Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Τι έγινε εδώ ρε σεις;

Οταν η οπλοκατοχη ειναι νομιμη ή υπαρχει καθεστως ανοχης παντα θα βρεθουν μαλακες.

3 Likes

Ο ΒΟΑΚ φταιει.

Για όσους αναρωτιούνται που πάνε τα λεφτά

Ρε τι αστροπελέκια έχει αυτή η χώρα :joy:

95634307_1566543960170078_7235914257508859904_n

5 Likes

Κανένας οπαδός του Μάνου ή του Άδωνη θα είναι…
Να του κάνουμε μια… προαφαίρεση του 20% των δοντίων, να μην ξαναγράφει τέτοιες μαλακίες.

4 Likes

Σε μια άλλη είδηση από την Ελλάδα, παρακολουθώ από τα διάφορα ειδησεογραφικά sites την εξέλιξη της δίκης για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη από τα δύο αποβράσματα της κοινωνίας. Γνωρίζοντας πια το κωλοχανείο στο οποίο ζούμε και λαμβάνοντας υπόψη το ότι δεν έχουμε μάθει καν τα ονόματά τους ούτε έχουμε δει τα πρόσωπά τους, που στο δικό μου φτωχό μυαλό σημαίνει ότι εκτός των άλλων είναι και κωλοβύσματα, θα μου φανεί περίεργο να υπάρχει κάποιος που να θεωρεί ότι τα συγκεκριμένα καρκινώματα θα περάσουν πάνω από λίγα χρόνια στη φυλακή. Απορώ πραγματικά τι ψυχικό σθένος απαιτείται να έχουν οι γονείς της για να βλέπουν κάθε μέρα τα μούτρα των δολοφόνων της κόρης τους, αλλά και τα μούτρα των γονιών τους, που είναι και οι βασικοί υπεύθυνοι για τη δημιουργία των αποβρασμάτων. Και να ακούνε όλα αυτά που ακούνε. Τις περιγραφές των βασανιστηρίων που της έκαναν, τον έναν να τα ρίχνει στον άλλον, να λένε τι ήθελε και τι ζητούσε η ίδια τώρα που δεν είναι εκεί για να πει τη δική της πλευρά και τελικά να είναι τόσο ΚΟΤΑΡΕΣ που να μην τολμούν να αναλάβουν καν την ευθύνη των αισχρών τους πράξεων.

Μακάρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο και να μην το ευχόμαστε.

10 Likes

Κάτι άκουσα σήμερα ότι τον Ιούνιο λήγει και το 18μηνο και βιάζονται να τελειώσουν τη δίκη για να μην τους αφήσουν ελεύθερους. Θυμήθηκα μετά μια άλλη περίπτωση, όχι δολοφόνου (ούτε καν εγκληματία καμίας κατηγορίας δηλαδή), που κρατήθηκε παράνομα για παραπάνω από 18 μήνες…

δυστυχώς όση δικαιοσύνη αποδόθηκε σε αυτό το εμβιο ον θα αποδοθεί και σε αυτά τα δυο της υπόθεσης που αναφέρεις

3 Likes

Τα έχουμε δει τα πρόσωπά τους, είχαμε μπει και στα προσωπικά τους προφίλ στο facebook και βλέπαμε φωτογραφίες. Είχαν ανοιχτά προφίλ. Εντάξει λίγες μέρες μετά τα έκλεισαν. Τα προφίλ είχαν γεμίσει με σχόλια που τους έβριζαν και τους καταριώνταν (λογικό).

Ορίστε τα πρόσωπά τους. Αριστερά είναι ο Αλβανός, δεξιά ο Ροδίτης.

1 Like

ΟΚ, εννοούσα στα πιο γνωστά μέσα ότι αποφεύγουν και τη φάτσα τους να δείξουν και τα ονόματά τους να πούνε. Νομίζω πως ούτε καν το makeleio δεν το έχει κάνει :smiley:, που το έχω για πάτο. Πού το βρήκες αυτό το enews24 :stuck_out_tongue:; Φαντάζομαι επίσης πως ούτε στην τηλεόραση έχουν πει τα ονόματα ή δείξει τα πρόσωπα (δε βλέπω, οπότε δεν ξέρω).

Το οποίο makeleio ήταν το 3ο σε κίνηση ενημερωτικό site στην Ελλάδα, πέρσι που το είχα ψάξει. Μόνο τα Lifo.gr και in.gr είχαν περισσότερους επισκέπτες και κανένα από τα γνωστά μέσα δεν πήγαινε καλύτερα. Κι εγώ για πάτο το έχω, αλλά από ότι φαίνεται διαφωνεί ο πολύς κόσμος μαζί μας.

Υποθέτω ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που μπαίνει για ψυχαγωγικούς, παρά ενημερωτικούς, λόγους.

Μπα, δε νομίζω να είναι και πάρα πολύς.

Το ότι ο κόσμος βέβαια επιλέγει να ενημερώνεται από το site του Μαρινάκη, δεν είναι και πολύ πιο παρήγορο :smile:.

1 Like

Άρα και τα views του Χίου στο YT αφορούν ανθρώπους που συμφωνούν μαζί του;

Για κάποιον, οποιονδήποτε λόγο ένα σάιτ έχει τάδε χιτς.
Αυτό σημαίνει πολλά πράγματα.
Το αν ένας μπαίνει σε ένα σάιτ εξαιρετικά κακού επιπέδου, για οποιονδήποτε λόγο, δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο από το ότι στηρίζει αυτό το χαμηλό επίπεδο.

Στο youtube από την άλλη, δεν μπορείς να βγάλεις απολυτα συμπεράσματα.
Είναι διαφορετικό το μέσο, είναι πολύ πιο εστιασμένο. Στο ένα έχεις βίντεο να δεις, στα άλλα έχεις 800 πράγματα να δείς σε μια σελίδα.

Δεν είναι το ίδιο. Όπως είπε και ο @Sevek, στο youtube μπαίνεις και βλέπεις απλώς ένα βίντεο. Για να ακούσεις τις βρισιές, όχι για να ενημερωθείς. Στο site μπαίνεις για να “ενημερωθείς”.

Ο μεσος πολιτης δεν μπαινει στο οποιοδηποτε σαητ του Χ, Υ, Ζ, γνωριζοντας το. Απλως μπαινει γιατι αυτο το λινκ του εστειλε καποιος. Ο οποιος καποιος το πηρε απο αλλον. Το οποιο ξεκιναει αρχικα απο διαθεσιμοτητα και ευκολια.

Εσυ μπορει να μην κανεις κλικ σε συγκεκριμενες σελιδες για να μην παρει το κλικ ο ταδε που δεν θελεις να στηριξεις, ομως εσυ εισαι απιθανα μικρη εξαιρεση μπροστα στην πλειοψηφια του κοσμου. Νομιζεις ειλικρινα οτι ο κοσμος που κλικαρει στο Λουμπεν, το Μακελειο, το Κουλουρι, και καθε αλλη διαδεδομενη ελληνικη σελιδα (ειτε ειναι ποιοτικη ειτε οχι) το σκεφτεται περισσοτερο απο μισο νανοδευτερολεπτο για το αν θα κλικαρει και απο που θα ενημερωθει?

5 Likes

Εγώ, πάντως, δεν ξεκινώ την ημέρα μου, εάν δεν δω το πρωτοσέλιδο του Μακελειού.

Μάλιστα, στην ιστοσελίδα που βλέπω τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων το έχουν από τα τελευταία, προφανώς για να “κλείσει” η ενημερώσή σου με μία νότα avant-garde ασάφειας.

Ό,τι ήταν η Αυριανή κάποτε, είναι το Μακελειό σήμερα.