Ετσι! Και μην πουμε για το γελιο που απλοχερα θα μας χαρισει. Μερικοι ειναι πραγματικα αχάριστοι
ετσι, αν εισαι δικο μας παιδι θα βγεις μωρε μην ανησυχεις.
Τι μας βάζεις τον ανώμαλο μωρέ;
πως να γαμήσετε το χέρι σας 101.
Αν θες να κανεις ποζα σπαστο κολά το και σπαστο στην καμερα ελαχιστά oof.
To ανέβασα επειδή τα media δεν έχουν δείξει τη φάτσα του ψυχοπαθούς δολοφόνου. Μπορεί κάποιος να θέλει να δει τη φάτσα του σιχαμένου.
Απορώ γιατί τον προστατεύουν τα media και δεν τον δείχνουν. Ντάξει αν θέλετε πάντως, το βγάζω το βίντεο.
Μια χαρά την έχουν δείξει και έχουν πει και το όνομά του. Τα παιδιά του βέβαια δε φταίνε σε κάτι που έχουν αυτόν τον άρρωστο πατέρα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ΜΜΕ (ορθώς) δε δείχνουν κάποια τέτοια κτήνη.
ωχ, ο ανωμαλός που εφαγε τη βιολόγο είναι ? τι βλάκας πάντως. σαολίν κ ετσ ?
Καλά κάνουν και δε τη δείχνουν για πλήθος λόγων. Επίσης, το δικαστήριο αποφασίζει ποιος είναι ένοχος. Όχι οι δημοσιογράφοι ή οι αστυνόμοι. Η διαδικασία της ανάκρισης είναι φτιαγμένη ώστε να βγάζει ομολογίες ακόμη και από αυτούς που δεν έκαναν κάποιο έγκλημα. Αυτό σημαίνει πως συχνά υπάρχουν ψευδείς ομολογίες (false positive) και μόνο εφόσον ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες μπορεί να εξακριβωθεί η ομολογία.
Από κάτω ένα έχω πρόσφατο άρθρο που, προσωπικά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον, κι εξηγεί το πώς αθώοι έχουν καταλήξει να ομολογούν ειδεχθή εγκλήματα και μάλιστα έχουν καταλήξει να πιστεύουν και οι ίδιοι πως λογικά θα τα έκαναν αφού δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Μόνο που μετά από χρόνια εμφανίζεται μια νέα τεχνολογία (βλ. εξακρίβωση DNA) κι αποδεικνύει πως ο ένοχος ήταν τρίτος κι εξήγηση υπήρχε.
Εγώ το έγραψα γιατί πολλές φορές βλέπουμε στον ηλεκτρονικό τύπο τις φάτσες διάφορων τέτοιων (παιδεραστών, φονιάδων, συμμοριών που μπουκάρουν σε σπίτια και σιδερώνουν τα θύματά τους κλπ). Προφανώς και αυτοί έχουν οικογένειες, παιδιά, συζύγους κτλ.
Ο ανώμαλος που έφαγε τη βιολόγο δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η ενοχή του και γι’ αυτό εμφανίζεται στις περισσότερες φωτογραφίες με τη φάτσα του καλυμμένη. Κάτι το οποίο μου διέφυγε πιο πριν που έκανα το σχόλιο.
Πιθανώς μετά την κύρια ανάκριση το επιτρέπει η εισαγγελία
σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει λόγος καθυστέρησης γιατί τους έχουν πιάσει απ’ αυτοφόρω.
φαντάζομαι αυτή είναι η διαφορά
Καλα για εμενα κακως βγαζουν τις φατσες τους και μετα την καταδικη αλλα αυτη ειναι μεγαλη κουβεντα.
Τι σεισμός ήταν αυτός!
Ήξερα ότι κουνάει πολύ σε ορόφους λόγω αντισεισμικής κατασκευής αλλά με ξέσκισε σαν αίσθηση
Πήγα να πέσω απ τη καρέκλα σχεδόν και έφαγα την οθόνη του pc στη μάπα
Ελα ρε!!! Σε τι όροφο είστε;
Εμείς εδώ στον πρώτο και το νιώσαμε καλά!
4ο είμαστε
Εγώ ημιόροφο και το ένιωσα. Και στον 2ο ένιωσα τον μετασεισμό.
Αμαν πολυ γερος. Μετασεισμο ποτε εκανε? Δεν καταλαβα κατι, ισως γιατι ημουν ορθιος και πηγαινοερχομουν…
Πρώτα η Χαλκιδική, σήμερα ο σεισμός, ούτε 2 εβδομάδες ρε Μητσοτάκη, χαλάρωσε λίγο…