Μόνο στη Θράκη υπάρχουν, απ’ όσο ξέρω. Τα πάντα να κλείσουν, εννοείται.
Μια γνωστή μου στο fb έγραψε… αν κόψουν και την παραδοση κατ οικων του αγ. Φωτός γιατί φοβούνται την εξαπλωση6του ιου τότε να κόψουν και τα delivery απο τις πίτσες και τα σουβλάκια
Αθήνα τα έκλεισαν? Ευχαριστώ για την πληροφορία, Δεν το γνώριζα.
Υπάρχει κάτι επίσημο στην Αθήνα; Υπάρχει τζαμί που λειτουργεί; Τώρα τα δεκάδες παράνομα τζαμιά που υπάρχουν σε κάθε γειτονιά του κέντρου, φαντάζομαι ότι εμπίπτουν στους περιορισμούς συναθροίσεων. Όποιος παρανομήσει, πούλο.
Θα την ειχα σβησει ηδη εννοειται.
Καμια ανοχη σε χριστιανοταλιμπαν.
Τραγικα πραγματα.
Ελα μωρέ οκ…τεσπα. Πάντως θυμάμαι απο μικρος ότι μετα το “χριστός ανέστη” να εξαφανίζεται το 80%των πιστών απο την εκκλησία και να τρέχει για την μαγειριτσα (δεν ξέρω καν αν γράφετε έτσι αυτό το πράμα που το αποκαλούν και φαγητό ) και μετά να πηγαίνουν σε μπουζούκια και κλαμπς. Οι περισσότεροι που διαμαρτυρονται ότι αλλοιωνεται η θρησκεία κτλ είναι το 80% που ανέφερα πριν
Σεβασμός στη μαγειρίτσα, ε…
Μπλιαχ
Δυστυχώς ο αριθμός των ψεκασμένων στην πόλη των σερρών είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι πίστευα. Βγάζει ενημέρωση τοπικό ειδησεογραφικό site για τα κρούσματα στην πόλη και το 95% των σχολίων από κάτω κάνουν αναφορά για fake news, πληρωμένους δημοσιογράφους και πλήθος ειρωνικών σχολίων. Δεν λείπουν φυσικά ούτε αυτοί που βλέπουν συνωμοσία με σκοπό να πλήξουν το ορθόδοξο πάσχα και τις εκκλησίες. Σχεδόν όλοι φυσικά με την ελληνική σημαία στην φώτο προφιλ που την έχουν εκεί ακόμα από τα περιστατικά στον Έβρο.
Ήξερα πως έχουμε πολλούς βλαμμένους εδώ αλλά ειλικρινά πλέον ο αριθμός τους αρχίζει να με τρομάζει λιγάκι. Γενικά πάντως στην πόλη τα πράγματα είναι αρκετά ήσυχα. Η κίνηση είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού για την κατάσταση που επικρατεί και το μόνο ανησυχητικό σημάδι ήταν στις πληρωμές συντάξεων που σχηματίστηκαν δυστυχώς αρκετές ουρές αλλά και συνωστισμός.
Δεν είναι κακό να έχεις φόντο την ελληνική σημαία. Ούτε φυσικά να αγαπάς την χώρα σου. Το πρόβλημα όπως σωστά είπες ειναι η γενικότερη νοοτροπία να τσουβαλιαζουμε τα πάντα ως συνωμοσίες
Το να εχεις φοντο την ελληνικη σημαια και να αγαπας την χωρα σου δεν ειναι κακο οταν δεν υπαρχει καποιο context. Ομως στους καιρους που ζουμε ειναι τουλαχιστον υποπτο, αν οχι πολυ ανησυχητικο. Προσωπικα νιωθω ενα δεσιμο με την Ελλαδα, ομως για παμπολλους λογους δε θα εβγαινα ποτε και πουθενα με την ελληνικη σημαια.
Μαζι σου. Έτσι το βλέπεις εσυ και το σέβομαι. Κάποιος άλλος, για δικούς του λόγους, την “βρίσκει” να έχει φωτο προφίλ την σημαία. Δεν σημαινει ότι πχ αυτός ανήκει στα χρυσά αυγά. Φυσικά το κακό που έκανε η χ.α ηταν ακριβώς αυτό. Τεσπα να δούμε τι θα γίνει κ μετά την περίοδο του ιού
ΠΟΣΤ ΟΒ ΔΙ ΓΙΑΡ
Ειπε ο τυπος που γουσταρει τον πατσα ρε μλκ… αν ειναι δυνατον…
(Εμετος και τα δυο)
Είναι ωραία η μαγειρίτσα, ρε…
Εκπληκτική είναι η μαγειρίτσα, άσχετο αυτό. Ο @Benjamin_Breeg32 την έγραψε σωστά και δεν έγραψε σωστά το “γράφεται”, μου το χαλάσατε
Αχαχαχα ισχύει ρε φίλε. Ζιτο σειγνομη για τιν ανορθωγραφοια μου
Edit φυσικά και θα το αφήσω έτσι χωρίς να το διορθώσω
Μπορει να ρωτουσε πως το γραφουμε εμεις γενικα… οι υπολοιποι…
Το μονο εκπληκτικο με την μαγειριτσα ειναι οτι την τρωνε ο κοσμος.
Άσε ρε .
Σπουδαία η μαγειρίτσα ρε.