Δεν πιστεύω ότι είναι στημένο, αλλά ότι τα κανάλια χρησιμοποιούν την τεχνολογία που έχουν ώστε να τρομοκρατήσουν τον κόσμο το θεωρώ δεδομένο.
Προφανως και την χρησιμοποιούν, αυτό είναι δεδομένο και το ξέρουμε όλοι μας. Το θέμα είναι να μάθουμε σε τι βαθμό έγινε αυτό και κατά πόσο τελικα η εικόνα που είδαμε ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.
Nαι αλλά ο Μητσοτάκης μιλάει καλά αγγλικά.
τι σου κάνει εντύπωση σε αυτό; εγώ νομίζω ότι θα έπρεπε να είμαστε και συνηθισμένοι κιόλας
… ούτε εγώ πιστεύω ότι είναι στημένα… απλά καλύπτονται με τα ΜΜΕ τα υπόλοιπα ημίμετρα και η ανυπαρξία
Πειτε αποψεις. Δεν εχω καταληξει, γιατι δεν εχω πεισθει 100% πως ειναι οντως μονταριζμενα τα πλανα τελικα απο το ρεπορταζ. Να πω την αληθεια, οι ποδηλατες ή ο τυπος που ειναι πολυ κοντα στην καμερα ποτε δε μου φανηκαν επιπροσθετα, και δεν υπαρχει και λογος να βαλεις δυο ποδηλατα να περνανε μπροστα απο την καμερα ετσι, ασε που θα εεπρεπε να το εχεις στησει με green screen, και το βιντεο μονταζ δεν ειναι πια τοσο ευκολο ωστε να γινεται τοσο απλα μεσα σε μια μερα για ενα ρεπορταζ στην τηλεοραση. Εδω ειδικα εφφε για ταινιες κοστιζουν εκατομμυρια και παιρνουν χρονο για να γινουν.
Το μονο που με κολλαει βασικα ειναι η γιαγια με την ροζ φορμα, η οποια προχωραει προχωραει και δεν καταληγει πουθενα… Θα ηθελα να μιλησω με καποιον που ειναι του χωρου, εχω εναν φιλο βασικα που κανει ειδικα εφφε και editing για τρεηλερ ταινιων, οποτε μπορει να τον ρωτησω την αποψη του αλλα ειναι Μεξικανος και δυσκολο να καταλαβει τα ελληνικα στο αρθρο με τους φακους που εβαλα.
ΥΓ. Το δεδομενο παραμενει πως ακομα και να ειναι ΟΛΗ η οπτικη αποτελεσμα ευρυγωνιου φακου, παραμενει μερικη παραπλανηση του κοινου. Μπορει και ακουσια βεβαια να εγινε ετσι η ληψη. Οπως και να χει αστεια πραγματα απο το ξεκινημα τους. Δηλαδη η ιδεα του να παρεις με καμερα τον κοσμο να περπαταει ειναι εξαρχης αστεια.
βσκ για απλά πράγματα, deep fakes.
Όλη η ουσία είναι στο υστερόγραφο πάντως. Και το αποτέλεσμα είναι πως ο στόχος επετεύχθη, έκλεισαν την παραλία
Το deep fake ειναι εντυπωσιακο αλλα ειναι αλλο πραγμα, οχι αυτο που βλεπουμε στην εικονα.
Είναι για να αλλάξεις πραγματάκια σε πρόσωπα κτλ AI morphing , αλλά εδώ ίσως με ένα ΑΕ έχωνες πίσω λαό σε απόσταση. Είμαι πολύ πάνω για να ξέρω ο ίδιος τι παίζει.
Εμένα η γιαγιά μου φαίνεται ότι περπατάει αν παρατηρήσεις ότι πλησιάεζει τις σκιές στο έδαφος. Στο κλιπ που ανέβασες δε φαίνεται, γιατί κουνάει την κάμερα αυτός που εξηγεί, αλλά στην κανονική ροή φαίνεται κανονικα. Κατά τ’άλλα:
Ε , σου λέει , αν κάτι πάει πολύ στραβά θα το ρίξουμε στον απείθαρχο λαό , δεν είναι δα και ότι δεν στελεχώσαμε το Ε.Σ.Υ. ούτε τα τραγικά λάθη του παρελθόντος ούτε και ότι δεν έχουμε κάνει τεστ …
Από την άλλη , επειδή μάλλον πάμε αρκετά καλά , θα χρησιμοποιηθεί πολιτικά ως πολιορκητικός κριός και θα βγαίνουμε 10-15 χρόνια με 40 %
win - win
Κατότακατό αυτό. Εγώ πιστεύω ότι αν πάμε καλά ως χώρα με τον κορονοϊό, αμέσως μετά θα έχουμε εκλογές.
Ξεκίνησαν και οι δημοσκοπήσεις: μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων θεωρεί ότι οι ειδήσεις καλύπτουν το θέμα με υπευθυνότητα. Την γαμήσαμε. Ειδικά η αποψινή συνέντευξη του Κικίλια στο σταρ ήταν αριστούργημα.
Πείτε όχι στα ναρκωτικά.
Ναι μωρή καρια, θα κάτσεις σπίτι σου με την λαμπάδα στον κωλο σου.
Μπράβο στο τσακάλι που το έφτιαξε
μπορεί και πανευρωπαϊκά .
και δεν θα εκλπαγώ αν θέσουν και ζήτημα αποχώρησης από ΕΕ κάποιες . Πχ την Ιταλία ποιος την βοηθάει ;; Ρώσοι , Κινέζοι , Αλβανοί και Κουβανοί γιατροί δεν έχουν πάει ;; Ίσως κάνω λάθος αλλά έτσι έχω δει
Ειναι νομιζω φανερο οτι στην Ελλαδα δεν κανουν τεστ…Εδω Τσεχια που μενω εγω και ειναι ο ιδιο αριθμος πληθυσμου , εχουμε 3508 περιπτωσεις με 39 νεκρους… Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι γινεται εκει … ειμαστε 3η βδομαδα που ολα εχουν κλεισει αλλα χωρις απαγορευση κυκλοφοριας ( και ο κοσμος το ακολουθει και μενει μεσα ) και το μονο περιοριστικο ειναι οτι για να βγεις εξω πρεπει να εχεις καλυμενο το προσωπο σου… Ηδη η Τσεχικη κυβερνηση σχεδιαζει τροπους βοηθειας σε ελευθερους επαγγελματιες και σε ολους τους τυπους εργασιας… Ενα πολυ καλο που ηδη ανακοινωσαν ειναι οτι θα πληρωσει το κρατος απο μονο του ολες τις εισφορες απο τις εταιριες που αφορουσαν την ασφαλιση των εργαζομενων τους ( δηλαδη τους καλυπτει απο μονο του τις εισφορες τις καθε εταιρειας) … επισης ενα τρομερο που εχει γινει εδω ειναι απο τους φοιτητες που οι ιδιοι πανε εθελοντικα σε οικογενειες που οι γονεις ακομα δουλεουουν ( γιατροι - νοσηλευτες-αστυνομοι κλπ ) και κρατανε τα παιδια τους επειδη εχουν κλεισει τα σχολια…
Ψυχραιμια και καλη δυναμη σε ολους
Όντως τώρα είναι μαζί με τον Iggy Pop στη φωτογραφία;
Και με τον Ron Asheton. Οι Stooges είναι αυτοί.
Iggy:
“Ωστέ εσύ είσαι ο δήμαρχος που παίρνει τα έσοδα από το Θέατρο Βράχων. Ατιμούτσικο”.