Γενικότερα στις ειδήσεις δεν είδα κανέναν να ανεβάζει απόψεις μεγάλων επιστημόνων αντίθετες από το mainstream narrative όπως αυτή ας πούμε και υπάρχουν πολλές. Να έχουμε μια ολιστική οπτική ρε παιδί μου.
Γενικά αν ο κόσμος είναι ικανοποιημένος από τα μέτρα που έχουν παρθεί σε σχέση με τους αριθμούς που προβάλλονται , δεν ξέρω, κάτι δεν πάει καλά ή με μένα ή με τον κόσμο.
μιλάμε χάσαμε τις δουλειές μας , κλείνουν σπίτια και οικογένειες , θα καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία λες και έχουμε πυρηνικό πόλεμο.
Και τι δηλαδή? Αντί να έχουμε 3 φορές περισσότερες ΜΕΘ σε τόσο καιρό που έχει περάσει, αντί να έχουν οι γιατροί υλικά τα οποία έχουμε την τεχνολογία να παράγουμε αδιανόητα γρήγορα , μου λένε εμένα να πάω να γίνω εθελοντής και τα νοσοκομεία τα έχουν αφήσει στο έλεος του θεού, Τουλάχιστον στην Ελλάδα
Γιατί αφού νοιάζονται τόσο πολύ για εμάς δεν μας λένε κάθε μέρα όλη μέρα πως να αναπνέουμε σωστά και πώς να ακολουθήσουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής ωστε να καταπολεμήσουμε τον ιό. Θα νοσήσουμε όλοι , ότι και να κάνουμε , αργά η γρήγορα
Απαιτώ σωστή ενημέρωση που στηρίζεται στη λογική και έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω
ναι δεν εννοούσα για το συγκεκριμένο γεγονός, σου λέω τι προκαλεί γενικά η ενημέρωση που προάγει μόνο φόβο και κατάθλιψη. Θα ήθελα να ακούσω τον αριθμό τον ανθρώπων που πεθαναν στην αμερική πέρυσι από παρόμοιους ιούς , όχι πόσους σκότωσε μια βόμβα
Πολλοί παππούδες βγαίνουν έξω πιθανόν γιατί έχουν την λογική σε φάση, ε αυτοί πάντα ψέματα μας λένε , ίσως και τώρα έτσι να είναι , αποτέλεσμα επίσης της άθλιας ενημέρωσης
Μπορεί να έχουμε την τεχνολογία να παράσουμε τα υλικά αδιανόητα γρήγορα, δεν έχει βρεθεί ακόμα όμως η τεχνολογία που θα παράγει τους γιατρούς αδιανόητα γρήγορα. Τα κρεβάτια των ΜΕΘ θέλουν και στελέχωση από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ. Σίδερα μπορεί να βρούνε, ανθρώπους όμως έτσι σκατά που τα έχουνε κάνει τόσα χρόνια, δύσκολα. Και δεν μπορούνε να τους δημιουργήσουνε τώρα, ο νοσηλευτής σπουδάζει 4-5 χρόνια και ο γιατρός πάνω από 10 για να κάνουν αυτή τη δουλειά που κάνουν. Το έχω ξαναπεί, στη συγκεκριμένη χώρα που ζούμε ας κοιτάξουμε προς το παρόν να μην αρρωστήσουμε και μετά βλέπουμε.
Okay, έχεις δίκιο, έστω τους τελειόφοιτους γιατρούς δεν θα μπορούσαν να τους πάρουν και να τους εκπαιδεύσουν γρήγορα? Ο κύκλος μου είναι μες τους γιατρούς, είναι 300 άτομα ανά έτος στο Αριστοτέλειο και μας παίρναν και τις θέσεις στις βιβλιοθήκες μια ζωή, μιλάνε κιόλας μεταξύ τους τα κωλόπαιδα
Okay, sorry παιδιά, εγώ που δουλεύω με τουριστικές εταιρείες κυρίως απλά ελπίζω να κατανοείτε τα νεύρα και την απόγνωση που επικρατεί. Θέλω να φτιάξω πράγματα και δεν έχω income να φτιάξω ούτε ένα σαιτ σωστά, όλα μου τα πλάνα καταστράφηκαν. Τι να κάνω, προσπαθώ να είμαι ήρεμος και ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η φάση.
Η μόνη ελπίδα είναι να βρω κανέναν από την χώρα του quintom και να του πω hey, mate! 50$ per hour . Κατά τα άλλα, τώρα στο πατρικό σπίτι είμαι, φαί από τη μαμά, παρατηρώ τις γάτες και τα πουλάκια στο πίσω μπαλκόνι, και επισκέπτομαι συχνά το σύνθετο με τα αλκοόλια Ούτε να κοιμηθώ και να διαλογιστώ δεν μπορώ, έχω άπειρη ενέργεια, κοιμάμαι 3 ώρες τη μέρα και όλη μέρα στριφογυρνάω. Έβαλα όμως στους γείτονες Sodom στο τέρμα πιο πριν. Με συμπαθούν πολύ!
Έχει και κεραυνούς τώρα, metaxa και Bathory τη βλέπω τη φ’αση
Ειναι global η κριση, ο μονος που θα βρεις να σου δινει $50 την ωρα για remote δουλεια ειναι Νιγηριανος πριγκηπας, απλα να σιγουρευτεις να του στειλεις πρωτα $500 για να ελεγξει τον λογαριασμο σου και οτι ολα πανε νομιμα.
Η συμβουλη μου ειναι να μην πινεις αλκοολ αυτες τις μερες πολυ, γιατι ως γνωστον αυτο διαταρασσει απειρα τον κυκλο του υπνου. Εχω να πιω εστω και την παραμικρη δοση αλκοολ 17 μερες τωρα (με εξαιρεση ενα ποτηρι κρασι με το φαγητο χθες που κερασε ο συγκατοικος) και ο υπνος μου ειναι απλα καλυτερος απο ποτε.
Αυτην την στιγμη οποιαδηποτε κανονικοτητα εχει πατησει παυση παγκοσμιως. Υπομονη ειναι το μονο που μπορουμε να κανουμε. Για μενα ειναι λιγο πιο ευκολο γιατι διδασκω ονλαην και πληρωνομαι κανονικα. Αλλα ψυχολογικα μας επηρεαζει ολους το ιδιο η φαση.
Τωρα για τα επαγγελματικα δνε πολυκαταλαβα, απο τα ποστς σου τις τελευταιες μερες εχω συμπερανει οτι εισαι γιατρος, στα τουριστικα επαγγελματα, και επιδοξος CEO σε startup εταιρια στην Αφρικη που θα δουλευει σε υποδομες. Επισης εισαι και mountain king, αυτο που το πας.
Δούλευα με Start ups τα τελευταία χρόνια σαν Content Writer/Marketer σε τουριστικές SaaS companies απλά έτσι όπως είμαστε εδώ έκανα τα πάντα σχεδόν (SEO research, Advertising, events κλπ) Ταυτόχρονα έκανα στην Ευρώπη Trainings Digital Marketing (κυρίως κοντά σε βουνά και λίμνες, αφού είμαι ο MountainKing! )
Είχα και προτάσεις για ποσοστά στις εταιρείες αλλά τα απέρριψα όλα , την είχα δει πολύ ρομαντικά κάποια στιγμή και ήθελα να πάω Σλοβενία στις Άλπεις και να γράψω βιβλίο εδώ
Στην γκάνα πήγε το φιλαράκι μου και έχουν φτιάξει τα παιδιά έναν οργανισμό το We AfriHug (πάρτε κανα μπλουζάκι ρε μλκες χαχα) . Θα πάνε αυτοί εκεί να κάνουν πράγματα απλά εγώ είμαι φτωχός και χωρίς βοήθεια δεν με παίρνει να μπαίνω μέσα (Πρέπει να χτίσεις και εγκαταστάσεις για να γίνει αυτό που θέλουμε). Γενικά εγώ είμαι σαν εξωγήινος σε όλους αυτούς. Επίσης, είμαι της φάσης less is more και με βλέπω στις Άλπεις να δουλεύω remotely, να έχω λίγα και καλά , δεν ψήνομαι να βγάλω πάρα πολλά λεφτά. Έτσι και αλλιώς μεταλ θέλω να ακούω, να κάνουμε καμια μπάντα, να έχω χρόνο να βλέπω 4ωρες διαλέξεις αν θέλω και να κάνω nature retreats
Tωρα τελευταία έχω ψηθεί να κυνηγήσω πελάτες Αμερικα αλλά θα δούμε , δεν έχω και 10 χρόνια εμπειρία, 26 στα 27 είμαι, Εδώ η φάση γενικά για αυτά που κάνω είναι για κλάματα. Μόνο το καλοκαίρι με τουρισμό παίζουν φράγκα
έχεις δίκιο για αυτό αν και πάντα είχα θέμα με τον ύπνο, κοιμάμαι 5 το πρωί μέσο όρο, το 8ωρο σερί ύπνου μου είναι αδιανόητο ( είχε ξεκινήσει από τα 18 που έφυγε ο πατέρας αυτή η φάση). Παρά όλα αυτά είμαι υγιέστατος, δεν νιώθω κουρασμένος και τρέχω και 10 χιλιόμετρα αν θες ( έπαιζα μπάλα Δ εθνική μέχρι πριν 4 χρόνια και παίρναμε και τα κύπελλα της ΕΠΣΜ)
Το κύριο πρόβλημά μου είναι πως παρασύρομαι , μπορεί να ξεκινήσω να διαβάζω κάτι και να ξεχάσω τι ώρα και μέρα είναι. Ο διαλογισμός και οι αρχαίοι έλληνες με έσωσαν ξεκάθαρα. Και ο Chuck Schuldiner για τον οποίο θα κάνω μια ανάλυση κάποια στιγμή στους στίχους του καθώς θεωρώ πως ελάχιστοι καταλαβαίνουν στα αλήθεια τι πραγματεύεται
Ε ναι, αλλά ακόμα και έτσι, αν δεις πως ειναι οι Digital Marketer στα 26 σήμερα μοιάζουν με 46.
15 ώρες τη μέρα στο pc και junk food.
Eκτός από τους CEO που κάνουν Fasting τωρα όπως στη Silicon Valley . Είναι το νέο τρεντ
Ισχύει πάντως πως καθαρίζει ο οργανισμός σου αν το κάνεις. Έχω κάνει 3ημερο μόνο με νερό και ένα ποτήρι μπύρα τη δεύτερη μέρα. Η πρώτη μέρα είναι δύσκολη μόνο
Με προλαβες. Διάφοροι λένε ότι δεν είναι μονταζ αλλα φταίει η γωνια λήψης και φαίνεται ετσι με τον κοσμο. Υπάρχει και ενα βίντεο που δεν μπορώ να το βρω τωρα οπου ενας κύριος λεει σε μια ραδιοφωνική εκπομπή οτι η κόρη του τον αναγνώρισε στο βίντεο και τον πηρε τηλ να του την πει που έσπασε την καραντίνα…κ αυτός ελεγε ότι δεν πηγε στην παραλία κ πως ήταν σπίτι
Οι ποδηλατες μπορει να ειναι αληθινοι γιατι μπορει να εχει προβλητα εκει ξερω γω, δεν ειμαι familiar… αλλα η γιαγια που ειναι σε ατερμονο βροχο κι εχει κολλησει στο Ματριξ νταξει απλα αστειο.
Το χειροτερο μεσα σε ολα ειναι πως δεν χρειαζοταν να γινει αυτο το βιντεο, γιατι οντως υπαρχει αρκετος κοσμος σε ολες τις πολεις που παραβαινει τους κανονες. Απλα για να τρομοκρατησουν κοσμο και να περασουν μετρα εβαλαν διαφορους NPCs ξερω γω, παλι καλα που δεν ειχε εικονιδια με quests απο πανω.
Και να μην είναι μονταζ, μπορούν αν έχουν πολύ καλό φακό να κάνουν τέρμα ζουμ και να φαίνονται όλοι κοντά και επομένως εξηγείται το οτι η τύπισσα περπατάει και δεν προχωράει πολύ.
Προβλήτες υπάρχουν μερικές αλλά με αυτήν τη ταχύτητα δύσκολα να είναι αληθινός ο ποδηλάτης. Σημασία έχει το intention και δεν νομίζω να ήταν αυτό της genuine ενημέρωσης.
Ρε τι παπά μας πουλάνε ρε; Εντάξει πήραν και 11 μύρια τα ΜΜΕ κάπως πρέπει να δουλέψει η προπαγάνδα…
Με κάτι τέτοια έχω κλείσει την TV και μόνο μεταλ ρε νιαμου!
Όχι μόνο 11. Τους χάρισε και 21 εκατομμύρια ευρώ που θα πληρώνανε για τις άδειες. Από 3,5 εκ. σε κάθε σταθμό ενημερωτικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας. Έξι είναι συνολικά. Οπότε, ακόμα και τούμπες θα κάνουν αν χρειαστεί.
Συνεχίζω να κρατάω επιφυλάξεις…too much να είναι όλο αυτό στημενο. Εδω μιλάμε για προσβολή, έλλειψη σεβασμού σε μια ολόκληρη πόλη, σε χιλιάδες πολίτες της, δεν είναι fake news τύπου είπε αυτός έτσι, έκανε αυτός το άλλο.
Επιπλεον έχουμε αντίδραση από επίσημους φορείς, ή ένα σεβαστό αριθμό πολιτών ή έχουμε μείνει στον τυπο που έβγαλε ο Βαξεβανης και του είπε η κόρη του οτι τον ειδε;… Ή σε ποσταρισματα στα social media με υποτιθεμενα αποδεικτικά στοιχεια; ρωτάω, δεν το γνωρίζω αλλά φαντάζομαι ότι η αντίδραση σε κάτι τέτοιο πρέπει λογικά να είναι αρκετά μεγάλη γιατί αφορά μια ολόκληρη πόλη και μάλιστα την δεύτερη μεγαλύτερη της χώρας.