Ρε είστε παλαβοι;;; ΓΑΜΑΕΙ η μαγειρίτσα!
Συνεχίστε
Ρε είστε παλαβοι;;; ΓΑΜΑΕΙ η μαγειρίτσα!
Συνεχίστε
Respect στη μαγειρίτσα…
Καλουλά η μαγειρίτσα. Σηκωτακια τηγανητά είμαστε όμως.
Η μαγειριτσα ειναι το δευτερο καλύτερο φαιτο μετα το κοκορετσι βλασφημοι!
Δεν υπαρχουν βλασφημιες στο φαγητο, και γελαω με την ιδεα οτι η μαγειριτσα θα εμπαινε πιο ψηλα απο δεκαδες υπεροχα φαγητα που μπορω να σκεφτω, αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Η οποια ειναι 100 φορες καλυτερη απο μαγειριτσα btw
Με κολοκύθα όμως!
Λιγα λογια για τη μαγειριτσα εε!
Μύστης
Άσχετο… σαν να κούνησε λίγο; (αττική)
μας κουνησε και εδω (Αιτωλοακαρνανια)
3,6 R δίνει το αυτόματο στο ευρωπαικό:
https://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=846573#summary
Κούνησε στην Αττική; Δεν κατάλαβα τίποτα, από εδώ το έμαθα!
Βράδυ… ησυχία… ίσα που άκουσα μια βιβλιοθήκη να κουνιέται για λίγα δευτερόλεπτα…
Κάπου προς Κόρινθο ήταν το επίκεντρο
Πενιά δεν πήρα! Μόνος, ξαπλωμένος στο κρεβάτι σαν τον αστερία! Αξία ανεκτίμητη
Σωραιος
Να το παρω και καλα ως προσβολη αυτο? Το She Wolf ειναι στα 5 αγαπημενα μου τραγουδια Megadeth παντως, αν σε βοηθαει, και σιγουρα εχουμε πολυ περισσοτερα πραγματα στα οποια συμφωνουμε απο οτι διαφωνουμε
Οσον αφορα το “τρωνε” το εγραψα επιτηδες ετσι γιατι ακουγεται αστειο. Η φιλολογος μας μας ειχε πει οτι λεξεις σαν το “κοσμος” που υποδηλωνουν πολλα ατομα, μπορουν να χρησιμοποιηθουν με πληθυντικο. Προσωπικα, δε με ενδιαφερει και ιδιαιτερα αν ειχε δικιο ή οχι, και παλι εχει πλακα
3,6? Not great not terrible
Εξ ου και το μάλλον (στην δικιά σου πρόθεση). Δεν συμφωνώ βέβαια (με την καθηγήτρια).
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, το ση γουλφ παίζει να μην είναι το πέμπτο καλύτερο στο δίσκο ξερωγω (υπερβολή του μεηκ ε ποιντ). Και σχετικά με τα φαγητά, δεν απορώ στην πραγματικότητα, τα δικά μου γούστα είναι ψυχανανώμαλα- άρα εσύ είσαι στα φυσιολογικά σου. ;p
ΝΑΙ ΡΕ Η ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΑΙ. ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ.
@Rebel ζητώ ταπεινά συγγνώμη για όσα είπα σε άλλο θρεντ.
Απιστευτη κομματαρα το She Wolf μη λεμε οτι θελουμε, και τελειο σολο, και ριφφαρα, και στιχους, και οργη, και πιασαρικο, τα παντα ολα. Τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν το βαζω πεμπτο στον δισκο που εχει σχεδον μονο αριστουργηματα μεσα παρολα αυτα?
Τα γουστα μου στα φαγητα δεν ειναι καθολου ψυχανωμαλα, ειναι ελαχιστα τα πραγματα που δεν τρωω. Ενα απο αυτα ειναι η μαγειριτσα και οτιδηποτε εχει να κανει με εντοσθια δηλαδη, και το μονο κρεας που δεν τρωω ειναι το αρνι γιατι απλα βρωμαει κρεατιλα και γευστικα δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο.
Απο κει και περα τιμαω ολα τα λαχανικα, ολα τα ψαρικα, ολα τα φρουτα, και γενικα δεν ειμαι ιδιαιτερα δυσκολος στο να δοκιμασω κατι καινουριο, ασχετα αν μια μακαροναδα με κιμα θα τα ισοπεδωσει ολα στην τελικη.
Οσο υπαρχει κοσμος που δεν τρωει ντοματες, κολοκυθια, αβοκαντο, ψαρια, κτλ αρνουμαι αν θεωρηθω περιεργος στο φαγητο επειδη δεν τρωω ενα ειδος κρεατος