Δε μου αρέσει να εξηγούμαι γιατί είσαι ξεκάθαρα προκατειλημένος Αποστόλη. Έχεις σχηματίσει ένα μονοδιάστατο στερεότυπο για εμένα και δε μου αρέσει
Αλλά για δεύτερη και τελευταία φορά θα εξηγήσω και ας μη χρωστάω καμιά εξήγηση αφού είσαι τόσο βέβαιος πως με διαβάζεις υπό το σωστό πρίσμα κι όχι προκατειλημένα για να ζητήσεις έστω να ξεκαθαρίσω πώς εννοώ κάτι και να καταλάβεις το τι λέω εγώ πραγματικά.
Θεωρώ πως το σκεπτικό του Μητσοτάκη (όχι το δικό μου ή το δικό σου ή κάποιου άλλου) 1) θα είναι να εκμεταλλευτεί το θετικό κλίμα (αν) υπάρχει και 2) να ζητήσει πολιτική κάλυψη όπως κάποτε ζήτησε ο Καραμανλής PlayStation κάνοντας πρόωρες εκλογές πάλι στον 1ο χρόνο και έχασε τις εκλογές από τον ΓΑΠ που έλεγε “λεφτά υπάρχουν” ενώ υπήρχε παγκόσμια κρίση.
Ξέχωρα από το σκεπτικό του Μητσοτάκη, εγώ προσθέτω πως δικαίως υπάρχει θετικό κλίμα. Προσωπική μου άποψη, αλλά τι να κάνουμε; Ακούει τον Τσιόρδα και όποιον άλλον τον συμβουλεύει και είναι λίγες χώρες από το Σένγκεν που τα έχουν πάει καλύτερα. Δηλαδή αν ο Μητσοτάκης είναι ο κακός νεοφιλελέ γιατί θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης που με τις αποφάσεις του δεν είχαμε χιλιάδες νεκρούς, τότε τι είναι όποιος κυβερνάει το Βέλγιο ( ~1300 θανάτους);
edit: δέχομαι πως μπορώ να μην τα εξηγώ σωστά, αλλά ρωτήστε με όταν δεν καταλαβαίνετε κάτι. Δεν είμαι πλέον τόσο καλός στα ελληνικά μου φαίνεται, αλλά δε χρειάζεται να με προσβάλλετε και να με χαρακτηρίζετε αμέσως. Δώστε μου μια ευκαιρία