Τα έχει πει ο Γεωργίου. Ο κλασσικός ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο έλληνας. Ζμπουτσατ ποιος θα τα μαζέψει αυτός κάνει τη μαγκιά του. Πλάκα πλάκα το μόνο θετικό από την καραντίνα είναι ότι θα μειωθεί η μόλυνση
Νταξ. cam shows να κάνουν. Μην πληρώσουμε και γαμησίατικα.
Δλδ άνεργοι κτλ, τι να πουν. Επιπλέον άδεια εκπόρνευσης θα έχουν 1/10 από όσους είναι σ αυτή τη φάση.
Οσες εχουν αδεια, θα πληρωθουνε. Ειναι στους ΚΑΔ που θα παρουν το 800αρι.
Επος, γελαω μονος μου βραδιατικα:joy:
Γάμησέ τα, τί είμαστε εμείς ρε πούστη μου, ο άλλος αυτό που σκέφτηκε είναι να παραστήσει τον Φουσέκη στο ηλεκτρονικό υπολογιστικό σύστημα του Πιερρακάκη, πάλι καλά που δεν παρήγγειλε τίποτα σκορδόψωμα… Ατσγκόρνια ταραγκόνια!
βαλανε simulator να απανταει…
Εχω λιωσει λιγο
Αφου υπαρχει αδεια ασκησεως κανονικα με αποδειξεις η μπλοκακι παροχης.τι μα ς λεει τωρα.
Κι αυτό πιο κάτω Παντελή τα σπασε
Η δημιουργικότητα βλέπω έχει χτυπήσει κόκκινο αυτές τις μέρες !
bitch better have ma money απο το meme βγήκε ?
Η Blueground απέλυσε 130 άτομα και ο CEO θεώρησε σωστό να καυχηθεί για αυτό μιλώντας για διορθωτικές κινήσεις ενόψει κρίσης λόγω της πανδημίας. Κι από κάτω διάφοροι CEOs, managers και HRs κάνουν λόγο για true leadership και tough actions δίνοντάς του κουράγιο.
Βέβαια μετά από λίγο άρχισε το κράξιμο.
Εδώ οι κρατικοί λειτουργοί ανακοινώνουν και περνάνε πράγματα τα οποία εξευτελίζουν τους εργαζόμενους, ένας ceo σε πείραξε που δε θέλει να χάσει χρήματα?
Σκατα σε καθε CEO που δεν θελει να χασει χρηματα
Παιδιά, ο CEO μιας εταιρείας φέρει ευθύνη απέναντι στους μετόχους και στους επενδυτές. Τον έχουν επιλέξει/ψηφίσει για να φέρει εις πέρας συγκεκριμένους στόχους και εάν αποφασίσει να παρεκκλίνει από αυτούς, όχι μόνο χάνει τον παχυλό μισθό και τα όποια bonus, αλλά κινδυνεύει με νομικές κυρώσεις (πιθανόν και φυλακή) αφού μπορούν οι μέτοχοι να τον κατηγορήσουν για απιστία προς την εταιρεία. Δεν είμαι νομικός για να μπορώ να το εξηγήσω ορθότερα, αλλά το point μου είναι πως δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουμε να απαριθμούμε τώρα όλους τους CEO που θα κάνουν αυτό που επιτρέπει ο νόμος και συμφέρει πρωτίστως τους επενδυτές και στη συνέχεια τους ίδιους.
Αυτές οι καταστάσεις αλλάζουν μόνο με νομοθετικές/πολιτικές αλλαγές κι όχι από την καλή θέληση των CEO να ρισκάρουν να πάνε φυλακή ή να κάνουν δωρεά τα λεφτά των επενδυτών στην κοινωνία. Για αυτό έχουν πέσει ΟΛΕΣ οι εταιρείες σε ΗΠΑ και Ε.Ε. πάνω στις κυβερνήσεις για να λάβουν την απαραίτητη στήριξη και να μην προχωρήσουν στα μέτρα που θα υποχρεούνται μετά. Ακόμη και τα 800€ στην Ελλάδα, σε αυτό αποσκοπούν: να μην έχουν δικαιολογία οι CEO να απολύσουν κόσμο τον επόμενο μήνα. Η Blueground και οι επενδυτές φαντάζομαι προβλέπουν πως η κρίση σε αυτούς θα κρατήσει πολύ πάνω από μήνα (δεν είναι παράλογο)
Όπως επίσης και ότι τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση είναι εντελως εικασίες. Δεν θα πω περαιτέρω (γιατί ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει), αλλά αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου στο πρόβλημα. Ας δούμε τι περνάει τώρα και τι λένε αυτοί που ορίζουν τις εργασιακές σχέσεις και μετά πάμε σε αυτούς που τις εφαρμόζουν.
Να υποθεσω ότι τον ίδιο σκοπό έχει και η μείωση 50% του μισθού για όσους δουλεύουν εκ περιτροπής. Άλλωστε σπίτι μένουν, σιγά τα έξοδα που θα χουν.
Όπως είπε ο Quinton παραπάνω, να πάνε να γαμηθουν οι CEO και οι κάθε CEO, που όλο τον υπόλοιπο καιρό πλουτίζουν στις πλάτες άλλων και τώρα συνεχίζουν το ίδιο.
Και να το πάω και ένα βήμα παραπάνω, να πα να γαμηθει και ο καπιταλισμός, τον είδαμε φτάνει.