α ναι? εκανα λαθος τοτε. Αν το ειπε η Γκολντμαν λογικο να το κοροϊδευουν
πλάκα έχει το όλο σκηνικό !!! 8)8)8)
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ
ΤΡΕΧΩ ΣΤΟ ΑΤΜ.
Εδώ παραλίγο να ξεπαστρέψουν και τον δράκουλα !!!
Με ενημερωνουν απο το κοντρολ οτι ο Γκοτζιλα αφιχθη στη χωρα μας πριν μιση ωρα περιπου και αυριο πρωι-πρωι πιανει δουλεια.
Υ.Γ. Το πολιτικο κουφαρι του Σαμαρα δεν ειχε το θαρρος να παραδεχτει κανενα λαθος του στη δηλωση του. Ολα σωστα τα εκανε…
Ερχεται η αναπτυξη μαγκες το ειπε ο προεδρος τελος η τροικα.Ρε ψοφο σε ολους λεμε
Περισσότερο ευχαριστήθηκα την μεγάλη ήττα της ΝΔ παρά την νίκη Σύριζα (αν και έπρεπε να είναι μεγαλύτερη η ήττα). Η τρομολαγνεία τους εδώ και πολύ καιρό είχε ξεφύγει από κάθε όριο. Ενώ ακόμα και σήμερα έστελναν sms παντού μπας και ψαρέψουν κανένα ακόμα τρομοκρατημένο ψηφοφόρο την τελευταία στιγμή.
Οι ναζιστές από την άλλη έχουν καθιερωθεί εκεί κοντά στο 7%. Αυτό δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας πλέον. Απλά μάθαμε το ποσοστό των φιλοναζιστών στην χώρα.
[I]Πάμε όλοι μαζί.[/I]
Και τώρα ξεκινάει ο χαβαλές της αποκαθήλωσης από τη στιγμή που δε θα βλέπει ο κόσμος τον ήλιο να σηκώνεται κόκκινος τα πρωινά. Πάντως αν καταφέρει κανείς να χώσει απόψε κάποια πανηγυρίζουσα στο όλο εορταστικό κλίμα, από αύριο να πεί την ιστορία. Εδώ.
Κλαρίνο !
“Εμπρός να σηκώσουμε τον ήλιο…”
… μην καρφώνεσαι ρε Αλέξη …
Τι να σχολιάσει κανείς κατά τ’ άλλα. Ο ΓΑΠ άρπαξε 2.5% από ανθρώπους που όχι απλά κοιμούνται, έχουν πεθάνει και δεν το ξέρουν (σαν κάτι θειάδες μου, έπρεπε να κατεβώ Ελλάδα να πάω στο χωριό να τις κλειδώσω και μετά να πάω να ψηφίσω κιόλας αφού εδώ που είμαστε δεν μας αφήνουν για προφανείς λόγους). Οι υπάνθρωποι το 'χουν κάνει στανταράκι το 6+ πλέον. Βγάλανε βουλευτή επικρατείας πάλι αυτόν που μαθαίνει στα μωρά το Heil Hitler.
Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν σκηνικά απείρου κάλλους τις επόμενες μέρες…
Περίμενα κάτι παραπάνω για τον Λεβέντη ρε γαμώτο, να περάσει το 2% ας πούμε.
Πάντως για την ήττα της ΝΔ που λέτε πιο πάνω, ε μην παίρνετε και όρκο, μια δυο μονάδες έχασε από αυτά που πήρε το 12.
Πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος ψήφισε Συριζα για να φύγουν οι άλλοι, και τα κατάφερε εν μέρη. Ήδη ο ΓΑΠ μένει απέξω.
Τώρα σοβαρά θα έχουμε κυβέρνηση με Καμμένο-ψεκασμένο;; Ε τα θέλει ο κώλος μας!
Καλή επιτυχία εύχομαι και περιμένω τέλος του ενφια, 13η σύνταξη, αφορολόγητο 12.000 και αύξηση κατώτατου μισθού για αρχή…αν όχι τον πούλο κι εσείς!
Δεν θα πάρουμε τα όπλα δηλαδή να βγούμε στους δρόμους να φάμε τους δεξιούς τώρα που βγήκε Αριστερά στην Ελλάδα;
Χα χα, όντως :lol::lol:!!
Δεν ήταν μεγάλη ήττα για τη ΝΔ. Μετά από δυόμιση χρόνια διακυβέρνησης και μετά από όλα όσα έκανε, πήρε ελάχιστα χαμηλότερο ποσοστό από αυτό που πήρε το 2012. Έπιασε τόπο η τρομοκρατία. Γνώμη μου είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε ουσιαστικά να βγει αυτοδύναμος, ήθελε να έχει και συνέταιρο. Και τα κατάφερε. Το spot του Καμμένου λοιπόν, εκτός από τραγικό και εύστοχο, αποδείχτηκε και προφητικό :lol:.
Μεγάλη και πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη το ποσοστό της Ένωσης Κεντρώων. Να συνεργαστούνε με τον Γκλέτσο για να μπούνε στη Βουλή στις επόμενες εκλογές.
Ο Μητσοτάκης παίζει να λιποθύμησε από τη χαρά του
Θεοί οι Θεσσαλονικείς που έβγαλαν Λεβέντη πάνω από Μπένι
Συριζα-Ανελ, ανακοινώθηκε ο γάμος! Που σαι crabsody χάνεις τα καλύτερα
Εντάξει, τον Καμμένο (φαντάζομαι) πως τον έβαλαν τώρα για τις διαπραγματεύσεις που θα έχουν με την Ευρώπη. Όχι για να λύσουν το Μακεδονικό ή να ψάξουν το ποιοι πλούτισαν με πυραμίδες στο Χρηματιστήριο το '00 :p. 'Οσο για να κάνουν τζέρτζελο (διεθνώς) όσο διαπραγματεύονται. Δε νομίζω πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βλέψεις για ολόκληρη 4ετία με τον Καμμένο. Μάλλον θα το πάνε για εκλογές πολύ νωρίτερα από αυτό και θα επιδιώξουν ισχυρή αυτοδυναμία (=ούτε στις επόμενες αναλογική?).
Η παραπάνω πρόβλεψη είναι μηδαμινής αξίας. Απλά θέλω να θυμηθώ να με ψάξω σε 1 χρόνο από τώρα για να δω τι έλεγα
Θέλω να το δω αυτό με την απλή αναλογική (το πιο δίκαιο για μένα). Άρα μάλλον περιμένω πολλά από τον Συριζα τελικά…
Όπως και για τον διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους, που εκεί προβλέπεται η μεγαλύτερη κωλοτούμπα. Αν και με Καμμένο σε συνεργασία δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, οπότε δεν έχει την πολιτική ευθύνη καθαρά ο Συριζα. Εκτός αν ψηφιστεί ο διαχωρισμός σε συνεργασία με κάποιον άλλον.
Έχω ικανό τον Καμμένο να ρώτησε τον Τσίπρα στη συνάντηση τους: ‘Για τους αεροψεκασμούς τι θα κάνουμε ρε πρόεδρα;’
Σιγά μη γίνει διαχωρισμός κράτους/εκκλησίας. Τώρα ανέβηκε ο Τσίπρας, γιατί να αυτοκτονήσει? Μόνη λύση να προτείνει φόρο (α λα γερμανία) σε όσους είναι χριστιανοί ορθόδοξοι και θέλουν όλο το πακέτο με παπάδες, πάσχα,riffακια, βεγγαλικά, άγιον όρος , γέροντες, λείψανα κλπ.