Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Ντάξει, όταν μιλάει η ΝΔ για αθέτηση δεσμεύσεων αυτοκτονούν μέχρι και οι λέξεις, αλλά το θέμα είναι ότι αυτό για το οποίο κατηγορούν την κυβέρνηση δεν ισχύει κιόλας. Εδώ μια πολύ καλή ανάλυση αυτού που πάει να κάνει ο Βαρουφάκης, το οποίο δεν ξεφεύγει ούτε κεραίας από τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. Είναι το ίδιο πράγμα με διαφορετική διατύπωση.
“Αλλά εντάξει μωρέ”, λένε εκεί στη ΝΔ (και όχι μόνο), “ο κόσμος δεν τα πολυκαταλαβαίνει αυτά, ας προπαγανδίσουμε λίγο μπας και πιάσουμε κανένα μαλάκα”.

Η αλήθεια είναι πως αν ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης ‘αλλάξουν’ την Ευρώπη, τότε θα πρέπει να ψαχτεί όλη η αριστερά σε όλες τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Δεν έχουν καταφέρει παρά ελάχιστα πράγματα όλα αυτά τα χρόνια. Η αριστερά στη Γερμανία και τη Γαλλία δεν είναι το 35% του 2% της Ε.Ε. που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είσαι επίσημα το μεγαλύτερο troll εδώ μέσα, ξεπερνάς και άλλες θεικές παρουσίες του παρελθόντος, γνωστούς διανοητικά ανάπηρους κλπ κλπ. Δυστυχώς χρησιμοποιείς λογικά επιχειρήματα για τις παρανοικές θέσεις σου, αυτό δε σε κάνει να δείχνεις λογικός όμως. Δεν έχει και ένα ignore το φόρουμ να μη βλέπουμε τις ασυναρτησίες σου, ούτε πλάκα έχουν πλέον.

Φυσικά και έχει. Πατάς στο όνομά του > view profile > στο πάνω αριστερά σημείο, τέταρτη επιλογή “Add to Ignore List”.

Μην μαλώνετε, ΠΑΟΚ είστε και οι δύο και έρχεται ντέρμπι με τους φασιστόγαυρους.
Ενωθείτε για τον κοινό σκοπό.

Ακριβώς.
Έχοντας διαβάσει την προεκλογική αναφορά του Βαρουφάκη, μιλούσε για αποπληρωμή σε συγκεκριμένο ορίζοντα που δε μεταβάλλεται (πχ 50 χρόνια). Από εκεί και πέρα στα έτη με ανάπτυξη άνω του 3% (τα νούμερα κατά προσέγγιση, δε τα θυμάμαι ακριβώς) θα πληρώνουμε κανονικά τη δόση έντοκα. Στα έτη με ανάπτυξη κάτω του 3% θα πληρώνουμε μόνο το ποσό της δόσης μείον τους τόκους. και στα έτη με ύφεση δε θα πληρώνουμε τίποτα.

Οπότε, είτε έχουμε για 50 χρόνια ανάπτυξη άνω του 3% και πληρώνουμε μετά χαράς τόκους ή δεν έχουμε και πληρώνουμε λιγότερα (κούρεμα).

Ουσιαστικά είναι μία εύπεπτη διατύπωση (“perpetual”), πολύ απλή στην ουσία της, η οποία έχει βρει αρκετούς υποστηρικτές εκτός συνόρων.

υγ: http://www.theguardian.com/commentisfree/2015/feb/03/greece-finance-minister-yanis-varoufakis-normal-person

Ολα σε λίγες μέρες θα φανούν . Παρακαλάω να έχουμε θετικές εξελίξεις γιατι μας έχουν σπάσει δα παπαρια με τους ευρωπαίους . Εδω θα ειμαστε και θα τα δούμε .
Έκανε κατι πολυ καλο ο ΣΥΡΙΖΑ . Επανέφερε την πολιτική συζήτηση σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας . Θυμάστε το λέγαμε παλιότερα ; " έλα μωρε που θα ασχοληθώ με τα κοπρόσκυλα "

Crabsody πλέον και επίσημα γελωτοποιός του φόρουμ. Πραγματικά ελπίζω να τα παίρνει από κάπου τουλάχιστον.

Ευχαριστώ πολύ τα σοβαρά άτομα εδώ που απαντάν με επιχειρήματα και ποτέ απλά πετώντας χαρακτηρισμούς.

Δεν είμαι ΠΑΟΚ πλέον έχεις χάσει επεισόδια. Καλή τύχη στο ντέρμπυ.

ΠΑΟΚ πεθαίνεις, δεν ξεγίνεσαι.

Δεν είμαι ΠΑΟΚ και είμαι καλά. Άσε που πλέον θα τρώω μπινελίκι στο rocking μόνο γιατί δεν είμαι αριστερός.

Ρε Chris από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι παοκ? Αντιφασιστόγαυρος είμαι από τότε που γίνατε φασίστες, δλδ πάνω από δέκα χρόνια και βάλε. Δεν είμαι οπαδός κάποιας ομάδας για να μου κουνάς τη σημαιούλα “και εσείς τα ίδια κάνετε” κλπ παπαριές. Αντί να κάνεις μόκο και να ζητάς συγγνώμη που είσαι γαύρος πουλάς και πνεύμα από πάνω λές και δε τρέχει τίποτα. Κρίμα, ενώ έχεις υψηλή αντίληψη, στα της ομαδούλας/εταιρίας σου την ρίχνεις στο μηδέν.

Εσύ ρε Crabsody ξεκόλα με το αριστεροδεξιά ή βάλε +30 στην ηλικία σου να ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με αντιλήψεις κωλόγερου. Σε κάνω ignore για λίγες μέρες γιατί βαρέθηκα να κράζω.

crabsody se olous vlepo apantas, alevri gt de les???

Απ’ το ασπρόμαυρο άβαταρ.

φιχδ. Σε ζηλεύουν για την επιχειρηματολογία και τη συνέπεια σου.Μοναχικός αλλά τίμιος ο δρόμος που επέλεξες να διαβείς. Το κεφάλι ψηλά.

Η πλακα ειναι οτι σου πηρε κανα λεπτο να σκεφτεις αυτη την παπαρια

Οποιος το λεει, ειναι.

ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ!

πολυ γελιο με crabsody ο οποίος θιγεται οτι του απαντουν με χαρακτηρισμους και οχι με επιχειρηματα, αλλα σε ένα ποστ του somna τις προαλλες απάντησε οτι έχει iq σαλαμανδρας

Οταν μπαινεις μια φορα στις εκατο σελιδες και απλα βριζεις εχει μια διαφορα.