Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Καλή συνέχεια και κουράγιο!

1 Like

Στο σούπερ μάρκετ που είναι στη γειτονιά μου πάντως, στα ταμεία έβαλαν κάποια ψηλά plexiglass και περιορίσανε την επαφή πελάτη-ταμία. Κάτι είναι κι αυτό.

Υπάρχουν κι άλλες λύσεις:
image

Με τις εκκλησίες είναι προφανώς πάρα πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Πολύ ορθώς παραμένουν κλειστές αυτή την περίοδο.

3 Likes

Δε νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία για το ότι πρέπει να είναι κλειστές οι εκκλησίες.

3 Likes

Αθάνατος ελληναρας :joy:

3 Likes

Αίτηση για τα 800 των ελεύθερων επαγγελματιώνενε:

4 Likes

Καταργείται το πρόγραμμα με τα voucher και θα πάρουν όλοι τα 600€, χωρίς να πρέπει να κάνουν μαθήματα. Ορίστε, τι καταλάβατε με τη γκρίνια σας :sleepy:;

4 Likes

Καλά για 4 ορθογραφικά λάθη κατάργησαν το πρόγραμμα; :roll_eyes:

3 Likes

Αυτοί είστε

1 Like

Είπαν κάτι και για τα 470€ που έπαιρνε ο κάθε πάροχος; Θα τα πληρωθούν κι αυτά όλοι τους;

Πέσατε να τους φάτε επειδή μια φορά κι αυτοί

Summary

έβαλαν όλα τα αντι-SOS και τα δύσκολα και τα πολύπλοκα. Αλλά βέβαια, αφού έβαλαν τόσο εύκολα στο GRP ήταν φυσιολογικό
https://www.youtube.com/watch?v=11YgMR_VtWI

ΚΛΑΙΩ!

3 Likes

Double post αλλά δε με νοιάζει

3xomdh

2 Likes

Τέλος και το ρεζιλίκι όπως αναμενόταν εξαρχής…καθόμουν μια εβδομάδα να προσπαθώ να συνδεθώ στο πρόγραμμα και όταν τα κατάφερνα να βλέπω ύλη που παίζει να ήταν και μια δεκαετία πίσω…παροχοι τηλεκαταρτισης τρομάρα τους…
Το θέμα είναι ότι εγώ περίμενα τα 400 ευρώ τώρα την Παρασκευή και το τριήμερο. Ελπίζω ότι δεν θα αλλάξει κάτι τώρα και θα το καθυστέρησουν και άλλο, Βρουτση το 600αρι που μου κανατε την τιμή να μου δώσετε ως “επιστημονα” το θέλω την Παρασκευή στο λογαριασμό μου.
Μου έχει βγει η πίστη όλες αυτές τις μέρες, όντας λογιστής, προσπαθώντας να είμαι συνεπής με όλες τις διατάξεις, εγκυκλίους, αποφάσεις που αφορούν όλα τα μέτρα για τον covid-19, τα χρονοδιαγραμματα τις προθεσμίες, τις συνεχείς αλλαγές αυτών, τις διευκρινήσεις, τις νέες διευκρινήσεις πάνω στις διευκρινησεις και να έχω και τους αγαπητούς πελάτες μου που μου χρωστούν ακομα για τον Φεβρουάριο (εννοείται αυτο, βρήκαν την δικαιολογια) να βιάζονται… Και ας προσπαθώ να τους εξηγήσω κάποια πράγματα και ότι προσπαθώ να κάνω το καλύτερο ακριβώς για να μην με πρήζουν μετά.
Ξεφτίλα ολκής το voucher, το ξέραμε εξαρχής όπως είπα και απολύτως αναμενόμενο το αποτέλεσμα.

6 Likes

3 Likes

Εγώ τα έχω πάρει από Μ.Πέμπτη πάντως ε…

1 Like

Τι εννοείς Άρη πως δεν θα παραιτηθεί κανείς αρμόδιος;

Edit: Ομορφιές βλέπω:

3 Likes

8 Likes

Η επιταγή κατάρτισης ενεργοποιηθηκε μετά τις 12 Απριλίου οποτε οι πληρωμές είναι από 24 εως 27. Έτσι λέει το χρονοδιάγραμμα τουλαχιστον.
Οσοι την ενεργοποίησαν μέχρι τις 12, όπως εσύ φαντάζομαι, τα έχουν πάρει ήδη απο τις 16-17 Απριλίου.

1 Like

Οχι που θα αφηναν την Κοινωνιολογια οι γελοιοι. Προφανες φυσικα, η μελετη της Κοινωνιας και των ανθρωπιστικων επιστημων γενικοτερα ειναι η μεγαλυτερη απειλη για το συναφι τους.

Εκανα και τα χαρτια μου για αναπληρωτης ο βλακας φετος γιατι λεω δεν μπορει να ειναι τοσο σιχαμενοι και αδιστακτοι που να αλλαξουν το προγραμμα των Πανελληνιων μολις ενα χρονο μετα.

2 Likes

Σεβομαι την Κοινωνιολογια ως δευτερευουσα επιστημη, αλλα το να ειναι υποχρεωτικη σε Πανελλαδικες λιγο ακραιο, ηταν ετσι μεχρι τωρα δηλαδη? Οχι πως θα θεωρουσα τα Λατινικα υποχρεωτικα βεβαια.

Γενικα οσα σκατα και να ειχαν φαει τοτε οι Δεσμες, πραγματικα πιστευω πως ηταν το καλυτερο συστημα σε σχεση με οσα το εχουν ακολουθησει.

2 Likes

Τα έλεγε ο Μπουμπούκος πριν 2 χρόνια.