παρόλα αυτά είναι απαράδεκτοι αυτοί οι οποίοι δείρανε τον βούλγαρο οδηγό ο οποίος έκανε στην τελική την δουλειά του.το οτι κάνουν αγώνα ενάντια στα μέτρα της κυβερνησης δε σημαίνει οτι μπορούν και καλά σαν περιφρούρηση του αγώνα τους να δέρνουν τον οποιοδήποτε που κάνει την δουλειά του.
__ τα κατάλαβες λάθος, η μάνα μου λέει “βρε γαϊδούρι ‘αυτή’ είναι η μάνα σου;!!”. όπως και το άλλο για τα ιερά, είπα “όταν ξέρεις πως ΓΙΑ ΤΟΝ άλλον είναι” έλα ρε, τζάμπα χρόνο χάνουμε! μα στην ουσία συμφωνώ μαζί σου, γι’ αυτό είπα “δε βοηθάμε”, δε βοηθάμε στο να σεβαστούμε το αίσθημα του άλλου, άσχετα αν είναι “λάθος” ή “σωστό” ή ό,τι… αν πεις “ο Χριστός είναι φοβερός τύπος, αυτά που έλεγε ήταν πολύ γαμάτα” δε βοηθάς, όσο καλή διάθεση κι αν έχεις, ακόμα και αν το έλεγες και το πίστευες χωρίς διάθεση να χλευάσεις/απαξιώσεις αυτό που άλλοι πιστεύουν γι’ αυτόν, ότι έχει θεία φύση… δε βοηθάς ιδίως αν δεν θέλεις να ανοίξεις flameάκια σε άσχετο θέμα όταν ξέρεις ιδίως ότι μιλάς με κάποιον που όπως εσύ έχεις αφίσα από πάνω σου τον Τσε αυτός έχει τον Χριστό.
__Για τον οδηγό που λες, έχεις απόλυτο δίκαιο, δεν χρειάζεται όχι απλά να μην φτάνουν εκεί τα πράματα, αλλά ούτε καν κοντά σ’ αυτό το σημείο. Ομως ξέρουμε ότι κάτι τέτοιες “αφορμές” μπορεί να πυροδοτήσουν άλλα πολύ επικίνδυνα συμβάντα, που μπορεί τελικά να καταστρέψουν εν μέρη τον αγώνα που κάνουν οι οδηγοί.
__Οπως με τους ξυλοδαρμούς που πολύ σωστά αναφέρεις. Χθες σε ζάπινγκ πέτυχα το τσαντίρι, όπου έλεγε ακριβώς αυτό και μάλιστα έδειχνε και -τραγικά- πλάνα από δημοσιογράφους που έκαναν ντα τους οδηγούς για (και κοκκίνιζαν από ντροπή επειδή δε μπορούσαν καν να προφέρουν) το σύνθημα “να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η βουλή”, τους μάλωναν (ωραίο το φίμωτρο) λες και αυτό είναι το πρόβλημα, που είπαν τη βουλή μπουρδέλο (λες και ξέχασαν όλη τη σωρεία σκανδάλων που έβγαζαν ή δεν έβγαζαν τόσες μέρες /μήνες /χρόνια στα δελτία τους) και μάλιστα αφού στο “τι έχετε να πείτε γι’ αυτό” λες και αυτό ήταν το σημαντικό, “αναγκάστηκαν” (έτσι πιστεύω, γιατί κανονικά θα έπρεπε να τους αρχίσουν στα μπινελίκια για την υποκρισία) να πουν “το καταδικάζουμε, αλλά θέλουμε να πούμε και…” τους διέκοψαν και είπαν “μόνο αυτό;”… Τέτοια ρεζίλια…
__Σταματάω γιατί… γιατί έχω λόγω που αποφεύγω τις δημοσιες πολιτικές συζητήσεις…
Ρε το κατάλαβα ότι λες “ο άλλος το βλέπει έτσι”. Η απάντησή μου ήταν “ωραία και τί να κάνω εγώ;” Δε νομίζω ότι δείχνω ασέβεια προς τα θρησκευτικά πιστεύω του άλλου όταν λέω “πόσο γαμούσε η διδασκαλία του Ιησού Χριστού, μιλάμε τεράστια μούρη ο τυπάς”. Αν ο άλλος δεν καταλαβαίνει το πνεύμα του σχολίου και προσβάλλεται από το γράμμα του, εκείνος έχει το πρόβλημα κι όχι εγώ. Εκείνος “δε βοηθάει” στο να καταλαβαινόμαστε και να μη διαιωνίζονται οι ανούσιες αντιπαραθέσεις με αφορμή τη θρησκεία. Ξαναλέω: Χάνουμε τη μπάλα όταν στο όνομα του σεβασμού στα θρησκευτικά πιστεύω φτάνουμε σε σημείο υποταγής σε υποκειμενικές ψυχώσεις, γιατί αυτό υπονοείς.
Ορίτζιναλ, αυτά που λες είναι κενολογίες. Αναφέρθηκα ήδη σε μια άλφα αντιμετώπιση του θέματος, εξήγησα γιατί δεν έχει να πει τίποτα, κι εσύ αμέσως μετά την επαναλαμβάνεις και γράφεις το ίδιο πράγμα σα να μην είχα γράψει τίποτα γι’ αυτό. Ελπίζω να μην αρχίσουμε πάλι να συζητάμε για την τεκνοποίηση των γκέη, έτσι;
χαχα.οχι δε θα συζητήσουμε άλλο για τα σεξουαλικά των γκευ.
δεν τα θεωρώ κενολογίες αυτά που είπα.διαπίστωση είναι απο μέρους μου.
μαρεσει που ενοχλείστε με το οτι έδειραν συνάδελφο…εδώ βγήκαν στην εθνική και πυροβολούν τα φορτηγά εν κινηση.!!!
τι να λέμε τώρα…
δεν θα μείνει χώρος που να μην παίξει μπουνιές σε λίγο…και κοινωνικές ομάδες επίσης…αντί όλοι μαζί να γίνουν ένα … και βλεεεπω κάτι ονειραααα
__Τέλος πάντων, συμφωνούμε κατά 99%, οπότε μη σε κουράσω άλλο :p. Κατάλαβα πλεον ότι κατάλαβες και συμφωνώ στο “τι να κάνω εγώ”. Απλά δεν έλεγα να υποταχθείς, έλεγα πως όπου η λογική σου βρήσκει τοίχο… δε θα υποχωρήσει ο τοίχος. Δε νομίζω να υποταχθείς αν απ’ την ως άνω πρότασή σου της πεις με άλλα λόγια… αν μιλάς με έναν μικρό παιδί, θα μιλήσεις αλλιώς… αλλά θα μου πεις και πάλι ότι υποτάσεις την σκέψη σου χάρην της μωρότητας κάποιου άλλου… ναι, αλλά ποιός είπε πως δεν είσαι εσύ ή εγώ που έχουμε την υποκειμενική ψύχωση; …άσε που ακομα κι αν είμαστε (γίνεται να είμαστε;) 100% σίγουροι για ότι την έχει ο άλλος, ναι, είναι ασέβεια να πεις τυπά τον άλλον, σιγά μην τον πεις και “αλάνι” χαχα…
__Tι έγινε;!!! Σοβαρά τωρα; Εχεις κάποιο λίνκ…;
Δυστυχώς βλέπουμε να επαληθεύονται όσα λέγαμε περί δντ ,πασόκ και εργασιακού μεσαίωνα. Είναι αδύνατον να ζητήσουμε από τους δανειστές μας έστω μια μερική αναδιάρθρωση του χρέους , αλλά είναι δυνατόν να λέμε στο λαουτζίκο ότι θα του πετσοκόψουμε το μισθό…
Και οι εργοδότες θα έχουν την ευχέρεια προσφυγής στη Διαιτησία στις περιπτώσεις που η συλλογική διαφορά έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο, ενώ ταυτόχρονα τους δίνεται η δυνατότητα να ζητούν από τους εργαζόμενους χαμηλότερες συμβάσεις σε επίπεδο νομού με υψηλή ανεργία ή κλάδου σε κρίση που χρειάζεται αναδιάρθρωση.
σε εμενα παει η ερωτηση? :-s
[SIZE=“4”]Διατάχθηκε σχηματισμός δικογραφίας για κακούργημα για τους πυροβολισμούς[/SIZE]
Τον σχηματισμό δικογραφίας για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. κυρία Ελένη Ράικου με αφορμή τους πυροβολισμούς που κάποιοι έρριξαν κατά φορτηγών στην Μαλακάσα.
Η Εισαγγελέας δίνει εντολή προς την Αστυνομία να σχηματίσει δικογραφία που θα στρέφεται κατά αγνώστων δραστών και ζητά την εντατικοποίηση των ερευνών ώστε να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι υπαίτιοι για την επίθεση κατά των φορτηγών
Από το απόγευμα εξεταζόταν πολύ σοβαρά το περιστατικό το οποίο σχετίζεται με πυροβολισμούς εναντίον κομβόι φορτηγών, έγινε στις 15:40 σήμερα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του Αυλώνα.Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, κομβόι 25 φορτηγών εκινείτο προς Αθήνα, μεταφέροντας εμπορεύματα. Δύο από τα φορτηγά -τα οποία συνοδεύονταν από περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.- έμειναν πίσω και ξαφνικά οι οδηγοί ειδοποίησαν ότι άκουσαν κρότο και τα οχήματά τους ακινητοποιήθηκαν.
Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι και τα δύο φορτηγά φέρουν τρύπες στο μπροστινό μέρος της μηχανής και έχουν σπάσει τα ψυγεία τους.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που ερευνά για να εξακριβώσει εάν πρόκειται πράγματι για σφαίρες, ενώ γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι πιθανότατα εξαπέλυσαν την επίθεση από τον παράδρομο της εθνικής οδού, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
[SIZE=“3”]AΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ[/SIZE]
Σε δημόσια διαβούλευση αναμένεται να τεθούν τις επόμενες μέρες οι βασικοί άξονες του σχεδίου για την Κάρτα του Πολίτη, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κάρτα θα χρησιμοποιείται για όλες τις συναλλαγές του πολίτη με το κράτος, αλλά και ως ταξιδιωτικό έγγραφο για προορισμούς που περιλαμβάνονται στη Συνθήκη Σέγκεν. Στις χρήσεις της κάρτας θα εντάσσεται και η ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Στην Κάρτα θα περιέχονται, μεταξύ άλλων, οι αριθμοί της αστυνομικής ταυτότητας, του ΑΜΚΑ και του ΑΦΜ, καθώς επίσης και το δημοτολόγιο.
Κατά τις ίδιες πληφορορίες, ο αριθμός της κάρτας ενδέχεται να είναι ίδιος με εκείνον του ΑΜΚΑ, ωστόσο, αυτά τα ζητήματα θα τεθούν προς διαβούλευση.
Η κυβέρνηση μελετά ακόμη την χρήση της Κάρτας και στον ιδιωτικό τομέα, όπως π.χ. για συναλλαγές με τις τράπεζες.
Η Κάρτα του Πολίτη εκτιμάται ότι θα αρχίσει να διατίθεται από το Δεκέμβριο του 2011 και θα αντικαταστήσει σταδιακά την αστυνομική ταυτότητα.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Γιάννης Ραγκούσης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Παπουτσής, Κώστας Σκανδαλίδης, Ανδρέας Λοβέρδος και Λούκα Κατσέλη.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Το φακέλωμα σε όλο του το μεγαλείο. Ελπίζω νωρίτερα να ξεκινήσει το φασκέλωμα γιατί δεν μας βλέπω καλά…
Ελπίζω τουλάχιστον να είναι σε μέγεθος πιστωτικής για να το κουβαλάμε άνετα.
Δηλαδή θα έχουν όλοι την κάρτα μου??
Mη στεναχωριέστε αγαπητέ μας πολίτη, το αγαπημένο σας κράτος έχει φροντίσει για όλα. Just sit back and relax.
Ξέχασες την εικονίτσα σε σπόιλερ με τη Βαζελίνη
Ποια βαζελίνη? την έκοψαν και αυτή. Εξάλλου το χε δηλώσει και ο Λοβέρδος, “ασάλιωτο…”
Ωραια, σε μια καρτα λοιπον : ποιος εισαι, που γεννηθηκες και ποτε, που σπουδασες και τι, τι δουελεια κανεις, που εχεις ταξιδεψει και πως, που εμεινες, τραπεζικοι λογαριασμοι και συνδιαλλαγες, εφορια, χρωστας και αν ναι ποσα, ποσα ακινητα εχεις, τι αμαξι, εισαι ασφαλισμενος η οχι, κλπ κλπ κλπ κλπ…
Οχι οτι μεχρι τωρα τους ηταν αγνωστα αυτα, αλλα για ποιο λογο να μπαινει η γραφειοκρατια στη μεση? Σε μια καρτα ολες οι πληροφοριες για την ευκολια του “κρατους”. Προτεινω να τοποθετησουν και GPS πομπο στην καρτα…να ξερουν που ειμαστε ανα πασα στιγμη βρε αδερφε…για την ασφαλεια μας παντα…
Μπορεί και να σου βάλουν αλλά μπορείς να ποντάρεις με αρνητική απόδοση ότι δε θα στο πουν
Εφόσον η κάρτα αφορά αποκλειστικά τις συναλλαγές του πολίτη με το κράτος, δε βλέπω καν που βρίσκεται το επιπλέον “φακέλωμα”. Νομίζω πως τον όρο τον πετάμε, πριν σκεφτούμε. Όπως λέει ο isis, αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, ΑΦΜ, βιβλιάριο ασφαλιστικού ταμείου και όλα τα άλλα κρατικά έγραφφα που χρειάζεσαι για να συναλλάσεσαι με το κράτος, θα αντικαθιστούν από ένα. Λιγότερο κόστος για το κράτος, ευκολότερη χρήση για τον πολίτη.
Το να απαιτείται μια τέτοια κάρτα για τις συναλλαγές με τη τράπεζα μου μοιάζει τέρμα απίθανο. Βασικά είναι ανεφάρμοστο άρα μάλλον κάποιο λάθος έχει κάνει ο συγγραφέας.
Μωρέ το πρόβλημα δεν είναι τόσο η ‘κάρτα του πολίτη’ - αυτό πάει στο διάολο - αλλά περισσότερο η δεύτερη καρτούλα που πάνε να πλασάρουν στην οποία θα καταγράφονται λέει όλες οι συναλλαγές μας από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη και θα χρησιμοποιείται αντί για τις γνωστές σε όλους μας αποδείξεις. 'Ο,τι και να αγοράζεις αυτό θα καταγράφεται και θα πηγαίνει κατευθείαν στα αρχεία του κράτους. Συν του ότι από 1/1/2011 θα θεωρούνται λέει παράνομες όλες οι συναλλαγές άνω των 1500 Ευρώ που θα γίνονται με μετρητά!
Καταλαβαίνετε για τί καταστάσεις πλέον μιλάμε? ΠΑΣΟΚ - ΧΟΥΝΤΑ σημειώσατε 1!!
Welcome to 1984!!! [-X
αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να εφαρμοστεί και όχι μόνο είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Είσαι βέβαιος ή μήπως είναι ράδιο αρβύλα;