«Πολύ άσχημα ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας. Αγνοεί επιδεικτικά μια παράδοση αιώνων του [B]Ελληνικού Έθνους[/B], η πορεία του οποίου είναι συνυφασμένη με την[B] Ορθοδοξία[/B]» τόνισε χαρακτηριστικά η κα.Σπυράκη για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα.
Μπράβο στη ΝΔ, φυλάει θερμοπύλες . Δηλώσεις Μπαλτάκου έχουμε ;
Μπα… για τα δικά τους δεδομένα πολύ συγκρατημένο μου φάνηκε. Ούτε μια αναφορά σε αντίχριστο, σε εβραίους και μασόνους με μεγάλα κόκκινα γράμματα… κάτι βρε παιδί μου. Μετά την άρνηση θρησκευτικού όρκου θα έχουν περισσότερο υλικό.
Θα τα βάλουν όλα σε ενα πρωτοσέλιδο αύριο στην Ελ. Ωρα… "Τσίπρας ο εβραιομασωνος αντίχριστος, τα λέγαμε εδώ και χρόνια !!! "
Είναι σα να το βλέπω μπροστά μου
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγώ στην αρχή που είδα ΑΝΕΛ είπα WTF, αλλά οι υπόλοιπες επιλογές για να σχηματίσει κυβέρνηση ήταν out of the question (ΚΚΕ, ΧΑ, Πασόκ) και προφανώς δεν ήθελε Ποτάμι λόγω των εργολάβων. Οπότε προφανώς οι ΑΝΕΛ ήταν οι λιγότερο διαπλεκόμενοι ασχέτως του βλακώδους image που έχει ο Καμμένος.
Εντωμεταξύ πρέπει να δείτε τα στατιστικά της ΧΑ σε σχέση με το 2012 και συγκεκριμένα την ποσοστιαία διαφορά ανα νομό. Η υψηλότερη μείωση σε σχέση με το '12 είναι χονδρικά γύρω στο 20% σε 3-4 νομούς της Πελοποννήσου και περίπου 15-10% για την υπόλοιπη Κεντρική-Νότια Ελλάδα ενώ η αύξηση των ποσοστών της πλησιάζει το 10% κυρίως σε νομούς της Βόρειας Ελλάδας. Μιλάμε για σταθερότητα όχι μαλακίες τώρα. Οι χουντικοί/βασιλικοί και νεοτραμπούκοι ελληναράδες βρήκαν επιτέλους μια ζεστή γωνίτσα να τους περιμένει στη βουλή.
Η κυβέρνηση πάντως δε θα κρατήσει πάνω από χρόνο. Εκτός του γενικού και αόριστου “έξω από το μνημόνιο” δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής. Και όσο νερό και να ρίξει ο Αλέξης στο κρασί του, θα είναι ανέφικτο να προχωράει σε συμβιβασμούς συνέχεια.
Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση της κομμουνιστικής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ.
Πάντως αν η συμφωνία τους είναι με βάση το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, ε δεν θα κάτσουν να συζητήσουν αν μπορούν οι γκέη να υιοθετήσουν παιδί ή αν θα βγούμε από το Νάτο ή αν γίνεται να υπάρχουν ΜΑΤ/ΔΙΑΣ/ΔΕΛΤΑ.
Ωραίο το κλίμα γενικά πέρα από τη συγκυβέρνηση ανελ -συριζα. Κκεδες και δημαρίτες και νεοδημοκράτες βλέπουν πρώην συντρόφους τους να κυβερνούν. Ελπίζω ο Σαμαράς να τη φάει από τους δικούς του.
Δεν είχα καν όλα αυτά στο μυαλό μου. Αλλά με ιθαγένεια μεταναστών β’ γενιάς τι γίνεται; Διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας; Το όνομα των Σκοπίων; Το φράχτη στον Εβρο;
Anyway, εδώ θα 'μαστε και θα τα δούμε, απλά προσωπικά είμαι υπερβολικά επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα αυτής της συγκυβέρνησης.
Καλά όλοι μας, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο, επιφυλακτικοί είμαστε . Ο Σύριζα δεν πήρε ψήφους για να εφαρμόσει αριστερές πολιτικές. Συντηρητικά θα το πάνε το πράγμα, να δουν και αυτοί τι παίζει. Χειρότερα από το Σαμαρά δύσκολα θα τα κάνουν.
Πάντως καλύτερα η βλάμμενη καμμένη δεξιά παρά ο επικίνδυνα διαπλεκόμενος δημοσιογράφος και το νεοφιλελέυθερο (καμμία σχέση με κεντροαριστερά) συνάφι του (Δράση κτλ).
Διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας δεν πρόκειται να γίνει ούτε μια στο εκ. Τουλάχιστον σε αυτή την θητεία. Αν κερδίσει τον κόσμο ο Σύριζα και καταφέρει να επανεκλέγει σε 3-4 χρόνια (η όποτε γίνουν εκλογές τέλος πάντως) με σημαντική αυτοδυναμία στην βουλή, τότε ίσως και να υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να γίνει.
Ρε συ ανεκδιήγητε τύπε, θα μας τα κάνεις τσουρέκια με τη δεξιά τώρα σε αριστερή κυβέρνηση? Τόσο πλύση εγκεφάλου σου έκανε ο δεξιός μέντορας σου από το συγγενικό σου περιβάλλον όταν ήσουν πιτσιρίκι? Πώπω…
Εγώ πάλι βλέπω πως αν τα σπάσουν ο Συριζα θα στραφεί προς το Ποτάμι. Ήδη έχουν αρχίσει τον μετά-κλογικό τους ‘έρωτα’. Εκεί μπορεί πιστεύω να είναι πιο εύκολο το να λάβει κάποιες πιο ‘προοδευτικές’ αποφάσεις για την κοινωνία (γαμώτο νιώθω τόσο άσχημα να μιλάω για το ότι ο διαχωρισμός του κράτους και της εκκλησίας είναι προοδευτικός ενώ στην πραγματικότητα σε άλλες χώρες έχει πραγματοποιηθεί χρόνια πριν)