Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Και εγώ ξεκίνησα, έχω παρακολουθήσει 2-3 ενότητες, αλλά δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί το μπουρδελο. Τις τελείωσα, ούτε τικαρισμενες είναι ότι τις παρακολουθησα ούτε το χρόνο παρακολούθησης μπορώ να δω συνολικά.
Διαφανειες και μια φωνη, οκ είναι, ενδιαφέρον και μπορείς να μάθεις πραγματα αλλά έχω μπερδευτεί με τη διαδικασία.

2 Likes

Αυτα συμβαινουν οταν το δηλητηριο εχει μολυνει μεχρι και το τελευταιο εγκεφαλικο κυτταρο…

10 Likes

Πάρτε και φώτο (αφού έδιωξαν τον κόσμο)

7 Likes

Οι snipers λείπουν!

1 Like

Ο Ντεντ ειναι ο σναηπερ ρε, εχει τελεια οπτικη για καθε στοχο.

Απλα προς το παρον κανει shooting μονο με την καμερα. Scouting λεγεται.

2 Likes

Ωστόσο έχουν μαζευτεί μερικές γιαγιαδες απ’έξω επειδή άκουσαν πως πριν μπήκαν μερικοί μέσα και θέλουν να μπουν και αυτές. Αρνούνται να φύγουν κιόλας. Ευτυχώς είναι 2-3 μόνο.

Βλέπω να φέρνουν και ελικόπτερα σε λίγο.

Εν τω μεταξύ, το ένα περιπολικό έχει παρκάρει πάνω στην εκκλησία και το άλλο σε θέση για άτομα σε αμαξίδιο. Δεν ξέρω δηλαδή αν έτυχε να τα πάρεις τότε :sweat_smile:

3 Likes

Τι ωραία εικόνα…Άδειες εκκλησιες…δυστυχώς είναι προσωρινό.

2 Likes

Για φαγητό έχει τίποτα ανοιχτό?? Βλάχος, Σώτος, Καθ’οδόν? Τουλάχιστον μην γίνει μισή δουλειά, αφού δεν έγινε περιφορά κλπ, να στουμπωσεις και σε κανά σουβλάκι να γίνει ολοκληρωμένο έγκλημα!!!

2 Likes

Τρελό παρεάκι πρέπει να μαζεύτηκε εκεί :joy:

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν χρυσαυγίτες, Ρομά και παλαιοημερολογίτες και απαιτούσαν να βγει ο επιτάφιος για περιφορά.

7 Likes

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν χρυσαυγίτες, Ρομά και παλαιοημερολογίτες και απαιτούσαν να βγει ο επιτάφιος για περιφορά. Στο σημείο συγκεντρώθηκαν χρυσαυγίτες, Ρομά και παλαιοημερολογίτες και απαιτούσαν να βγει ο επιτάφιος για περιφορά. Στο σημείο συγκεντρώθηκαν χρυσαυγίτες, Ρομά και παλαιοημερολογίτες και απαιτούσαν να βγει ο επιτάφιος για περιφορά. Στο σημείο συγκεντρώθηκαν χρυσαυγίτες, Ρομά και παλαιοημερολογίτες και απαιτούσαν να βγει ο επιτάφιος για περιφορά. Στο σημείο συγκεντρώθηκαν χρυσαυγίτες, Ρομά και παλαιοημερολογίτες και απαιτούσαν να βγει ο επιτάφιος για περιφορά. Στο σημείο συγκεντρώθηκαν χρυσαυγίτες, Ρομά και παλαιοημερολογίτες και απαιτούσαν να βγει ο επιτάφιος για περιφορά.

9 Likes

Η απαγορευσεις ενωνουν

Μην ψάχνεις να βρεις άκρη με ελληνορθόδοξους χριστιανοβλαμμένους.

1 Like

Ενταξει και εγω δηλωνω χριστιανος αλλα οχι ετσι δλδ !

Βασικά δεν μπορώ να διαβάζω σχόλια, ναι αλλά τα σούπερ μάρκετ γιατί είναι ανοιχτά και δεν ανοίγουν τις εκκλησίες;

Δηλαδή τι σχέση έχει το σουπερμάρκετ που επιβάλλεται να πας για να έχεις να φας και να καλύψεις τις βασικές σου ανάγκες με τις εκκλησίες; Λες και δεν μπορείς για ένα πάσχα να κάτσεις σπίτι σου και να προσευχηθείς. Αυτό είπε και ο Ιερώνυμος σήμερα και όμως βρέθηκαν κάποιοι πορωμένοι να τον κράξουν.

1 Like

Το βλεπουν σαν αμαρτια να μην πατησεις το ποδι σου το Πασχα στην εκκλησια!

Είναι και λίγο υποκριτές βέβαια αρκετοί από αυτούς. Θα ήταν καλύτερα να έβλεπαν σαν αμαρτία την κακία, το μίσος, το ψέμα, το ρατσισμό κτλ παρά το αν θα πάνε σήμερα στην εκκλησία ή αν θα έχει ζαμπόν το σάντουιτς.

Αλλά αυτά συμβαίνουν όταν σε ενδιαφέρει ο τύπος και όχι η ουσία. Ή όπως έλεγε και μια ψυχή “με ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία” :joy:

edit: Τεράστια ατάκα από τον Πάπα: «Tο ουίσκι είναι ο πραγματικός αγιασμός». Έτσι, αυτά είναι !! Βέβαια θα προτιμούσα να έλεγε μπύρα αντί για ουίσκυ για να με έπιανε καλύτερα :stuck_out_tongue:

4 Likes

Χθες λοιπόν το κρατος αποφασισε τα σουπερ μαρκετ να παραμείνουν ανοικτα αλλη μια ωρα. Εδω σαλονικα μερικα παρεμειναν 2 ωρες γιατί ετσι. Εγω ημουν πρωινός την γλυτωσα.
Οι υπερωριες θα πληρωθουν αραγε ή “ελα 1 ωρα αργοτερα την τεταρτη κ 1 ωρα αργοτερα την αλλη τεταρτη;”
Με ποιο δικαιωμα (οκ γελαω) αποφασιζει το κρατος για κατι τετοιο;
Πως βοηθαει αυτό στον μη συνωστισμο;
Για ποιον λογο ο υπαλληλος να ειναι πουτανακι του κρατους κ της εταιρείας; ( οκ γελαω επι 2)
Γιατι τοτε ανοιξαν τα μαρκετ την κυριακη ωστε να “ανοιξουν” οι ημέρες για ψωνια;

Κ στην τελικη πραγματικά χωρις να εχω κανενα ενδιαφέρον για τις εκκλησιες κ τους πιστους για ποιο λογο να μην ανοιγουν με καρτα εισοδου οπως κ στα μαρκετ αφου χιλιαδες πιστοι εχουν την (οποια) αναγκη να πανε αυτες τις ημερες;

1 Like

Σας έχουν γαμησει, με το συμπαθειο ε, εσάς στα σούπερ μάρκετ. Αλλά πραγματικά κι εγώ χθες πήγα σε ένα και είχε ουρά απέξω, βλέπω και στις ειδήσεις τι γίνεται και σε άλλα πιο κεντρικά καταστήματα μιας κι εγώ μένω εκτός κέντρου Αθήνας. Μιλάμε για μεγάλες ουρές. Θα μου πεις είναι σε εξωτερικό χώρο οι ουρές οκ δεκτον αλλα μιλάμε για πολύ κόσμο.

Κοιτα γενικα στις γιορτές το τρωμε το γαμησακι μας δεν έχουμε παραπονο :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Το πιο δυσκολο ειναι το ποσο στενες επαφες έχουμε με τον καθε πελατη. Οσο κ να προσεξεις ειδικα σε μικρά μαρκετ δεν γινεται να μην σε ακουνπησει κάποιος ή να μην βηξει μπροστα σου :joy:

Τεσπα. Τελος το διαλειμμα τα κεφαλια μεσα.

6 Likes