Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Οχι μωρε εγω απλα σπαω πλακα. Συνεχισε τις ανοησιες σου οσο θελεις

Υ.Γ: δεξιος μεντορας απο το συγγενικο μου περιβαλλον… :lol: Εχω λυθει…

Νομίζω ότι αυτή η κυβέρνηση έχει πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί από την εκκλησία. Ο τσιπρας το έπαιξε καλά πριν τις εκλογές(βλ. Άγιο όρος, περιστέρια, Βατικανό) αλλά τουλάχιστον ορκίστηκε πολιτικά όπως είναι το σωστό από τη στιγμή που δηλώνει αθεος.

[

Ρε συ crabsody τώρα προσπαθείς να μας αποδείξεις δηλαδή πως ο Καμμένος είναι συντηρητικός, ομοφοβικός, ψεκασμένος κτλ… λες και δεν το ξέρουμε ένα πράγμα; Σοβαρά που την είδες ακριβώς την συμπάθεια στο πρόσωπο του εδώ μέσα μόνο εσύ ξέρεις. Όλοι ως αναγκαίο κακό τον παρουσιάζουν.

Αρχίζεις να μου θυμίζεις τον Άδωνι με τα τρενάκια του ε.

μη το λες αυτο, μονο κακο κανει.

Crabsody ρε φίλε εύγε που κράζεις Καμμένο. Πραγματικά μαζί σου.Κάποιος όμως χάκαρε το λογαριασμό σου και φαίνεται πως μέχρι πριν λίγο καιρό ψιλοστήριζες την κυβέρνηση Σαμαρά .

Τρελαίνομαι που ο crapsody ξέρει και από πάνω ποιο είμαστε αριστεροί και ποιο δήθεν !!!
αμέ …

Επίσης μεγάλη πλάκα το ότι οι ανελ κράζονται ως ψεκασμένοι, αλλά ερωτήσεις στη βουλή έχουν οι δικοί σας, αυτοί που στήριζες κλπ … ο Κουβέλης (συγκυβερνούσατε μαζί του), ο Βορίδης (πυλώνα της κυβέρνησης) και ο Παππάς (με αυτούς δυστυχώς δεν έκατσε), αλλά είπαμε η γκεμπελική λογική έχει πιάσει κι εδώ πες πες για τους ανελ τελικά έμεινε …

Αυτό πάλι που οι δεξιοί αντιδράν πιο πολύ από τους αριστερούς ψηφοφόρους του σύριζα για τη συγκυβέρνηση με τον Καμμένο με ξεπερνάει!

Στο δια ταύτα, θετικότατη για μένα η διαφαινόμενη παρουσία του Βαρουφάκη στο Υπ.Οικ. Άνθρωπος σοβαρός, γνώστης του αντικειμένου του, με άποψη και σοβαρό λόγο που σίγουρα μπορεί να παρουσιάσει τεκμηριωμένη πρόταση για την μετέπειτα οικονομική πολιτική.

Επίσης, έχω προσδοκίες από την παρουσία της Κωνσταντοπούλου στο Υπ. Δικαιοσύνης. Περιμένω να δω πράγματα, από Μιχελάκη, Αθανασίου, Μαρκογιαννάκη, Βενιζέλο, μέχρι λίστες Λανγκαρντ κ.ο.κ.

Εκεί που δεν περιμένω και πολλά, είναι στο διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας, μεταναστευτικό κλπ.
Θεωρώ πως πρώτα θα προσπαθήσουν να λύσουν το οικονομικό και έπειτα (ίσως και με νέα διευρυμένη λαϊκή εντολή και άρα αυτοδυναμία), να ασχοληθούν με τέτοια θέματα.

Η απλή αναλογική που είναι πάγιο αίτημα της αριστεράς, σίγουρα πρέπει να είναι μία αλλαγή κυβέρνησης σύριζα (δεν γνωρίζω αν πρέπει να αφορά αναθεωρητική βουλή η αλλαγή του εκλογικού νόμου ή αρκεί να περάσει απλά μία εκλογική διαδικασία),

ΥΓ: γελάω με τη ρητορική του ΚΚΕ (πρόλαβα να πιάσω την Κανέλλη να μιλά για “αυτοπροσδιοριζόμενους αριστερούς” όσον αφορά το σύριζα). Του ΚΚΕ τον ΚΝΑΤ, που πάντα ήθελε να καπηλεύεται τις αντιδράσεις της αριστεράς (από το πολυτεχνείο που ήταν αντίθετο, μέχρι τους αγανακτισμένους όπου μπήκε αυτόκλητος(;;:wink: προστάτης της βουλής).
Το πιο εκνευριστικό όμως είναι να μιλάει το κόμμα του άρθρου 99 και της πώλησης του 902 στο Μαρινάκη για συμφέροντα και αντικαπιταλισμό.

"Ξετσίπωτη η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ προς το ΚΚΕ"
Κανέλλη στην εκπομπή του Πρετεντέρη …

Εγώ που δεν είμαι αριστερός (και ούτε δεξιός) αν το κόμμα που ψήφιζα έκανε σύμπραξη με τον Καμμένο θα έβγαινα να το κράξω. Ο Καμμένος είναι καμένος και ανεπιθύμητος ακόμα και για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της δεξιάς. Λογικό είναι λοιπόν να γελάω με τη συγκυβέρνηση και με εσάς που ξαφνικά τον θεωρείται αναγκαίο. (κακό καλο δεν έχει και τόσο σημασία, αναγκαίο πάντως). Θα μου πείτε εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεταγραφή στέλεχος των ψεκασμένων και θα έχετε και δίκιο…
Υ.Γ: Προσωπικα απολαμβάνω τις μοναδικές στιγμές του να συνεργάζεσται με ένα ακροδεξιό κόμμα. Είναι το αναγκαίο κακό. Άντε την άλλη φορά συνεργασία και με την ΧΑ. Αντιμνημονιακοί και αυτοί. Αναγκαίο κακό και αυτοί. Τότε θα σας στηρίξει και η Λεπέν ακόμα περισσότερο…

Την Δράση όμως που έκανε ανάλογη συμμαχία με το Ποτάμι (το οποίο Ποτάμι έτοιμο ήταν να συγκυβερνήσει με το κόμμα που έκανε ψεκασμένη μεταγραφή) δεν βγήκες να την κριτικάρεις crabsody.

Δεύτερον χαρακτηρίζεις ακροδεξιό κόμμα τους ΑΝΕΛ (φουλ λαϊκοδεξιό θα το έλεγα αλλά ας μην κολλάμε εκεί) αλλά πριν λίγες μέρες αντέδρασες στο χαρακτηρισμό “φασίστας” για τον Βορίδη.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Για να μην παρεξηγούμαι και εγώ γελάω (και ταυτόχρονα αηδιάζω) με τη συγκεριμένη κυβερνητική σύνθεση.

ChrisP δεν χρειάζεται να διαφωνούμε στα προφανή. Δε νομίζω ότι η καραμπόλα Δράσης, Ποταμιού με πιθανή συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ (που δεν έγινε) το οποίο έχει ένα πρωην ψεκασμένο μέλος έχει καμμία σχέση με συγκυβέρνηση 2 κομμάτων. Αν έβγαινε η Δράση ή το Ποτάμι να κάνει συγκυβέρνηση με τον Καμμένο για μένα είχε τελειώσει εκείνη τη στιγμή.

Απορία γιατί (όντως) δεν ξέρω: για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των μεταναστών έχουν άποψη οι Αν.Ελλ.? Γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ να τα κλείσει άμεσα ή θα διαφωνούν σε αυτό;

Crabsody , τα ποστ σου δεν έχουν σβηστεί. Εκτίθεσαι. Δε νομίζω να συμφωνούσες με όσους γράφαμε για την φασιστική/ακροδεξιά ρητορική της κυβέρνησης Σαμαρά. .Εδώ πρόσφατα , δεν καταλάβαινες γιατί ένα κόμμα οφείλει να τηρεί το προεκλογικό του πρόγραμμα. Κοινώς, ήσουν χαλαρός με Βορίδη/άδωνι/φαήλο/σαμαρά/μπαλτάκο/λαζαρίδη και σηκώνεις λάβαρο εναντίον του Καμμένου. Όχι τόσο επειδή είναι ακραίοι, αλλά επειδή έκανε κυβέρνηση μαζί τους ο συριζα. Εξάλλου το χες δηλώσει και πριν τις εκλογές, ότι σε ενοχλεί περισσότερο ο συριζα παρά η νδ. Με λίγα λόγια, όταν θα κράζουμε το συριζα δεν θα σε παίζουμε :slight_smile:

Καλά κάνε συρραφές από θέματα που έγραψα ,πρόσθεσε μπόλικη μπούρδα και παρουσίασε ότι θέλεις. Καταλαβαίνω ότι είστε σε δύσκολη θέση και σταματώ (για λίγο) να σας περιγελώ. Βολευτείτε με Νικολόπουλο υφυπουργό.

Υ.Γ: Έχω γράψει δεκάδες φορές ότι είμαι κατά της ΝΔ και ότι δεν θα την ψήφιζα ποτέ αλλά αυτά επιλέγεις να τα αγνοείς. Το ότι την προτιμώ από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν το έκρυψα ούτε αυτό.

Εγώ σε δύσκολη θέση για ποιο λόγο ; :-s

Δε χρειάζεται να κάνω συρραφές, ούτε έχω σκοπό να σε παρουσιάσω κάπως. Πριν λίγο καιρό όμως,δεν έβλεπες μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε βορίδη/άδωνι και χρυσή αυγή. Κατά της νδ γράφεις ότι είσαι, αλλά στα ποστ σου ,συγνώμη ,αλλά δεν αποτυπώνεται κάτι τέτοιο. Συνέχεια με την κυβερνητική επιχειρηματολογία ταυτιζόσουν, ίσως για να κράξεις σύριζα/αριστερά , αλλά αυτό έκανες… Γράφω κάτι που δεν ισχύει ;

Παρ’όλα αυτά αν μπει ο Νικολόπουλος των ΑΝΕΛ στο υπουργείο εργασίας μιλάμε ξεκάθαρα για ξεφτίλα.

1. Γενικά πάντως, εγώ περιμένω πολλές ακροδεξιές κορώνες από τους ΑΝ.ΕΛΛ. τώρα που θα είναι στην κυβέρνηση και οι οποίες θα περνούν δίχως συνέπειες από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον συμφέρει να πάρουν οι ΑΝ.ΕΛΛ. ψήφους από τη Ν.Δ. και από την Χ.Α.

2. Το να πάρουν ψήφους από την Χ.Α. μάλλον μας συμφέρει όλους :stuck_out_tongue:

3. Επειδή διαβάζω για Καραμανλή+Αβραμόπουλο για πρόεδρο της δημοκρατίας: ο Γλέζος είναι out of question? Νομίζω πως θα έβγαινε και δίχως την στήριξη της Χ.Α. και της ΝΔ ο Γλέζος.

4. Σουρεάλ ο συνδυασμός ΣΥΡΙΖΑ+ΑΝΕΛ, αλλά τόσα χρόνια είχαμε συνδυασμό ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΔΗΜΑΡ+ΛΑΟΣ που ήταν ακόμη πιο σουρεάλ. Και περισσότερο ακροδεξιό.

Σχετικκά με τους ναζί …άλλα κόμματα , πχ λαος, ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα τη στήριξη που έχουν από τα ΜΜΕ. Η χρυσή αυγή έχασε πολύ λίγους ψήφους αν λάβουμε υπόψη μας το τι συνέβη τα τελευταία 2 χρόνια. Όσο συνεχίζεται αυτή η απόγνωση/σαπίλα/φόβος στην ελλ.κοινωνία τόσο θα σταθεροποιούνται και θα αυξάνουν τα ποσοστά τους.

Αν και είναι προφανές και το έχω ξαναγράψει θα το κάνω μια ακόμα φορά. Ο λόγος που δεν καταφέρομαι κατά της ΝΔ πολλές φορές (το έχω κάνει αρκετές) είναι ότι δεν υπάρχει και κανένας που την υποστηρίζει εδώ. Δεν έχει λοιπόν νόημα χωρίς αντίλογο. Όλοι συμφωνούμε στα άσχημά της όσων αφορά την θρησκοληψεία , τα θέματα με τους μετανάστες κτλ κτλ. Στην οικονομία πάλι είμαστε κατά της ΝΔ γιατί εγώ την θέλω φιλελεύθερη και εσείς υπέρ του κρατισμού.

Το επόμενο δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει: Καταλαβαίνω και σέβομαι περισσότερο ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ. παρά τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι πρώτοι το λένε ξεκάθαρα. Θέλουν να βγουν από το Ευρώ , από την Ε.Ε. Απώτερος σκοπός τους φαντάζομαι είναι η πτώση του καπιταλισμού στον πλανήτη. Μπορεί να διαφωνώ κάθετα αλλά καταλαβαίνω τη λογική και την θέση της Ελλάδας σε μια τέτοια κατάσταση. Αυτόν που δεν καταλαβαίνω είναι τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει την Ελλάδα να ακολουθεί από μόνη της “αριστερές” πολιτικές στην οικονομία και ταυτόχρονα να ανταγωνίζεται τις υπόλοιπες ανεπτυγμένες χώρες που όλες είναι πιο φιλελεύθερες από αυτήν.

edit: Δεν μπορώ να αντισταθώ:

ΟΙ ΑΝΕΛ by the way είχαν ψηφίσει και κατά της άρσης ασυλιών για τους χρυσαυγίτες.

Και γω θεωρώ ότι απλά τους θέλουν στη κυβέρνηση για τα οικονομικά θέματα (που είναι και το Νο1 αυτή τη στιγμή), θα 'χουν και την ανοχή του Ποταμιού για τα πιο κοινωνικά (εκεί που ο Καμμένος θα λέει όχι) και αν όλα πάνε καλά, στις επόμενες εκλογές κυνηγούν την αυτοδυναμία. Κάπως έτσι.