Καλα αστο προσπάθησα να χρεώσω μια ελληνική μαστερκαρντ σημερα (απο περιέργεια κυρίως) και μου απέρριψε την συναλλαγή.
δεν εχεις μιλησει με πολλους σε ηλικια ανω των 60, πιθανοτατα :dunno:
Μάλλον δεν κατάλαβες σωστά Alejandro, ναι. Οι ελληνικές πιστωτικές δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν για συναλλαγές με εξωτερικό. Εγώ έκανα μια συναλλαγή μέσω Paypal την Κυριακή, ελπίζω να μου την περάσει τελικά (έτσι μου δείχνει ως τώρα - είναι αστεία, 25 δολλάρια έστειλα). Η φίλη μου την οποία ανέφερα μπορεί να σηκώσει 50 ευρώ τη μέρα με την κάρτα της και that’s it.
Λαηβ βιασμος του ΣΚΑΙ απο Ζωαρα-Ματσετε happening right now
Απόλαυση Κωνσταντοπούλου -χώσιμο- σε Κωσιώνη ρε μλκες… LIVE τώρα στο ΣΚΑΙ
Σκατά στα μέσα μαζικού εκφοβισμού :!:
Με πρόλαβες ρε
το βλεμμα.
Μλκ στο μυαλό μ είσαι?
Στη βουλή προχτές, όσο ψηφίζανε και διαβάζανε τα ονόματα, είχα πάρει η Ζωήτσα και διάβασε ψήφο μέσω επιστολής απόντα βουλευτή, κάποια στιγμή κάποιος άρχισε να μιλά δυνατά και να γελάει, σταματάει του ρίχνει ένα nat20 intimidate με ένα ΕΠΙΚΟ death stare βλέμμα, πάει να ξαναξεκινήσει και πάλι το ίδιο, ξανά death stare και το βούλωσε, από TV το έβλεπα και με σκάλωσε !!!
καλα σοβαρα μιλατε, τι βιασμος του σκαι απο κωνσταντοπουλου? ειχε την ευκαιρια να τους ξεφτιλισει και αναλωθηκε στα κλασικα, πολιτικαντικες μαλακιες και μπηχτες για σκαι χωρις ουσιαστικες βασεις, η τυπισσα τρελαινεται να ακουει τη φωνη της μαλλον
Η Σία υποτάχτηκε . Φέρτε μας τον Αλαφούζο
Το δημοψήφισμα της Κυριακής στάθηκε η αιτία να προκληθεί ένταση το απόγευμα της Δευτέρας στο Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (ΤΕΕ).
Λίγο πριν από τις επτά, συνεδρίασε η Διοικούσα Επιτροπή (πρόκειται για το εκτελεστικό όργανο που είναι υπεύθυνο για την υλοποίηση της πολιτικής του ΤΕΕ) προκειμένου να αποφασιστεί η συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε μια από δυο επιτροπές στήριξης του Δημοψηφίσματος.
Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τη συμμετοχή 11 μελών - από τα 15 αποτελούν τη Διοικούσα- όταν στην αίθουσα συνεδριάσεων «εισέβαλαν» άγνωστοι με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η συνεδρίαση. Τελικά τέσσερα από τα μέλη της Διοικούσας αποχώρησαν προκειμένου να μην υπάρξει απαρτία και να ησυχάσουν τα πνεύματα.
Και α και ου και δαπ νδφκ η φάση
Έβλεπα χτες τον Τσίπρα στην ερτ…είτε τα έχουν κανονισμένα για παράταση του μνημονίου και απλά μας το φέρνουν λάου λάου, είτε έχουν ποντάρει στο ότι οι Ευρωπαίοι δεν είναι αδίστακτοι(που είναι) άρα θα πάμε άκλαφτοι.
Πέρα από την πλάκα χθες άνοιξε η ΕΡΤ3…ήρθε η ανάπτυξη!
haliseco τι άλλο να κάνει? να βγάλει κανένα δονητή να την πηδήξει? μέχρι και οτι θα δούμε αυτόν που βάζει να τα λέτε όλα αυτά για χάρη εσωτερικών και εξωτερικών παραγόντων είπε όταν της πρότεινε η άλλη να μιλήσει με αλαφουζο σε εκπομπή.
και γενικά την χάρηκα.
μετά βαρούσαν στο ψαχνό οι δημοσιογράφοι του σκαι ΑΦΟΥ είχε φύγει! :lol: και έλεγαν για φίμωση του τύπου και διάφορες φαντασίες . μάλλον δεν είχαν δει στο ίδιο τους το κανάλι τον διευθυντή ειδήσεων που ΟΥΡΛΙΑΖΕ για καταστροφή της χωράς με τον συριζα σαββατο βράδυ.
δημοσιογραφία …
όπως χάρηκα και την παρουσία του τσιπρα στην ερτ αν και αυτό που βγαίνει απο τα λεγόμενα του είναι οτι από δευτερα-τριτη έρχεται ο σαμαρας με τον ποταμίσιο…
γάμησε η κάλυψη τον ελληνικών καναλιών τις συγκέντρωσης χθες. τα ξένα κανάλια είχαν κάλυψη πολυκαμμερη, και τα ελληνικά τον κυριακο :lol:
ενα χειροκρότημα και για τα site των free press που για να μειώσουν την χθεσινή εκδήλωση έπαιρναν συνεντεύξεις απο παιδιά 14 και 15 χρονών για το τι σημαίνει το οχι. αλλά τι να κάνεις. η πρεσβεία της αμερικης απειλεί να κόψει το χαρτζιλίκι.
και μετά οταν καίγονται τα γραφεία τους αναρωτιούνται…
*δημοψήφισμα που δεν είναι αυτό που φαινεται, είναι μια μπούρδα και μίση. οχι σαν κίνηση, αλλά σαν λογικη που βάζει τον κόσμο να φαντασιώνεται διάφορα ενω προσπαθούμε απλά να κόψουμε μερικά εκατομμύρια απο μια νέα συμφωνία. συμφωνία που θα μπορούσαμε να είχαμε και με τους προηγούμενους πάνω κάτω(οκ. κερδίζεις κάτι λίγα με τους εκβιασμούς). τεσπα. τσιπρα κανε νεα συμφωνια και μην σηκωθεις να φυγεις απο τριτη. δεν αντεχεται ξανα αδωνις(χθες είπε οτι φταίει ο τσιπρας για το οτι δεν εχει έρθει ακόμη ο καλός καιρός.θεός απλά)
edit. μακριά οι φτωχοί απο τις κάλπες! δεν ξέρουν!!!
γαμώ τα ποτάμια σας
[B]Α. Λυμπεράκη : Οι φτωχοί κάνουν λάθος επιλογές σε κρίσιμες στιγμές[/B]
και ξαδερφη ντορας η κυρια.
Α σε αυτό μπορεί να έχει και δίκιο. Χθες με κουβερτούλα και σήμερα η μαυρίλα που έχει στον ουρανό συναγωνίζεται την mordor. Αν αρχίσει να βρέχει ξεκινάω να φτιάχνω κιβωτό. :p:lol:
λαρισα ρίχνει τρομερό νερό τώρα. αλλά πραγματικά μαρεσουν τα επιχειρήματα του μπουμπουκου κατά τσιπρα. αύριο μεθαύριο περιμένω να ακούσω οτι ειναι και του σατανα. ή έστω απο την εκκλησία
Μετά τo capital control στις τράπεζες, την υποβάθμιση τους και την εκροή καταθέσεων μόλις ανοίξουν πάλι, πιστεύεις πως η τρόικα θα υπογράψει πως το χρέος μας θα είναι βιώσιμο με τα μέτρα που είχε προτείνει πριν τα capital controls μείον αυτά τα “κάτι λίγα που κερδίζεις με τους εκβιασμούς”? Εγώ πολύ αμφιβάλλω. Περισσότερα μέτρα από πριν θα ζητηθούν. Ο εκβιασμός της ελλ. κυβέρνησης οδηγεί σε πολύ μεγαλύτερο μνημόνιο. Για αυτό και ο Τσίπρας (που θα το έχει προκαλέσει το νέο μεγάλο μνημόνιο κωλυσιεργώντας τόσους μήνες και φέρνοντας μόλις τώρα το δημοψήφισμα) δήλωσε πως δεν είναι “παντός καιρού”. Πάλι τον ρόλο της αντιμνημονιακής αντιπολίτευσης θέλει στην περίπτωση που βγει το “ναι”.
Η Λυμπεράκη, εκφράζει 100% όλους αυτούς που πιστεύουν ότι η κοινωνική θέση που έχουν είναι αποτέλεσμα ικανότητας , σκληρής δουλειάς και σωστών επιλογών. Βέβαια , η Λυμπεράκη ανήκει σε ένα σόι που έκανε κολεγιά με τους (ελ)Βενιζέλους στα τέλη του 19ου αιώνα. :roll:
δεν ξέρω. ειδικά για την τρόικα δεν ξέρει κανείς τι θα κάνει.
γενικα ακούγεται ήδη για μια νεα προσέγγιση με καλύτερες προτάσεις. αλλά για την επόμενη μέρα δεν έχεις άδικο. καθόλου μάλιστα…
οσο για το δημοψήφισμα, οχι μόνο το έφερε τώρα κάνοντας τα πάντα πουτάνα και αποδεικνύοντας οτι είναι απλά μοχλός πίεσης στους απέναντι(άσχετα αν κερδισει μερικά, όπως είπες θα χάσει στο σύνολο), αλλά παραπλανώντας αρκετά και τους ψηφοφόρους, του οχι κυρίως.
εγώ τον θέλω στην θέση που είναι, και οχι αντιπολίτευση. αλλά μετά το χθεσινό βράδυ στην ερτ, δεν το βλέπω.