Σε μενα μολις ξανακανε εδω
Μετασεισμοι απο τη συναυλια των Manowar. Κατα βαθος, ολοι μας το ξερουμε οτι αυτος ειναι ο λογος.
Προφανως. Εγω ημουν σε διαλυμενο κτηριο το οποιο παει προς ανακαινιση. Φευγανε σοβαδες γυρω μεχρι να βγουμε! Ειμαι Manowarrrior
Κλάμα… Ένα άλλο γαματο που διάβασα και μεταφέρω
" Σε 2 βδομάδες με Κυριάκο, είχαμε σεισμό, είχαμε καταποντισμο… Ο λιμος μας έμεινε "
Έχουν βγει πολλά ήδη στο διαδίκτυο, υπαρχουν μπολικες ατάκες.
Ένα καλό που διάβασα…αυτό που έγινε σήμερα, στην Ιαπωνία το έχουν για δόνηση στο κινητό
Εγώ που ζω στο εξωτερικό και δεν ένιωσα το σεισμό, ζήτησα από την αδερφή μου να πάει στο πατρικό να δει αν τα βινύλιά μου είναι εντάξει. Ο καθένας με τη λόξα του…
Καλά κι εγώ στην κιθάρα μου έτρεξα χαχα
Προφανώς ρε! Εγώ είχα ανοιχτό το πικαπ την ώρα του μπιλμπάο και μες τον πανικό σήκωσα την βελόνα να καθαρίσω τον δίσκο και να τα σφραγίσω όλα.
Βγαίνω από το δωμάτιο όταν τελείωσα, και βλέπω το σπίτι άδειο οι δικοί μου είχαν βγει έξω στον δρόμο!
Priorities!
Μου χε πεσει η βιβλιοθηκη χωρις σεισμο πριν 2-3 χρονια…Τοτε την γλιτωσαν ολα…Πισι ,κιθαρα, βινυλια, σιντι…Σκεφτομουν μην εγινε η μλκια σημερα…Ευτυχως ολα καλα…
Εντάξει, μεγάλος σεβασμός αν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες ήταν να καθαρίσεις το δίσκο και να τον σφραγίσεις! Χαίρομαι να βλέπω ότι υπάρχουν και πιο “άρρωστοι”
Edit: “ώρα του μπιλμπάο”;;; Φαντάζομαι τι σημαίνει, αλλά τι σημαίνει;
Μου έχει μείνει στην αργκό μου να σημαίνει μεγάλο μπάχαλο, μπακακάο πες το όπως θες!
Φυσικά και έπρεπε να τον σώσω από την δαιμονισμένη βελόνα, θα μου έκανε το διαφανές, splatter vinyl χωρίς λόγο.
Ποια είναι αυτή;…
Μια φεγγαρόφωτη… Κοινώς νεκρή εδώ και 3 δισεκατομμυρια χρόνια, που δανείζεται το φως κάποιου αστεριού για να λάμψει, και που δύο φορές τον χρόνο βυθίζει στο σκοτάδι την γη.
Υφυπουργός Εργασίας. Αν ζεις και δουλεύεις Ελλάδα, θα τη μάθεις.
Λίγο αργά η απάντηση αλλά έχει σημασία ποιος ψήφισε το νόμο για να βγει αυτός αλλά και πολλά άλλα καλόπαιδα πριν από αυτόν…
Ο νόμος δεν υποχρεώνει τους δικαστές να τον βγάλουν. Σημασία έχει ποιοι τον έβγαλαν. Και για να βγαίνει ο Κουφοντίνας με άδεια υπάρχει νομικό πλαίσιο, αλλά η απόφαση λαμβάνεται από τους δικαστές.