Ίσως είμαι η μόνη, αλλά, μετά απ’αυτό, με κατατρώει η περιέργεια να μάθω τί τρώει η σι γουλφ.
Αρκετα αστειο παντως το οτι με αυτο το ονομα το μονο κρεας που δεν τρωει (και αυτη) ειναι αρνια.
Τοποθετήσου, σι γουλφ!
Απορώ πάντως με εσάς που δε σας αρέσουν τα αρνίσια παιδάκια στη σχάρα…
Αν υπαρχει, και δεν υπαρχουν αλλες επιλογες, θα το φαω. Απλως δεν το προτιμω.
Μαγειριτσα, πατσα και λοιπα εντερα, εντοσθια και αλλες αηδιες απλα θα προτιμησω να πεθανω.
Α όχι, στο 60% των περιπτώσεων έχω θέμα και με το μοσχάρι. Σοβαρευτείτε στο μεταξύ, ειδήσεις λέει απάνου!
Με την καραντινα ολα τα τοπικς εχουν γινει οφφ τοπικ…
Μέσα στο κλίμα των ημερών είμαστε. μπεε
Προσωπικά, πιστεύω ότι το σουβλάκι με πίτα ή χωρίς είναι υπερτιμημένο. Προτιμώ τον γύρο.
Νταμν. Θα αντισταθώ. Μόλις ξεκίνησα parks & rec, προβλέπεται μεγάλο βράδυ.
Εγω ειτε σε ξυλακι ειτε σε γυρο, ολα σουβλακια τα λεω γιατι ειμαι απο την Αθηνα και η φραση “παμε για σουβλακια” σημαινει πως παμε να φαμε οτιδηποτε αποτελει κρεας τυλιγμενο απο πιτα.
Πολλοί δεν προτιμούν το αρνί
Προσωπικό το λατρεύω . Αρνί κατσίκι και προβατίνα είναι τα αγαπημένα μου κρέατα και τα έχω πολύ ψηλότερα από χοιρινό πχ
Αν “μυρίζει” σχετίζεται και με τη διατροφή του ζώου . Εμένα σπάνια μου τυχαίνει να με ενοχλήσει η γεύση του
Μοσχάρι δεν τρελαίνομαι εκτός από καμία μπριζόλα που αν πετύχω καλή , δεν θέλω να φάω χοιρινή για καιρό
Μαγειρίτσα ούτε εγώ τρώω . Κοκορέτσι από την άλλη …
Μιας και λέτε ψαρικα , πείτε γνώμη για χέλι να δω αν είστε μερακλήδες ( ο, τι πιο νόστιμο έχω φάει στη ζωή μου )
Αν ήμουν από τη Θεσσαλονίκη (btw έχω γεννηθεί εκεί), θα σου απαντούσα καταλλήλως. Θα σωπάσω, όμως, κι η σιωπή μου θα είναι η απάντησή σου.
Οχι, η απαντηση μου ειναι πως εκει τα λενε sandwich, οποτε δεν ειναι ακριβως και καποια αυθεντια στο θεμα (μεταφραση απο αμερικανικα το συντακτικο μου ε, γραφω κατι emails παραλληλα και το μυαλο μου λειτουργει σε δυαδικη mode)
Σάντουιτς με σουβλάκι, κασέρι και αλοιφή τζατζίκι.
ΤΟΝ ΑΘΑΝΆΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΙΣΑΝΕ Ή ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΚΩΣΑΝΕ ???
Είχα βαρεθεί να το ακούω . Είχα φάει πολύ bullying από τους βόρειους
Απλα λυπαμαι τους mods που θα πρεπει να τα μεταφερουν ολα αυτα σε κανα οφφ τοπικ το πρωι… που σιγα μην το κανουν κιολας. Παντως σχετικα με τα νεα απο Ελλαδα τα λες ολα αυτα αφου πλησιαζει το Πασχα…
Δεν είμαι καμιά περίεργη, αλλά άλλο το σουβλάκι, άλλο το πιτόγυρο (και το πιτοσούβλακο), τέλος-
Δεδομένου ότι ο Έλληνας το φετινό Πάσχα περιμένει τα κοψίδια στο φούρνο , τη μαγειρίτσα και καμιά βίγκαν μαγειρίτσα (εσείς οι μερακλήδες), δεν είμαστε κι εντελώς εκτός θέματος.
Να σκάσει λίγο το χειλάκι του.
Ούτε εγώ είμαι περίεργος, απλά τα λέω όλα σουβλάκια γιατί βολεύει και είναι απλό. Όπως όταν λες “πάμε για κάνα καφέ” και παίρνεις μετά παγωμένο τσάι ή τεκίλα ξέρω γω
Πληρης ταυτιση. Σαν να χω γραψει τις δικες μου διατροφικες συνηθειες. Ειδικα για την μακαροναδα με κιμα