Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα περισσότερο απ’όλα με ενοχλεί που όλη μου η οικογένεια είναι αριστερή, δεν έκανε ποτέ τα κουμάντα της (wink wink) και αντί να είμαι CEO, κόκα,στριπτιτζούδες και φατ τσεκς στο Λονδίνο, μένω με άλλους 5 και προσπαθώ να βάλω σε τάξη αυτά που έχω στο μυαλό μου για τον κόσμο και να μην πεθάνω στο δρόμο. ε σε πιάνει μια αηδία στα διαλα

1 Like

Καλέ μου άνθρωπε, δεν μιλάω για “CEO” σε εταιρία με 50 υπαλλήλους.

Mωρέ στην ίδια συζήτηση είμαστε.
Ο @QuintomScenario το είπε ειρωνικά αυτό που είπε, αλλά εσύ απάντησες κανονικά.

1 Like

Μην αγχώνεσαι, κοκα , στριπτιτζουδες και φατ τσεκς κλπ = γρήγορη και ρηχή ζωή και οι περισσότεροι από αυτούς είναι μίζεροι με ψυχολογικά και συνήθως δεν ακούνε μέταλ οι καημένοι :stuck_out_tongue: Ας είχαμε και light checks, καλά θα ήταν

Πάντως για να μην παίζουμε με τις λέξεις και να ξέρουμε τι λέμε, μιας και γίνεται όλο αυτό με τον ιό και λέμε και για την δημόσια υγεία (και έχω φάει την εφηβεία μου στα νοσοκομεία) και καπιταλισμό, εγώ τελευταία σκέφτομαι τη δική μου οικογένεια που ήταν μικρομεσαία και έγινε πλήρως φτωχή επειδή πληρώναμε τις χημειοθεραπείες του πατέρα μου για 3 χρόνια. Μιλάμε για οικονομίες μιας ζωής φύγανε στα φάρμακα. Και είμαστε και 3 παιδιά μαζί καταλαβαίνετε .

Και δεν σκέφτομαι μόνο τα φάρμακα που είναι πανάκριβα. Είναι συνετό να τραβάς μια ζωή στα όρια ενώ είναι σίγουρο πως θα τελειώσει, με μια τόσο βάρβαρη μέθοδο όπως η χημειοθεραπεία? Και αλλιώς να το πω, σκεφτείτε τον chuck στο genetic reconstruction το οποίο είναι relevant γτ είμαστε στο 2020 αλλά κυρίως τους πρώτους 2 στίχους

Extending a life with total resistance
To fatal disease, future methods of science

just food for thought

Γενικά , τεράστια αξία δίνουμε στους ανθρώπους ξεχωριστά και όχι στην ανθρωπότητα νομίζω, είμαστε ακόμα νήπια όσο αναφορά το πόσο ώριμοι είμαστε σε αυτή τη κοινωνία γτ δεν καταλαβαίνουμε πως θα πεθάνουμε, Και τα σκέφτομαι όλα αυτά γιατί είμαι μέσα στο σπίτι τόσο καιρό για έναν ιό που σκοτώνει μεγάλους και άρρωστους ανθρώπους όπως λένε και ειλικρινά εύχομαι αυτός ο ιός να είναι 100% αληθινός και ας μείνουμε μέσα και 1 χρόνο για αυτούς τους ανθρώπους,

Διαφορετικά είμαστε δύσκολα. Ελπίζω δλδ να μην εκμεταλλευτούν αυτό το πράγμα για ν να μας πάρουν και τις τελευταίες ελευθερίες που έχουν απομείνει. Είδα και συνέντευξη Snowden χθες και με προβλημάτισε πολύ γιατί μετά δεν υπάρχει γυρισμός, τέλος τα παιχνίδια

1 Like

Εκατό θέματα άνοιξες ρε μπαγάσα

3 Likes

τετοιος είμαι χαχα, Δεν υπάρχουν και απαντήσεις ούτε είμαι σίγουρος για αυτά, απλά αυτά σκέφτομαι και μιλάω πάντα αυθόρμητα για αυτό παρεξηγούμαι κιόλας. Είναι τροφή για σκέψη πάντως

Κι εμενα η οικογενεια μου αριστερων φρονηματων και κυριως συμπεριφορας ειναι, και τα εκαναν και αρκετα σκατα σε κατι επαγγελματικα γιατι κινηθηκαν με βαση το συναισθημα, αλλα δε θα τους κατηγορησω ποτε για το οτιδηποτε, γιατι με εκαναν ανθρωπο και θελω να πιστευω οτι νιωθω αρκετα ευτυχισμενος με το πως ειμαι και πως συμπεριφερομαι στους γυρω μου. Τους αγαπω και τους εκτιμω στο επακρον γιατι εδωσαν οτι ειχαν για μενα και την αδερφη μου.

Μπορει να μην μενω με 5, αλλα σιγουρα δεν ειμαι σε ιδια φαση ζωης με αρκετους της ηλικιας μου (εχω πολυ λιγοτερα υλικα αγαθα απο τους περισσοτερους), και στην τελικη δεν με στεναχωρει ιδιαιτερα αυτο. Εχω καλες φιλιες, εχω ζησει πανεμορφες στιγμες με ανθρωπους αληθινους κι οχι ψευτικους, και δε θα μπορουσε να με νοιαζει λιγοτερο το οτι δεν ζω την ζωαρα του Ντι Καπριο στο Wolf Of Wall Street.

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα φυσικα, ο καθενας οπως θελει το βλεπει. Θα παρω και το επιδομα του Trump του γαμημενου και θα το στειλω σε οικογενεια και σε αδερφη αν τα χρειαζονται λιγο παραπανω ετσι οπως ειμαστε στην παρουσα φαση. Δε γαμιεται.

4 Likes

Δυστυχώς ο ιός είναι αληθινός και όλες οι χώρες της Ε.Ε. και Η.Β. θα δουν επικίνδυνα μεγάλο ποσοστό των ΜΕΘ τους κατειλημμένο από ασθενείς με κορωνοϊό. Αυτή είναι η πρόβλεψη του risk report της Ε.Ε. που βγήκε πριν λίγες μέρες. Εδώ, τα task forces του Πολυτεχνείου της Ζυρίχης δουλεύουν 20 ώρες/ημέρα για να δώσουν απαντήσεις στην κυβέρνηση και δυστυχώς δε μπορούμε οι υπόλοιποι να τους βοηθήσουμε. Για να δουλεύει τόσος highly trained κόσμος όμως 20 ώρες/μέρα εδώ και 2 εβδομάδες, η ιστορία δεν είναι μούφα (δίχως να έχω insight: ακούω όμως τα ελικόπτερα του νοσοκομείου κάθε βράδυ).

Επίσης, ενδιαφέρον από το risk report που διάβαζα είναι πως ο ιός εμφανίζεται διαφορετικός στην Ευρώπη από ότι στην Κίνα. Η ποσόστωση των συμπτωμάτων στους Γερμανούς είναι αρκετά διαφορετική. Κάτι που ισχύει για Ιταλούς και Κινέζους, ίσως να μην ισχύει για Λατίνους και Αμερικάνους. Είναι λιγότερα από ότι νομίζουμε το τι μπορούμε να δεχτούμε ως δεδομένο σχετικά με αυτό τον ιό.

@QuintomScenario το Obamacare ισχύει για τον κορωνοϊό; Διάβαζα πως πέθανε από κορωνοϊό ένας 17χρονος στο San Francisco γιατί ήταν ανασφάλιστος και το ιδιωτικό νοσοκομείο δε τον δέχθηκε. Ίσως το ObamaCare να είναι η αιτία που το κάθαρμα θα χάσει τις επόμενες εκλογές. Η χειρότερη υγειονομική κρίση έπεσε επί προεδρίας του καθάρματος που απέλυε και δυσφημούσε επιστήμονες

2 Likes

Δεν γνωριζω τις λεπτομερειες του Affordable Care Act, αλλα αν δεν κανω λαθος ο Trump εκανε ηδη απο τα πρωτα χρονια καποιες κινησεις προκειμενου να το ακυρωσει. Δεν ειμαι σιγουρος αν το καταφερε τελικα. Το Affordable Care Act ηταν ενα βημα μπροστα, αλλα δεν ηταν ακριβως αυτο που ηθελε ο Obama, γιατι εφαγε αρκετο πολεμο ωστε να το περασει, και δεν το περασε 100% οπως το ειχε προτεινει αρχικα.

Για την συγκεκριμενη περιπτωση με τον 17χρονο στο San Franscisco κατι πηρε το ματι μου σε μια επικεφαλιδα αρθρου, αλλα δεν διαβασα για τις λεπτομερειες. Λογω της γαμημενης γραφειοκρατιας, ακομα κι αν εισαι eligible για to ACA, πρεπει να κανεις την διαδικασια, και δεν ειμαι σιγουρος για το κατα ποσο ενας 17χρονος θα ειχε μπει σε αυτο το τριπακι, αλλα αναρωτιεμαι και γιατι δεν ειχε ασφαλεια μεσω των γονιων του ισως? Δεν ξερω καμια λεπτομερεια, οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη.

Δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος για το οτι θα χασει τις εκλογες. Εχει τεραστιο λομπυ απο πισω του, και μπορει και να ισχυρισθει πως κερδισε τον Covid19 αν το καλοκαιρι βελτιωθουν τα πραγματα. Αυτη η ιστορια εκθετει παρα πολυ φυσικα και την κυβερνηση και τον σιχαμενο, οποτε η μονη μου ελπιδα ειναι να παθει τον ιο και να πνιγει βασανιστικα στον υπνο της η πορτοκαλι αμοιβαδα (@nnnkkk ηθελες να γραψω κατι ακραιο οποτε σου κανω την χαρη)

5 Likes

Το ίδιο θα γίνει κι εδώ :wink:.

1 Like

Τι μας κρύβουν;

με τις μαλακιες τους τις συνομοσιες τα τσιπακια και τις προπαγανδρες τους θα χασουμε τα διαμαντια να πουμε το καλοκαιρι.

Ναι μωρέ έτσι το’πα, καταλαβαίνω τι λες όλοι έτσι νιώθουμε πάνω κάτω. Για να το κολλήσω με τα προηγούμενα, το πως τα αντιλαμβανόμαστε όλα αυτά έχει να κάνει και σε ποια (ας το πω απλοικά) τάξη έχει τύχει να γεννηθείς.

Γέλασα πάρα πολύ.

Αλλά τώρα που τα ξαναδιαβάζω…ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ??? ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ? Φαντάζομαι οι γονείς σου έχουν ένα παιδί και ένα κορίτσι… Μας το παίζεις κιόλας… Ρεμάλι…

3 Likes

Quintom, ε πες ρε φίλε από την αρχή πως είσαι Αμερική να καταλάβουμε. Είσαι στο άνδρο του καπιταλισμού ρε φίλε. ΝΑΙ , εκεί όλοι οι CEO είναι για σκότωμα (εκτός από τα φιλαράκια μου στη Silicon Valley) :stuck_out_tongue:

Χαχχαχα οχι μωρε, μια αδερφη εχουμε και την αγαπαμε οσο παει, επρεπε να την διευκρινισουμε ξεχωρα απο γονεις που εννοουνται λογω context.

Δοκίμασε πρώτα εσύ την φόλα σου, για σιγουριά ότι είναι αποτελεσματική (!)

2 Likes

Φόλα σε πιατάκια του γλυκού και να κερνάς συγγενείς στο κυριακάτικο τραπέζι εύχομαι (!)

2 Likes

Σε μένα γιατί, νόμιζα μόνο οι σκύλοι είναι το πρόβλημα της ζωής σου

1 Like

Ψάξε στατιστικές πόσοι σκυλόφιλοι πέθαναν από κοβιντ να το ποστάρεις αύριο μέσα στην τρελή χαρά (!)

Φόλα σε αυτούς που τους άφησαν αδέσποτους, θες να πεις. Τα σκυλιά δε φταίνε σε κάτι.

2 Likes