Σε φάση sold out:
http://www.koutipandoras.gr/article/114423/ki-omos-o-organismos-kopaidas-ehei-logo-yparxis
^ ^ ωχ ωχ τι έγινε πάλι εδώ ??? :!: :!: :!: ^ ^
Τι έγινε εξυπνάκια ??? δεν έχουμε τι να πούμε και ψάχνουμε προβλήματα στην ορθογραφία ??? άλλος είναι για το δημοτικό μ φαίνεται …:-s:-s
(αλήθεια με επιχειρήματα περί ορθογραφίας φαντάζεσαι τον ισότιμο διάλογο ? :lol: )
και γι αυτούς που λένε “είναι τα δέντρα μπροστά και δεν φαίνεται η λαοθάλασσα”
μπόνους: Δείτε άτομα που πάνε και ψηφίζουν…
ρεσιτάλ ο Αντ1
Εμετος
http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=%24o7_l_ig3b7kw%3d
Εδώ το έπος !!! 8) 8) 8)
Αν και το θεϊκό είναι κάπου στο 42:30 όπου ακούγεται για κάποιον που έπεσε μέσα σε παγόβουνο στα Ιμαλάια … σε παγόβουνο …#-o #-o #-o
Η ορθογραφία δεν είναι επιχείρημα, είναι προαπαιτούμενο αν θέλεις απαντήσεις.
Το να κάνεις τόσο χοντρά ορθογραφικά σε απλές καθημερινές λέξεις δείχνει απλά πόσο αμόρφωτος είσαι, πως έχεις πάρει διαζύγιο με τον γραπτό λόγο και έχεις και το θράσος να μπαίνεις εδώ να μου απευθύνεις το λόγο και να θέλεις να αρθρώσεις άποψη.
Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω, μην περιμένεις απαντήσεις σε ότι άλλο ποστάρεις, που έτσι και αλλιώς δεν δικαιούσαι γιατί δεν γράφεις και τίποτα απλά με τρολάρεις. Μην περιμένεις να ασχοληθώ ξανά μαζί σου παρά μόνο για ρηπορτ αν συνεχίσεις.
Τράβα να παίξεις παραπέρα με όμοιους σου.
[COLOR="#FFFFFF"]…[/COLOR]
Ούτε τα “ποστάρεις”, “τρολάρεις” και “ρηπορτ” είναι παράδειγμα σωστής χρήσης της γλώσσας.
Το να το παίζεις ανώτερος και μορφωμένος δε συνάδει (πςςς) με τη χρήση τέτοιων όρων.
[quote="“Mule,post:13707,topic:9685”]
Η ορθογραφία δεν είναι επιχείρημα, είναι προαπαιτούμενο αν θέλεις απαντήσεις.
Το να κάνεις τόσο χοντρά ορθογραφικά σε απλές καθημερινές λέξεις δείχνει απλά πόσο αμόρφωτος είσαι, πως έχεις πάρει διαζύγιο με τον γραπτό λόγο και έχεις και το θράσος να μπαίνεις εδώ να μου απευθύνεις το λόγο και να θέλεις να αρθρώσεις άποψη.
Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω, μην περιμένεις απαντήσεις σε ότι άλλο ποστάρεις, που έτσι και αλλιώς δεν δικαιούσαι γιατί δεν γράφεις και τίποτα απλά με τρολάρεις. Μην περιμένεις να ασχοληθώ ξανά μαζί σου παρά μόνο για ρηπορτ αν συνεχίσεις.
Τράβα να παίξεις παραπέρα με όμοιους σου.[/QUOTE]
Είσαι θεούλης ρε φίλε !!!
Έτσι συνέχισε να έχεις για επιχείρημα ορθογραφία κλπ !!! άλλωστε από κάτι τέτοια κρίνεται το τι λέει ο άλλος !!!
Γιατί άλλωστε ένα λάθος απροσεξίας (που και να μην ήταν πάλι δεν λέει κάτι) δείχνει αν ο άλλος είναι αμόρφωτος κλπ :lol:
Συνέχιζε να ψάχνεις ορθογραφικά εκτίθεσαι και γελοιοποιείσαι … :roll:
Τώρα για το θράσος δεν θυμάμαι πουθενά να είδα κάτι που να απαγορεύει σε όποιον δεν είναι σε επίπεδο Μπαμπινιώτη να απευθύνεται στον τιτανοτεράστιο (:lol:#-o) Mule :-s
Δεν πειράζει ξυδάκι !!! :lol:
Ααα τράβα κάνε όσα report θέλεις #xestikamen 8)
[SIZE=1](θράσος να του μιλάμε, λέει ο θεός ρε χ0αχ0χα0χα0αχ0)[/SIZE]
Άντε και καλή μας ψήφος !!!
(κλασικά θα πάω λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες )
Τα παληκαρια της Οριτζιναλ εκαναν μεσα στη βδομαδα διαμαρτυρια εναντιον του αντιπαλου του αχυρανθρωπου του Μελισσανιδη (Γεωργαμλης). Καλα στρατιωτακια κι αυτοι.
0/2 για Μελ. …
Την επόμενη φορά ας κοιτάξει προς Πειραιά και βόλο να δει πως γίνεται η δουλειά … 8) 8) 8)
ΑΕΚ καριόλα, η Δούρου πάνω απ’ όλα:!::!::!:
Τα καθεστωτικά μέσα πάντως συνεχίζουν ακάθεκτα.
Μέχρι χθες “διαχειρίσιμη” θεωρούσαν ήττα του Σαμαρά με 2-2,5%,
Από χθες άρχισε το τροπάρι για μικρή διαφορά, αν και αυτή είναι της τάξης του 3,5-4%.
Περιμένω το σημερινό δελτίο του ΑΝΤ1 εναγωνίως!
Από την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε αύξηση των ποσοστών του σε σχέση με τις εκλογές του 2012 και σε συνδυασμό με τα τραγικά μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση και έχει εξαθλιώσει τον κόσμο, δεν νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε εκλογές ή καμια τρομερή αλλαγή. Καλώς ή κακώς φαίνεται πως ο Τσίπρας δεν μπορεί να πείσει παραπάνω κόσμο και ότι έχει πιάσει ένα ταβάνι.
Από την άλλη η κυβέρνηση φυσικά έχει υποστεί ήττα με αρκετή μείωση δυνάμεων, δείχνει όμως να μην απειλείται ουσιαστικά, θέλω να πω ότι αν ήταν εθνικές εκλογές λογικά θα έιχε πάρει παραπάνω η ΝΔ με την λογική ότι για παράδειγμα ανέβηκε και ο ΛΑΟΣ που μάλλον τράβηξε κόσμο από τη ΝΔ που προτίμησε να αποδοκιμάσει τη κυβέρνηση.
Έκπληξη για μενα η νίκη της Δούρου που δείχει ότι προφανώς ο κόσμος θέλει να δει και τον ΣΥΡΙΖΑ σε κάποιο κομμάτι να έχει το πάνω χέρι έτσι ώστε να μπορεί να τον κρίνει.
Ο Τσιπραλέξης δεν πήρε μεγάλη διαφορά λόγω μίντια (και Ποταμιού)…
Κατά τ’ άλλα… Ελιά, ελιά και Μπένι βασιλιά!
Υ.Γ. Πάντως ας ρίξουμε και μια ματιά στο τι ψήφισε η υπόλοιπη Ευρώπη :?
@shadowking Αυτή τη θεωρώ εύκολη ανάγνωση, με την έννοια οτι δεν προσμετράς την πρωτοφανή επιχείρηση τρομοκράτησης από τα ΜΜΕ, όπως επίσης και την αποχή που πάντα ευνοεί τα κόμματα των δεινοσαύρων.
Νομίζω πως ταβάνι έπιασαν τα 2 μνημονιακά κόμματα, γιατι δεν έχουν αλλη δεξαμενή ψήφων. Το ποτάμι ουσιαστικά δημιουργήθηκε για να ανακόψει τον Συριζα (εντέλει μαλλον τη ΔΗΜΑΡ έβλαψε), ο Κουβέλης εξαφανίστηκε από το χάρτη, οι Γέφυρες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια πηγή πιο φιλελευθέρων ψηφοφόρων για τη ΝΔ ειναι στο 0.8% και ουσιαστικά η μόνη πηγή ψηφοφόρων για τη ΝΔ ειναι ο Καρατζαφέρης.
4% δεν το λες και μικρή διαφορά για ευρωεκλογές με 40 σχηματισμούς.
Και ας μην ξεχνάμε πως πριν 2 βδομάδες εμφανίζονταν μια ισόπαλη κατάσταση και με δηλώσεις του Σαμαρά οτι γυρίζει κλπ.
Νομίζω προσωπικά πως πιο πολλοι επηρεάζονται από το πως παρουσιάζουν το αποτέλεσμα τα μέσα, παρά από τη διαφορά καθεαυτή. Στις κυριακάτικες εφημερίδες (μια μέρα πριν τις εκλογές δηλαδή) διαχειρίσιμη εμφανίζονταν διαφορά του 2-3% και το 4% μπορούσε να προκαλέσει πρόωρες εκλογές. Τώρα με 3.8% λίγο-πολύ εμφανίζουν ηττημένο τον Συριζα και οχι την κυβέρνηση.
Θα μου πεις, οταν έχεις 170 εκατομμύρια χρέη, οτι μπορείς θα κάνεις για να ευνοήσεις τους ευεργέτες σου.
ΥΓ: προσωπικά, πέρα από τις κάπως αδιάφορες εκλογικές αναλύσεις, σε αυτό που πραγματικά με έκανε να χαρώ σήμερα που το διάβασα, ειναι η εκλογή της Κούνεβα.
Το Ποτάμι νομίζω ότι τελικά έβλαψε το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ αν θεωρήσουμε ότι παίζει κάπου στο κέντρο. Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ εγώ δεν θα πω ότι έχασε, γιατί για να το πει κάποιος αυτό πρέπει απλά να μην βλέπει μπροστά του, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι κέρδισε κιόλας. Θα κέρδιζε και θα είχε κάθε δικάιωμα να ζητάει άμεσα εκλογές αν είχε πιάσει ένα 30%. Τότε θα μιλάγαμε για τεράστια διαφορά και για μεγάλη αύξηση δυνάμεων. Αλλά δεν το κατάφερε αυτό ακόμα σε εκλογές που συνήθως έχουν χαρακτήρα διαμαρτυρίας.
O shadowking λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έπιασε ταβάνι ο alejandro_mshrm διαφωνεί γιατί υπάρχει η τρομοκράτηση από τα ΜΜΕ. Αlejandro πιστεύεις ότι αυτή η τρομοκράτηση δεν θα υπάρχει στο μέλλον;
Υ.Γ: Έχω την εντύπωση ότι ο Σαμαράς πανηγυρίζει από μέσα του με τη νίκη της Δούρου. Προσβλέπει σε γκάφες της που θα ξεσκεπάσουν για πρώτη φορά κάποια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που θα έχουν ενεργό και υπεύθυνο ρόλο και όχι απλά θα αντιπολιτεύονται. Εγώ προσωπικά περιμένω από τη Δούρου να μην δώσει τα εκατομμύρια του Σπανού στην ΑΕΚ. Θα της πω και μπράβο.