Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Δηλαδη εσυ μετα τη συναναστροφη σου, κιολας, μ’ αυτους τους ανθρωπους που στο ταξιδι παιζουν τις ζωες τους κορωνα-γραμματα, γυρνας και λες οτι ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ (εστω κι αν το λες για την απραξια, η οποια τους επιβαλλεται, ενω θα 'θελαν να φυγουν) και ειμαι εγω ηλιθιος.

Aν βοηθησες, οπως λες, μπραβο σου, αλλα οταν μετα απο αυτο, εξακολουθεις να εχεις τετοια ρητορικη γι’ αυτους τους ανθρωπους - εστω και απο αφελεια - εγω πραγματικα λυπαμαι.

Και σ’ολο αυτο το προβλημα ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ που τους αφηνει κι οχι η ΕΕ που εχει κανει τη Μεσογειο νεκροταφειο.

Μπογδανος εμφανιστηκε καθολου?

αφού σκούπισα τα αληθινά δάκρυα με την φώτο του bastard, να πω οτι γεναρη με τώρα, είχαμε 2 αυτογκόλ ολκής απο νδ και σύστημα. πρώτα ο προεκλογικός αγώνας που έμοιαζε να απευθύνεται σε ψηφοφόρους νεατερνταλ και τους έφερε σε σκέψη , και ένα τώρα, που πήρε ακόμη και ψηφοφόρους του ναι, και με την αδιάλειπτη προπαγάνδα τους έκανε ψηφοφόρους του οχι.! όσο το σκέφτομαι τρομάζω με την ανικανότητα μερικών.
όταν αύριο μεθαύριο υπάρξει συμφωνία για το νέο μνημόνιο, θα το έχουν χρεωθεί οι ίδιοι οι εραστές του ναι που έσπρωξαν τόσο κόσμο προς τα εκεί.! δεν έχουν ξαναγίνει τέτοια πράγματα.

*[B]crabsody [/B]χίλια(και παραπάνω) μπράβο για αυτό που έκανες, απλά το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι απλοϊκής πολίτικης επιλογής . δεν είναι κυνήγι φοροφυγάδων ή εξορθολογισμού του δημοσίου.
όπως και να έχει, πάλι μπράβο :slight_smile:

Με θάρρος και στην ήττα. Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που αυτός ο λαός πανηγυρίζει την επερχόμενη καταστροφή του. Και τον βασιλιά εξάλλως τον υποδέχτηκαν τον Νοέμβριο του 1920.
Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, δε, οι γνωστοί κάφροι κυκλοφόρησαν πως έχω πει ότι αν βγει το ΟΧΙ παραιτούμαι. Η δήλωση έχει ως εξής: “Αν βγει ΟΧΙ και οι τράπεζες ανοίξουν κανονικά, χωρίς δραχμή και χωρίς περιορισμούς, υποβάλλω την παραίτησή μου στον Γιάννη Αλαφούζο.” Η κα Βαλαβάνη μόλις μίλησε για δέσμευση των μετρητών και στις θυρίδες. Αυτό νομικά δεν γίνεται, αλλά εδώ είμαστε και θα δούμε. Βέβαια, τα τσουτσέκια αυτό δεν θα το παίξουν. Οπότε Please share.
Είναι λυπηρό, αλλά η Ελλάδα που έχασε δεν έχει οικονομικά, ούτε κομματικά συνεκτικά χαρακτηριστικά. Έχασε μια αντίληψη, δυτικών τρόπων και ευρωπαϊκής ηθικής. Και φταίνε τα λαμόγια που επιτρέπαμε τόσσα χρόνια να μας εκπροσωπούν.

περιμένω και meme με πούτσα σε Σαράφογλου

edit

https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/11403103_950972121592268_1837410509940996973_n.jpg?oh=4a125bc176c5e01e5593a166466b48a3&oe=5623DF3B

Πραγματικα πιστευω οτι η λυσσασμενη προπαγανδα υπερ του Ναι γυρισε μπουμερανγκ. Αμα ειναι ξυπνιοι, αυριο το πρωι, στελνουν εισαγγελεις στα καναλια και κανουν αμεσα απαιτητα τα χρεη. Λουκετο!

Καλα ολα αυτα, αλλα πρεπει να θελουν να αλλαξουν και τιποτα σε τομεις πλην του οικονομικου.

Οταν αφηνεις* πχ τη δικαστικη εξουσια να αποβαλλει την πολιτικη αγωγη στη δικη των ναζι, μπορουμε να εχουμε την ψευδαισθηση οτι, πρωτον, θα στειλουν εισαγγελεα και, δευτερον, αυτος θα επιβαλει το παραμικρο στους αρδ;;

*οπου αφηνεις, ειναι οτι δεν εχεις βαλει χερι σε κανενα απο οσα σιχαματα απαρτιζουν δικαστικη εξουσια ή ΕΛ.ΑΣ.

Αρδ κουφαλες γουσταρω να βλεπω τις μαπες σας ολο το βραδυ

Ψαριανός πονάει…

αχαχα

Αυτή τη στιγμή στο σπίτι του Μητσοτάκη έχει ξεκινήσει ΤΡΕΛΟ ΓΛΕΝΤΙ !!!

Δεν ξέρω αν σας το έχω πει αλλά όταν ήμουν μικρός ονειρευόμουνα να γίνω bookmaker :stuck_out_tongue:

Εντάξει δεν νομίζω να το περίμενε κανείς αυτό. Όλη η τρομοκρατία έσκασε στα μούτρα τους. Ειλικρινά δεν με νοιάζει και τόσο τι θα γίνει αύριο (η μεθαύριο κτλ). Αν μας αγνοήσουν με το αυτό το όχι τότε απλά θα έχουμε μια ξεκάθαρη απάντηση για το πόσο μας υπολογίζουν η μας θεωρούν απλά χρέος που αναπνέει και όχι λαό. Όχι ότι δεν ξέρουμε αλλά όπως και να το κάνεις το να το έχεις τόσο χειροπιαστό έχει άλλη χάρη.

Ε ρε και που θα μπορούσε να φτάσει το όχι χωρίς την TV.

Καραγκιοζακο ξεκινησες τις κωλοτουμπες; Φοβασαι ε;

Γεια σου Τάκη!!

Το κράμπσοδυ τουίτερ πάντως τις τελευταίες μέρες ήταν αγνή απόλαυση.
LESS THAN THREE ρε, μόνο.

Δείξτε μου παρακαλώ ένα ποστ που έχω κάνει και έχει την παραμικρή ακροδεξιά οπτική. Το λιάζονται που έγραψα δεν είναι δικό μου. Απλά εμπαίζω την Χριστοδουλοπούλου

#-o #-o #-o

Δεν ξερω τι θα βγει απο το χθεσινο. Τι θα προβλεπει το νεο μνημονιο και αν θα περιλαμβανει 500 δις μετρα.

Αλλα το γεγονος οτι ενας λαος (ναι ενας αποβλακωμενος και βολεμενος λαος τα τελευταια χρονια, πλην ομως ταπεινωμενος) μετα απο μια εβδομαδα ακραιας προπαγανδας και τρομοκρατιας του χειριστου ειδους απο τους βοθρους των μεσων, με κλειστες τραπεζες, με απειλες απο τα αφεντικα για απολυσεις και κλειστες επιχειρησεις, κατουρησε τοσο εμφατικα στα μουτρα πρετεντερηδων, μπουμπουκων, αναστασιαδιδων, μπαμπηδων και ολων αυτων των υπανθρωπων, ειναι απο τα πιο συγκινητικα πραγματα που εχω βιωσει.

Παίδες εδώ δεν είναι θέμα μαγκιάς ή θάρρους. Είναι θέμα να κάνουμε τις σωστές επιλογές. Μακάρι αυτή να ήταν η σωστή (εγώ αμφιβάλλω). Ο χρόνος θα δείξει. Ας μου εξηγήσει πάντως κάποιος αν μπορεί. Την συμφωνία που θα πετύχει ο Τσίπρας σε 48 ώρες θα μας την βαλει και αυτή σε δημοψήφισμα; Γιατί είμαι από τώρα σίγουρος ότι και σε αυτήν όχι θα έλεγε ο λαός.

Υ.Γ: Είχαμε όμως και δυο καλά τις τελευταίες ώρες. Τις παραιτήσεις Σαμαρά και Βαρουφάκη.

Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει αλλά συμφωνώ με midnight g. Τι τρομοκρατία ήταν αυτή πάλι γμτ το θεούλη τους. Άστο διάολο υπάνθρωποι δημοσιογραφίσκοι.

Στην Εκάλη, το Ναι έχει 85 %. Κατά τα άλλα το δημοψήφισμα διχάζει το λαό, όχι ότι κάποιοι ζουν πλουσιοπάροχα και άλλοι τρώνε από τα σκουπίδια.

@crabsody υιοθετείς όλη την προπαγάνδα των καναλιών. Βρες το λάθος…