Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Το χτεσινό ήταν πολύ εντυπωσιακό. Και από τις φωτογραφίες δεν καταλαβαίνει κανείς την πυκνότητα του κόσμου…

Δείτε σήμερα πρωτοσέλιδα εφημερίδων.

http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-07-03/leading-greek-newspapers-urge-yes-vote-in-referendum

Μέχρι το bloomberg έφτασαν.

Πολύ θα ήθελα να έχω την αισιοδοξία σας αλλά εγώ βλέπω πως η τρομοκρατία έχει νικήσει εδώ και μέρες. Από το ναι στο όχι δεν νομίζω να γύρισε κανείς. Από το όχι στο ναι θεωρώ αρκετοί (το βλέπω και σε μερικές συνομιλίες που έχω). Αυτό το τελευταίο με τις καταθέσεις σχεδόν σε όλα τα ελληνικά μέσα έχει συνδεθεί με το όχι.

Το μόνο που μου έδωσε μια ελπίδα ήταν η χθεσινή συγκέντρωση που ούτε εγώ την περίμενα τόσο μεγάλη.

Άντε να δούμε.

(Τα παρακολουθώ όλα τις τελευταίες μέρες αλλά αύριο νομίζω θα την κάνω για κανένα σινέμα το βράδυ. Tv ή internet νομίζω η κατάσταση δεν θα παλεύεται από τις κραυγές και τους τίτλους καταστροφής).

πέφτουμε από τα σύννεφα part 1900:

Ειδικότερα, ο Andrea Enria, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών (European Banking Authority, ΕΒΑ), το θεσμικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EE) που φέρνει σε συνεργασία τις τραπεζικές εποπτικές και ρυθμιστικές αρχές της ΕΕ, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν είμαι ενήμερος για κάποιο σχέδιο για επιβολή «κουρέματος» στους καταθέτες λιανικής των ελληνικών τραπεζών, όπως αναφέρθηκε από μέσα ενημέρωσης σήμερα το πρωί.

Πολύ αμφιβάλλω ότι κάποια αρχή ή δημόσιος φορέας σε επίπεδο ΕΕ ή κράτους μέλους θα μπορούσε να εξετάσει την επιλογή αυτή, καθώς αυτό θα ήταν αντίθετο προς το δίκαιο της ΕΕ.

Σε αυτή την περίπτωση η ΕΒΑ θα εκκινήσει αμέσως τη διαδικασία εξέτασης παραβίασης της νομοθεσίας της ΕΕ. Στη δήλωσή του ο κ. Enria υπενθύμισε ότι «η νομοθεσία της ΕΕ είναι σε θέση να προστατεύσει τους Έλληνες καταθέτες λιανικής, όπως και κάθε άλλο καταθέτη στην ΕΕ».

Ωστόσο εδώ και καιρό τα έχω πάρει τρελά με όλα τα ελληνικά site από ΟΑΕΔ μέχρι Taxis και τώρα το υπουργείο εσωτερικών που προσπαθώ να δω που διάολο ψηφίζω (μου είπαν πως άλλαξαν). Κάθε φορά που είναι είτε να βγουν αποτελέσματα προσλήψεων, είτε να δεις τα φορολογικά σου οι σελίδες αναστενάζουν κανονικά. Σήμερα όλη μέρα δεν μπορώ να δω που ψηφίζω αφού η κωλοεφαρμογή φυσικά και δεν δουλεύει. Έχει χρόνια αυτό το μανίκι με τα site αυτά.

κανονικά δουλεύει ρε συ, το έβαλα τώρα και μου το έβγαλε κατευθείαν

http://www.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm

Από το πρωί σε 3 διαφορετικούς browsers (chrome, firefox μέχρι και explorer άνοιξα)

Εννοείται συμπληρώνω κανονικά όλα τα πεδία σε όλους του πιθανούς συνδυασμούς (greeklish, κεφαλαία, μικρά).

:dunno:

*έμαθα βέβαια που ψηφίζω αλλά όχι από την σελίδα

Η τρομοκρατια δεν θα περασει. Σαν τοτε που λεγανε οτι θα μπουν capital controls

Εντωμεταξύ σε άλλα νέα το ΣΚΑΙ αν και απαγορεύεται από το νόμο έχει συνεχίσει τις πολιτικές εκπομπές και σήμερα, το ΕΣΡ στα @@ του, μήνυση από Δευτέρα μπορεί να γίνει κλπ #-o

https://www.youtube.com/watch?v=cxjw-w-V5k4 :!::!::!::!:

https://www.youtube.com/watch?v=TcMLQFsrhJM εκεί μετά το 0:26, όχι μωρέ καθόλου τρομοκρατία !!!

Να φανταστώ μεγάλωσες με μοναδικό βιβλίο τα παραμύθια του αισώπου και σου χάραξε πορεία αυτό με το βοσκό και τα πρόβατα…

Μια και καθομαι ηρεμος στο ξενοδοχειο μετα τους AC/DC που γαμησαν και εχω λιγο χρονο ας γραψω δυο προτασεις για το πως βλεπω και εγω τα πραγματα. Καιρο εχω. Ας το παρουμε απο την αρχη.
Λοιπον ειχαμε μερικες συνιςτωςες που υποσχεθηκαν την Αρτα και τα Γιαννενα στον λαουτζικο και αυτος ως γνησιος χαλβας τις εξελεξε. Παροχες χωρις πονο σου λεει. Τι αλλο να θελει κανεις;;; (Βεβαια χρειαστηκε λιγο ακροδεξια βοηθεια αλλα δεν βαριεσαι, ο στοχος ειναι να σκιςουμε τα μνημονια) Θα σκισουμε τα μνημονια μας ειπανε, θα χορευουμε τις αγορες, η μερκελ δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να μας πει οχι, θα συμφωνησει σε οτι της πουμε και θα ειναι μερα μεσημερι, η συμφωνια ειναι ενα βημα μακρια, τη συμφωνια την καθαρογραφουμε, θα δανειςτουμε στην αναγκη απο τους ρωςους τους κινεζους και αλλα τοσα γραφικα. Η δημιουργικη ασαφεια ομως τελικα δεν μας πολυ βγηκε. Ημασταν μαλιστα τοσο ατυχοι που πεσαμε στο μια στο ενα εκατομμυριο. (Παιξε λοττο ρε συ Αλεξη). Ετσι με μερικες μικρες υποχωρησεις αποφασισαμε απο τα 12δις παροχες να πεσουμε στα οκτω δις παραπανω μετρα. Σιγα μωρε τωρα πως κανετε ετσι για 20 δις… Σταθειτε ομως λιγο ρε παιδια λεει ο Τσακαλωτος ( ο fan του Pablo Garcia) ετσι θα πεσει η κυβερνηση. Ας βαλουμε καλυτερα ενα δημοψηφισμα. Θα ριξουμε την ευθυνη στο μαλακα το λαουτζικο παλι. Θα του πουμε να πει οχι η ναι σε ενα πακετο μετρων που δεν υπαρχει. Αν πει ναι τοτε τους ψηφιζουμε τους νομους χωρις παντα να εχουμε ευθυνη. Αν πουν οχι τοτε εχουμε εναα τεραστιο διαπραγματευτικο χαρτι στα χερια μας. Θα παμε στη Μερκελ. Αυτη τη φορα δεν θα υπαρχει ουτε μια στο τρισεκατομμυριο να πει οχι. Πως να το κανει αλλωστε οταν εχουμε μια τετοια εντολη. Εδω κυρια μου εχουμε δημοκρατια οχι σαν τις υπολοιπες δεκα οκτω χωρες. Αρα θα κανετε οτι σας λεμε. Μεσα σε 48 ωρες θα τελειωσουμε( εδω ο Βαρουφακης διαφωνει. Την κλεινει και σε μια ωρα). Οι πανιβλακες ομως δεν σκεφτηκαν οτι με το που το πεταξουν για δημοψηφισμα ο κοσμακης θα τρεξει στα ατμ να περισσωσει οτι προλαβαινει. Δεν σκεφτηκαν οτι το προγραμμα τελειωνει και οτι χωρις προγραμμα δεν υπαρχει και ELA. Να τα λοιπον και τα capital controls. Ετσι εφτασε λοιπον η χωρα στο χειλος του γκρεμου χωρις κανενα συμμαχο, ουτε εντος ουτε εκτος ευροζωνης και με ενα λαο διχασμενο με ενα ηλιθιο ερωτημα. Το κουρεμα καταθεσεων πληςειαζει αλλα ο πανιβλακας ο λαος δεν ανησυχει. Πρωτον αυτα ειναι τρομοκρατικα σεναρια. Δευτερον η Ζωη μας λεει οτι πιο σημαντικη ειναι η αξιοπρεπεια. Τριτον δεν εχουμε λεφτα εμεις στις τραπεζες αλλα μονο οι επιχειρησεις στις οποιες δουλευουμε. Ουτε τα capital controls μας επηρεαζουν. Δεν εχουμε λεφτα για να βγαζουμε 60 την ημερα. Πως να μας επηρεασουν; Επειδη δεν θα μπορουν να μισθοδοτησουν οι επιχειρησεις; Επειδη δεν θα μπορουν να πληρωσουν φορους και εισφορες; Επειδη θα καταστραφει εντελως το εμποριο και ο τουρισμος; Πως να μας επηρεασουν ολα αυτα εμας; Στην αναγκη θα βαλουμε τη Ραχηλ να τυπωσει μερικα δις ευρω η τον Λαπαβιτσα να τυπωσει μερικα τρις δραχμες.

Πραγματικα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ολα αυτα τα χρονια βαλαν τον πηχη ανικανοτητας πολυ ψηλα. Το οτι καταφερε ο ΣΥΡΙΖΑ να τον ξεπερασει σε μερικους μηνες ειναι εντυπωσιακο. Οι ανθρωποι ειναι τρομερα επικυνδινοι για τη χωρα. Η πρωτη φορα αριστερα με ολιγη ακροδεξια πρεπει επειγοντως να πανε σπιτι τους.

Υ.Γ: για να μην ειμαι τελειως αδικος. Εκανε και μερικα καλα η κυβερνηση. Εδωσε μια αυξησουλα στα παιδια στη ΔΕΗ. Διορισε το ξαδερφο του Αλεξη και τον γκομενο της Δουρου. Εβαλε 1000 μεταναστες την ημερα μεσα στη χωρα και τους επετρεψε να λιαζονται στις πλατειες. Απελευθερωσε τον Κασιδιαρη πριν το δεκαοκταμηνο και μια εβδομαδα πριν το δημοψηφισμα. (Μαλλον για να εγγυηθει μαζι με τον Καμμενο για την ασφαλεια των πολιτων). Εχουμε παλι ΕΡΤ3!!!

Υπανθρωπος αλερτ.

Crabsody, μπράβο για τους AC/DC καταρχάς ρε :). Όσον αφορά τα πολιτικά τώρα, εγώ έχω να πω ότι φτάσαμε στο σημείο που τελειώσανε τα ψέμματα. Ο ασθενής θα ψοφήσει, είναι σίγουρο. Το χρέος που έχουμε είναι γνωστό ότι δεν πρόκειται να πληρωθεί ποτέ στον αιώνα τον άπαντα. Το να “προσπαθείς” να το ξεχρεώσεις με νέα δάνεια, δεν ογηγεί πουθενά. Οπότε, είμαστε στο σημείο που η φούσκα σκάει. ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ, αυτό το ξέρουμε, είναι δεδομένο. Το θέμα είναι ότι με το “ναι”, ξέρεις τι θα γίνει. Θα σε γαμήσουν ακόμα μέχρι τελικά να ψοφήσεις (γιατί ο ψόφος είναι αναπόφευκτος). Με το “όχι”, υπάρχει μεγαλύτερο εύρος επιλογών. Μπορεί να βρεθείς και λίγο χειρότερα, μπορεί να βρεθείς και καλύτερα όμως. Το πρόβλημα είναι, όπως ξανάπα, ότι δεν υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι τους οποίους μπορείς να επιστευτείς ότι θα σε πάνε καλύτερα. Όλοι είναι αφερέγγυοι και κατώτεροι των περιστάσεων. Παρ’ όλα αυτά, γαμήσι με συγκατάθεση δεν μπορώ να ψηφίσω.

προσωπικά, αν είναι να πέσει η πούτσα, προτιμώ να με βιάσουν από το να στηθώ μόνος μου στα 4.

Η πούτσα είναι δεδομένο εδώ και χρόνια ότι θα πέσει και συμφωνώ μαζί σου.

Εισαι πολυ μικρος και ηλιθιος για να πεις υπανθρωπο καποιον που πηγε προσφατα στην Κω και για μια βδομαδα βοηθουσε καθε μερα μεταναστες. Αλλα η πολιτικη να τους αφηνεις μεσα ανεξελεγκτα δεν οδηγει πουθενα

crabs έχεις κανένα λογαριασμό να βάλω λεφτά για να συνεχίσεις το φιλανθρωπικό σου έργο σου πιο δυνατός?

Θες να μας πείσεις ότι πήγες να βοηθήσεις, και ταυτόχρονα υιοθετείς ΟΛΗ την προπαγάνδα της ακροδεξιάς ΝΔ (θυμόμαστε όλοι ατάκες του στιλ να τους δώσουμε αντηλιακό, μα τι να το κάνουν είναι ήδη τόσο μαύροι κλπ) κλπ περί λιασίματος σε πλατείες που το μόνο που γινόταν ήταν να πληρώσουν τα κανάλια 30-40 άτομα για να γυρίσουν τα πλάνα και μετά ΟΛΟΙ να νομίζουν ότι στην Ομόνοια επί κάνα μήνα ήταν τίγκα στους μετανάστες … #-o#-o8O8O:lol::lol:

Οπότε ΝΑΙ, μικροί ίσος και να είμαστε (δεν ξέρω πόσο είσαι είτε σε ηλικία είτε σε μέγεθος lol ) αλλά μόνο αν είμαστε και ηλίθιοι θα πιστέψουμε το τι μας λες …
(εδώ στο προηγούμενο ποστ μας έλεγες να επέμβει ο συριζα παράτυπα στην δικαιοσύνη -για να έχεις άλλο ένα λόγο να τον κράζεις υποθέτω- )

τα πρωτα exit polls κανουν λογο για μεγαλο προβαδισμα του ΟΧΙ και αμεσως οι ευρωπεη αρχισαν ξανα τις απειλες!ουστ!!!

Πηγή;

Εχεις καθε δικαιωμα στην αποψη σου αλλα υπαρχει μια ανακολουθια λογων και πραξεων.