Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Παναγιώταρος σε δημοσιογράφους: "Τώρα θα δείτε σιχάματα!"
Τάδε έφη ο βουλευτής της ΧΑ έξω από τη ΓΑΔΑ λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου να τον αφήσει ελεύθερο…

http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=30456%3Apanagiotaros-se-dimosiografoys-qtora-tha-deite-sixamataq&catid=68%3Apeople&Itemid=48

Mην ξεχνας και το “Σας γαμησαμε.”

Άντε κλείστους το στόμα τώρα…:?

θα γινουν και ηρωες τωρα, αλλα οπως ειπε καποιος πιο πριν, οχι οτι δεν το περιμεναμε.

Λοιπον βαριεμαι τις αναλυσεις που θα ακολουθησουν και δεν θα διαβασω τιποτα γιατι τα ξερω ηδη ολα. Η ουσια ειναι μια, εαν εισαι χρηστης -ανθρωπινο ερειπιο απο αυτα που χτυπανε οι μπατσοι στο κεντρο κ παιρνουν τηλεφωνα τους εμπορους οταν ειναι να γινει εφοδος- θα σε χωσουν μεσα χωρις δικη, εαν εισαι γυναικα χρηστης θα σε πουνε “οροθετικη ιεροδουλο” και θα σε χωσουν παλι μεσα, εαν εισαι φτωχος μεταναστης κ λιγο μελαμψος θα βρεθεις σε στρατοπεδο συγκεντρωσης ακομα κ αν εχεις χαρτια, εαν εισαι ο Κωστας Σακκας θα μεινεις φυλακη 30 μηνες χωρις κατηγοριες κ παρανομα, εαν διαμαρτυρηθεις θα σε βαφτισουν το αλλο ακρο και θα χασεις το ματι σου απο τα δακρυγονα η την ακοη σου, εαν εισαι ο Θανασης που δεν ειχε εισιτηριο θα σε σκοτωσουν 2 φορες, πρωτα η εξουσια του ελεγκτη και μετα η καθε πατσαβουρα (ναι πατσαβουρα και πειτε με ρατσιστρια) που θα σε πει τζαμπατζη στο twitter. Εαν ομως εισαι ο Κασιδιαρης και η συμμορια του τοτε θα εχεις κινητο στη φυλακη, θα κατσεις μεσα 3 μερες και θα βγεις πανηγυρικα. Θα σε ξεπλενει η Ελεονωρα γιατι “ειναι ενας απο εμας” η γιατι “εμεις μαζι σας ειμαστε” οπως φωναζε η Ναντια Αλεξιου, ο Πρετεντερης δεν θα εχει ακουσει για τα εγκληματα σου και οι δημοσιογραφοι θα σε γλυφουν στις εκπομπες τους. Αυτο ειναι το κρατος δικαιου και αυτη ειναι η εξουσια που ψηφισατε. Να τους χαιρεστε τωρα που θα ερθει η σειρα σας…

από ΦΒ

Θα αρχίσω να πιστεύω πως ο Σαμαράκος είναι 100 φορές χειρότερος της χρυσής αυγής. Δεν μπορεί να κάνει συλλήψεις για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με κατεπείγον σήμα κιόλας στον Άρειο Πάγο και να έχουμε αυτούς τους ανθρώπους να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Αν δεν καταδικαστούν ο Σαμαράς είναι απόλυτος και άμεσος συνένοχος σε κάθε φόνο που έχουν κάνει.

ενταξει δεν τον χτυπησε και δυνατα, εχει τροπους…

Τον φασίστα και αν τον δένεις…

Και από εκεί που άρχισαν να πέφτουν τα ποσοστά της χ.α. μετά την δολοφονία,
ο πρώην της Βίσση μαζί με τα μισθωμένα του σκυλιά (δικαστές, μπάτσους, δημοσιογράφους) κατάφεραν να ξανακάνουν ‘‘ήρωες’’ τους ναζί…

ξέχωρα απο τα αυτονόητα. τους κασιδιαρη και παναγιωταρο έτσι και αλλιώς δεν μπορούσαν να τους κρατήσουν. τους μάζεψαν με βάση γεγονότα που έγιναν μήνες πριν και στην τελική θα φάνε μια χρηματική ποινή(και αν). άλλο αν στα ιντερνετσ η μαλακία έφτασε στο θεο και έβγαζαν κατηγορητήρια απο το μυαλό τους όλοι. το θέμα ειναι αν μπορεί να σταθεί μια επιπλέον κατηγορία της ηθικής αυτουργίας που γενικά για το γεγονός θα θεωρηθεί πολύ φλου(που ετσι και αλλιως ειναι). οπότε πάλι εξω τα καμάρια μας. και γενικά γελάει ο κόσμος.

*ξέραμε για πάρε δώσε με τον υπόκοσμο απο την παρακολούθηση αλλά το βάλαμε στα συρτάρια μας λεει…:roll:

Αν καταφέρουν να θάψουν την δολοφονία Φυσσα με μόνο τον Ρουπακια να την πληρώνει τότε δεν έχει σημασία τι ποσοστό θα πάρει η χρυση αυγή. Γιατί απλά την έχουμε κυβέρνηση ήδη.

κριμσον διαφωνώ. Η κατηγορία της [B]συμμετοχής [/B]σε εγκληματική οργάνωση, από μόνη της, (θα έπρεπε να) σημαίνει λογικά και προφυλάκιση. Το αν θα αθωωθούν ή όχι στη δίκη είναι επόμενη ιστορία. Δεν έχει σημασία αν η κατηγορία βασίζεται σε παλιά γεγονότα.

Α ρε κακομοιρε Σακκα.2,5 χρονια φυλακη χωρις δικη.
Δεν δηλωνες Χ.Α. να γλυτωσεις ?

πολυ σωστα διαφωνείς. ελα που ομως θα δεις απόφαση οχι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση αλλά για άσχετες υποθέσεις με το κατηγορητήριο…αυτό δείχνει και η αποφυλάκιση

γιαυτό λέω άλλο η απόφαση. Με το παρόν κατηγορητήριο, με ποιο σκεπτικό δεν τον προφυλακίζεις;

Εάν ο Σαμαρας και το συνάφι του ήξεραν πως τα στοιχεία δεν τους “έδεναν” και έστησαν όλο αυτό το πανηγυράκι με σκοπό να τους πληγώσει εκλογικά και να καρπωθεί τις ψήφους τους, ενόψει δημοτικών και πιθανώς βουλευτικών εκλογών, τότε δεν είναι απλά επικίνδυνοι (που το ξέραμε), αλλά και επίκινδυνα ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ…

Το μόνο που κατάφεραν είναι να κάνουν κόλαση τη ζωή από δω και πέρα, ενός -κατά τα άλλα- “προστατευόμενου” μάρτυρα.

Έχω την αίσθηση πάντως πως θα έχει πολλά επεισόδια το έργο ακόμη και δεν είμαι από αυτούς που προεξοφλούν πως αφού δεν προφυλακίστηκαν, δεν θα πάνε και μέσα τα αυγά.

«Η μη προφυλάκιση των κατηγορουμένων δεν προδικάζει τίποτα για την ουσία της υπόθεσης για την οποία άλλωστε μόνο αυτοί που έχουν δει τη δικογραφία δηλαδή οι παράγοντες της δίκης μπορούν να εκφέρουν γνώμη μετά λόγου γνώσεως. Η μη προφυλάκιση σημαίνει απλώς ότι ο ανακριτής και ο εισαγγελέας κρίνουν πως η επιβολή περιοριστικών όρων είναι ικανή να αποτρέψει τους κατηγορουμένους από την τέλεση νέων αδικημάτων ή από τη φυγή στο εξωτερικό ή και τα δυο» αναφέρει ο Κώστας Χρυσόγονος.

Όσο για το αν η απόφαση ήταν η αναμενόμενη σημειώνει: «Δεν ξέρω ακριβώς τη δικογραφία. Η ανάκριση είναι μυστική και κακώς διαρρέουν τα όσα διαρρέουν στον Τύπο».

Ποιος δρόμος έπρεπε να ακολουθηθεί για να φτάσουν στη Δικαιοσύνη για τα αδικήματα που έχουν διαπράξει οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής; [B]«Σε κάθε περίπτωση αυτό που είχα πει από την αρχή είναι ότι θα ήταν προτιμότερο να είχε επιδιωχθεί πρώτα η άρση της ασυλίας από τη Βουλή. Κι αυτό διότι ακόμη κι αν θεωρηθεί διαρκές το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης, οι ανθρωποκτονίες και τα άλλα κακουργήματα που απ? ότι φαίνεται αποδίδονται στους κατηγορουμένους δεν είναι διαρκή. Επομένως για αυτά ? κατά πάσα πιθανότητα ? δεν έχουν κληθεί να απολογηθούν καν. Αντί λοιπόν να επιδιωχθεί η σπουδή αυτή με τη σύλληψη κατ? επίκληση του 187 θα μπορούσε να είχε πάει ολοκληρωμένη η υπόθεση στις ανακριτικές αρχές ώστε οι κατηγορούμενοι να απολογούνται για το σύνολο»[/B].

«Θέλω πάντως να ελπίζω ότι τελικώς θα καταλογιστούν ποινικές ευθύνες στα μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας για τα αδικήματα τα οποία θα αποδειχτεί ότι έχουν διαπράξει»

[B][I][U]Χρυσόγονος στο tvxs.gr: Τι σημαίνει η μη προφυλάκιση των βουλευτών της ΧΑ[/U][/I][/B]

με το σκεπτικό οτι η κίνηση να τους μαζέψουν έγινε αρπακολιστικα(να κερδίσουμε εντυπώσεις μην τις κερδίσει κανείς άλλος) και δεν έχουν τίποτα στα χέρια τους σε αυτή την φάση
οπότε απαντώ και στον spawn7. ΝΑΙ και ηλίθιοι. αλλά το αδίστακτοι είναι το στάνταρ

Εχω μια απορια.
Αν παω και πυροβολησω στα μουτρα τον γειτονα μου π.χ. επειδη μου σπαει τα νευρα/εχω προηγουμενα/εν βρασμω ψυχης κτλ. με συλλαμβανουν για κακουργημα σωστα?Μετα την απολογια μου(ας υποθεσουμε,οτι δεν πιαστηκα επ’αυτοφωρω,ουτε βρεθηκε το οπλο,απλα καποιες μαρτυριες και η κοινη λογικη) και μεχρι την δικη,με οσα βλεπουμε σημερα,λογικα πρεπει να αφεθω ελευθερος αφου δεν ειμαι υποπτος φυγης η υποπτος να ξανακανω κατι παρομοιο,σωστα?Αρα πρεπει να αφεθω ελευθερος με απαγορευση εξοδου απο τη χωρα,σωστα?Σε αυτο το συμπερασμα καταληγω εγω…