αδωνις : Εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα έχουμε απώλεια εθνικού εδάφους
Άνοιξαν και οι Ασιατικές αγορές.
για δώκε κανα λίνκι να γελάσουμε…
ΣΟΚ!!! Θα πεθανουμε ολοι!
LOL!!!
Μάλλον δεν το κατάλαβες…
Τι ακριβως?
Είναι που μία πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ δε θα τους επηρέαζε.
Κι ακόμα είμαστε στο “πιθανή” :lol:
το φινάλε του μπρούσκο τασπασε…
ον τοπικ:
[SPOILER][/SPOILER]
Πραγματικα πιστευω οτι ετσι οπως εχουν κανει το οικονομικο συστημα δεν εχουν ιδεα τι επιδραση μπορει να εχει η εξοδος της Ελλαδας απο το ευρω,και ποιες θα ειναι οι συνεπειες για τις “αγορες”.
[B]Αντώνης Σαμαράς / Antonis Samaras[/B]
2 ώρες ·
Καλώ τον ελληνικό λαό να παραμείνει ψύχραιμος και ενωμένος.
Καλώ και τον κ. Τσίπρα να ακυρώσει αμέσως το χωρίς πια περιεχόμενο δημοψήφισμα ? παρωδία.
Γνωρίζει ότι είναι πρωτίστως τα δικά του λάθη που τον υποχρέωσαν ακόμα και στο κλείσιμο των τραπεζών.
Η πατρίδα μας πρέπει να παραμείνει στην καρδιά της Ευρώπης και στο ευρώ. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις. Αν δεν μπορεί ο ίδιος, ας τολμήσει τη μεγάλη εθνική συνεννόηση.
Από την πλευρά μας, θα κάνουμε τα πάντα για να αποκατασταθεί η ομαλότητα στη χώρα και να επιστρέψει η Ελπίδα στους Έλληνες.
το fb της αρχηγαρας. το τι βρισίδι εχει πέσει απο κάτω δεν λέγεται
τους γλενταει ο τσιπρας.
απο την αλλη το οτι βγηκα να παρω σουβλακια και επεσα πανω σε μια ουρα 150 ατομων σε ατμ γειτονιας δεν με κανει και πολυ αισοδοξο για το αποτελεσμα.
Κοιτάξτε τι δήλωνε μόλις 2 μέρες πριν ο φασιστομπούλης. Επικίνδυνος για τη χώρα.
Πάντως μπορώ να τους καταλάβω αυτούς που λένε την ΕΡΤ -> ΥΕΝΕΔ, κάνοντας ένα ζάπινγκ στα κανάλια είναι οι μόνοι που δεν μιλάνε για αρμαγεδδώνες, επιθέσεις ζόμπι και γενικά δεν προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, λογικό τέτοια παραφωνία σε σχέση με τους άλλους να ενοχλεί !!! :lol:
"Το όριο αναλήψεων θα περιοριστεί στα 60?/ημέρα, ήτοι 1800?/μήνα"
Σοβιετία γίναμε…
Επίσης βλέποντας πάλι σήμερα τον Σαμαρά και το τι έκανε στην βουλή χτες νομίζω που αντί να πει αυτές τις 3 προτάσεις στη 1η ομιλία του, που την διέκοψε, θα ήταν ποιο ακριβολόγος αν έλεγε: “μάγκες ξεκινάμε! ΤΩΡΑ βρίζουμε μαζικά Κωνσταντοπούλου !!!” 8)8)
Χθες που πήγα supermarket (και είναι από τα μεγαλύτερα στην Αθήνα) ακόμα και 7 το απόγευμα είχε αρκετό κόσμο και ψώνιζε σαν τρελός ο περισσότερος
Αν και αν κρίνω από αυτά που έβλεπα: 1) η Βούλτεψη έκανε καλή δουλεία και τα κωλόχαρτα είχαν την τιμητική τους, και 2) τα καφάσια με μπύρες είναι είδος 1ης ανάγκης χΔ
Στο ταμείο οι μπροστινοί μου για λογαριασμό κάπου 120? βγάλανε 500? να πληρώσουν, ενώ πίσω μου 2 άτομα (δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους κλπ) γύρο στα 70 είχαν πάρει πλαστικά πιάτα για γλάστρες και λίπασμα για τα φυτά, είχαν πιάσει κουβέντα κράζανε τους δημοσιογράφους που τρομάζουν τον κόσμο και σιγά μην κάτσουμε να πάρουμε τώρα προμήθειες και άντε να βγουν και οι podemos στην Ισπανία μπας και γίνει κάτι κλπ !!!
Γενικά έβλεπα όλες τις αντιδράσεις !!!
Γυρνώντας σήμερα Αθήνα τσέκαρα ΑΤΜ κλπ στο δρόμο και εκτός από 2 όλα τα άλλα είχαν 1-2 άτομα να περιμένουν … λογικά μετά από 2 μέρες και 600? που είναι το όριο τελείωσε η σύνταξη, οπότε δεν έχουν λόγο να πάνε μέχρι τον επόμενο μήνα …
Τέλος δεν ξέρω αν ποσταρίστικε, αλλά όταν ρώτησε ο Βαρουφάκης πως γίνεται να μην βγαίνει κοινή και ομόφωνη απόφαση από το eurogroup, τελικά του απάντησαν ότι σαν όργανο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ θεσμοθετημένο όργανο άρα ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να είναι όλες οι αποφάσεις ομόφωνες !!!
Γι αυτό το eurogroup μας τα πρήζουν τόσο καιρό, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ θεσμοθετημένο !!! !!!
Με την προηγούμενη κατάσταση πάντως εμείς οι ποιο νέοι δεν υπήρχε καν περίπτωση να κάνουμε παιδιά κλπ, τώρα αν με αυτά στο μέλλον αλλάξει η κατάσταση ίσος, οπότε κανένα κρίμα στα παιδιά που δεν θα κάναμε ούτως ή άλλος … (βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι μια σατανική συνωμοσία των μανάδων μας για να μείνουμε για πάντα μαζί τους στο σπίτι !! 8O )
αλσο:
Καλά αυτοί οι “Μένουμε Ευρώπη” έχουν αρχίσει να μου θυμίζουν εκείνους στη ταινία “Independence Day” που τρέχανε να προϋπαντήσουν τους εξωγήινους με αγκαλιές και φιλιά και τηγανιστήκαν από μια γιγαντιαία ακτίνα λέιζερ.
Άντε να τον ξαναπάρεις στα σοβαρά αυτό το χαλβά
αυτη η δήλωση που εχει βγει απο πολλά κυβερνητικά στόματα είναι λογική. ακόμη και αν το περίμεναν οτι θα έφταναν εκεί, δεν γίνεται να βγουν να πουν τέτοιο πράγμα να δημιουργήσουν πανικό και χειροτέρευση της όποιας θέσης τους.
Δεν καταλαβαίνω τι λέτε…εγώ ξέρω ότι μέχρι την παρασκευή, το χρήμα ήταν άφθονο
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας σαν λαός, και γιατί ψηφίζουμε αποκλειστικά και μόνο κοιτάζοντας την πάρτη μας και πιστεύουμε τον κάθε τυχοδιώκτη, αλλά και γιατί η συμπεριφορά μας αυτές τις τελευταίες δυο μέρες είναι εντελώς για τον πούτσο. Ντρέπομαι για τον λαό μας, το να βλέπεις αυτές τις εικόνες στα ΑΤΜ στα βενζινάδικα και τα σουπερ μαρκετ είναι τουλάχιστον δείγμα ξεφτύλας και αμορφωσιάς. Είναι κατάντια που φτάσαμε ως εδώ. Εγώ δεν εμπιστεύομαι κανέναν λαό να ψηφίσει σε δημοψήφισμα, γιατί αυτοί που στήθηκαν στις ουρές θα αποφασίσουν για το μέλλον μιας χώρας. Ε δεν υπάρχει σωτηρία.
Gooooooooooood Morning GOUATEMALA H ALBANIA H North KOREA που δεν απεχει και πολυ στο να γινουμε