Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Χαχαχαχαχαχαχαχα ειμαστε καρμπον:p
Αλλα εγω ειμαι πιο ευγενικος

[SPOILER]τα χω καλα με την εξουσια[/SPOILER]

Kiratze είναι γνωστό ότι είσαι εξουσιαστής :stuck_out_tongue:

Γράκχε υποθέτω ότι αυτά με τις ανίερες συμμαχίες πηγάζουν από τη συνεργασία κκε-νδ το 89. Αυτό έγινε, δεν είναι ψέμμα. Ιστορικό λάθος του κκε, που δεν πιστεύω ότι θα το ξανακάνει ποτέ.

Μα γι’ αυτό κι εγώ λέω “εδώ και 20 χρόνια”, γιατί ξέρω ότι πριν μπάζαμε από παντού.

στο δημο ζωγραφου εχει βουηξει ο τοπος οτι το ΚΚΕ θα στηριξει τον χουντικο δημαρχο Καζακο επειδη εχει διορισει το μισο κομμα.
τα περι συνεργασιας κκε-νδ φαινονται εννιοτε και σε σχολες οταν θελουν να “χτυπησουν” τους πασοκους…

Παραφράζω:
και οι αριστεροί θα ρίχνουν το φταίξιμο στο κεφάλαιο που τα χρυσά αυγά πήραν 5% και δε θα ασχοληθούν ποτέ με κάτι ουσιαστικότερο όπως το “γιατί δε θέλω να συνεργαστώ με την υπόλοιπη αριστερά ώστε να δώσουμε στην Αττική μια εναλλακτική διάφορη του διπόλου της συμφοράς”;

ΟΚ, αναρχοπασοκάκι, το πιασα. Πες πες, κάτι θα μείνει, σωστά;

ο destroyer δλδ είναι πασόκος και θέλει να αποδομήσει το κκε πετάγοντας λάσπη ? Εκεί καταλήγουμε? :stuck_out_tongue:

Όχι, στο ότι πώς αλλιώς να πω ένα άτομο που αυτοπροσδιορίζεται ως αναρχικός αλλά λέει ό,τι λέει και το ΠΑΣΟΚ.

Ε ντάξει μόνο ως προιόν θυμού το δέχομα αυτόι όμως και όχι σαν λογικό επιχείρημα. Γιατί με την ίδια λογική θα μπορούσε κάποιος να με χαρακτηρίσει εμένα αριστερό/νεοδημοκράτη μιας και είμαι κατά του μνημονίου :wink:

Το θέμα το πηδήξαμε όμως. Delete ή μεταφορά στο ιδεολογικές συζητήσεις? Εναλλακτικά προτείνω να ανοίξουμε δημοψήφισμα με τίτλο ποιος την έχει μεγαλύτερη. Πιθανές επιλογές

α) η παπαρήγα η καλή
β) στάλιν ο πατερούλης
γ) μάο ο πουκαμίσας
δ) λένιν ο ποταμίσιος
ε) τρότσκι ο λέοντας
ζ) ανάρχας ο πρίγκηπας
Κ) το κεφάλαιο που γαμάει για πλάκα τις ζωές όλων των αποπάνω…

Παρακολούθησα λίγο την κουβέντα αλλά θέλω να πω 2-3 σκόρπιες σκέψεις που μου έρχονται στο μυαλό βλέποντας τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών.

Η “αριστερά” είναι ότι πιο καθυστερημένο και ηλίθιο έχω δει πραγματικά.Ενώ θα μπορούσαν να συνασπιστούν και να δράσουν επιτέλους ενάντια στο δικομματισμό ουσιαστικά,συνεχίζουν να προτιμούν να πορεύεται ο καθένας με την καύλα του φωνάζοντας μόνο μεγαλόστομες παπάρες για το μέλλον της χώρας,την διαφθορά κτλ.
Χαζό,ελληνικό και ελαφρώς αριστερό που θα έλεγε και μία ψυχή.

Το ΚΚΕ από την άλλη συνεχίζει και αυτό με την καύλα του.Μάλιστα την νύχτα των εκλογών παρακολούθησα με το στόμα ανοιχτό την γνωστή βουλευτή του κόμματος(ξέρετε,εκείνη που παρεμβαίνει πρωί-πρωί στον Παπαδάκη για να διαμαρτυρηθεί για τα βήματα του Παπαλουκά στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ) να υπερασπίζεται με υπερηφάνεια το ποσοστό του ΚΚΕ και όταν κάποιος από το πάνελ τολμά να πει πως “η αριστερά θα πρέπει πλέον να ενωθεί” ή κάτι τέτοιο,να ξεσπαθώνει με θυμό καθώς θεωρεί αδικία το ότι το ποσοστό που συγκέντρωσε το κόμμα της πρέπει,σύμφωνα με την σκέψη του ατυχούς συναδέλφου της,να εξισωθεί (θεωρητικά πάντα) με των άλλων κομμάτων και από κοινού να δώσουν μία μάχη.Όχι βέβαια!Άλλο πράγμα ο Κομμουνιστής!Από την φύση του πιο επαναστατικός,πιο,πιο,πιο,πιο από όλους τους άλλους.

Οπότε τι σκατά ελπίδα θα πρέπει να έχουμε;Ας κοιτάξουμε μία φορά την ουσία αντί να κοκορευόμαστε που πήραμε 13% ενώ το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. έχοντας γαμήσει τον κόσμο κυριολεκτικά σχεδόν παίρνουν 34% με τέτοια αποχή.
Μήπως θα πρέπει όλοι αυτοί οι “αριστεροί” μίζεροι άνθρωποι,να ξεπεράσουν τα κόμπλεξ τους και την τεράστια φοβία τους στο να λαμβάνουν αποφάσεις,και να πορευτούν μία φορά όσο πιο πολύ ενωμένοι μπορούν;Μήπως λέω.
Αλλά εντάξει ας ησυχάσουμε.Βγήκε ο Νικόλας ο Μιχαλολιάκος,έρχεται και όπου να’ναι ο Μάκης ο Βορίδης στην Νέα Δημοκρατία(αυτός με το τσεκούρι) και θα είμαστε κομπλέ.Όχι τίποτα άλλο βρε αδερφέ απλά θα έχουν πλέον και αφορμές οι “αριστεροί” να κλαίνε την μοίρα τους λίγο.Αφήστε που και οι Αναρχικοί θα ετοιμάζουν σούπερ ντούπερ επίθεση για την εκλογή της Χρυσής Αυγής που θα ταράξει το καπιταλιστικό σύστημα όπως μόνο αυτοί ξέρουν τόσα χρόνια και με την φοβερή οργάνωση που έχουν.Άντε και τώρα με τα νέα μέτρα στην παιδεία να γίνει καμιά κατάληψη να πιουν κάνα καφέ σαν άνθρωποι οι ΚΝΙτες,οι ΠΑΣΠιτες και όλοι αυτοί.

Μπράβο!:|[SPOILER]Δεν ειρωνεύομαι.[/SPOILER]

αιντε και καναν τη συνεργασια και στην Αττικη και παντου! μετα τι? θα παιρναν οι εργατες τα εργοστασια και θα διναμε την εξουσια στα Σοβιετ?? ελεος με τις εκλογες! εδω περιμενουμε ανακοινωσεις νεων μετρων και ερχονται και οι φιλοι μας οι Τροικανοι τη Δευτερα! Κοιταξτε στο Πολυτεχνειο να γινει της πουτανας απο κοσμο! και δεν εννοω απο μπαχαλα! και επιτελους να παρει την ευθυνη το ΚΚΕ για το 89! το ΚΚΕ του 89 δεν ειναι ιδιο με του 2010 ενω του 40-49 ειναι ιδιο με του 2010…

Λοιπόν για να μην απογοητεύω τον φίλο μου τον Γράκχο με σύντομα ποστάκια “που δεν γράφουν και τίποτα” όπως το χθεσινό μου, ξεκινώ την ημέρα με περιεκτικότατο -θέλω να πιστέυω- ποστ

Οι ερωτήσεις είναι πολλαπλών επιλογών, απαντά ο Γράκχος αλλά και όποιος άλλος θέλει:

[B]1) Τι έγινε την άνοιξη του 1940 στο δάσος του Κατύν;[/B]

α) 22.000 Πολωνοί στρατιωτικοί, αξιωματούχοι και πολίτες εκτελέστηκαν από τους Ναζί όπως μας ενημέρωσαν οι τότε σοβιετικές αρχές
β) 22.000 Πολωνοί στρατιωτικοί, αξιωματούχοι και πολίτες εκτελέστηκαν από την μυστική αστυνομία του Στάλιν NKVD όπως έχει παραδεχτεί και το σημερινό Ρωσικό κράτος που κληρονόμησε τα αρχεία της περιόδου, αλλά ο Περισσός προτιμά να τοποθετείται για θέματα όπως… τα βήματα του Παπαλουκά!:lol:
γ) Δεν έγινε τίποτα, Πολωνοί παλιάνθρωποι αυτοκτόνησαν ομαδικά για να ενοχοποιήσουν την επανάσταση, τον κομμουνισμό κλπ.

[B]2) Τον Αύγουστο του '39 Μολότωφ και Φον Ρίμπεντροπ (ΥΠΕΞ ΕΣΣΔ και ναζιστικής Γερμανίας αντίστοιχα) συναντήθηκαν για να:[/B]

α) Συμφωνήσουν τον διαμελισμό της Πολωνίας και να μοιράσουν την Ευρώπη σε ζώνες επιρροής
β) Να πιουν καμιά βότκα, καμιά μπύρα και να πουν καμιά μαλακία
γ) Αυτοί οι δύο ήταν οι πραγματικοί πατέρες της Ευρωπαϊκής ενοποίησης αλλά οι σημερινές κουφάλες της ΕΕ όρισαν την ημερομηνία της συνάντησης τους ως Ευρωπαϊκή ημέρα μνήμης των θυμάτων του Σταλινισμού και του Ναζισμού, σαν δεν ντρέπονται…

[B]3) Τον χειμώνα του '32-'33 γιατί η Ουκρανία (τότε σοβιετική δημοκρατία) χτυπήθηκε από λιμό με αποτέλεσμα να πεθάνουν εκατομύρια άνθρωποι ( το ακριβές νούμερο δεν υπάρχει γιατί οι αρχές έπαψαν να μετρούν από κάποιο σημείο και έπειτα, εκτιμήσεις φτάνουν και τα 10 εκ.);[/B]

α) Γιατί ο Στάλιν τον προκάλεσε μέσω της συγκέντρωσης των τροφίμων για να μην του κουνιούνται οι Ουκρανοί αγρότες
β) Γιατί απλά ακολουθήθηκε πολιτική κολλεκτιβοποίησης και αυτό αρκεί να οδηγήσει και σε λιμό τελικά
γ) Γιατί οι Ουκρανές έπαθαν μαζική νευρική ανορεξία και παρέσυραν σε αυτή και τις οικογένειες τους.

Το βράδυ θα γράψω και δύο-τρία πραγματάκια για το γιατί στην Ελλάδα τα παραπάνω θέματα δεν τα πολυσυζητάμε και το πως αυτό συνδέεται με την Ελληνική μεταπολεμική ιστορία και την -σωστή- προσπάθεια που έγινε μετά τη μεταπολίτευση να κλεισουμε τις πληγές του εμφυλίου.

Φεύγω λίγο από το θέμα των εκλογών και επιστρέφω στα φανάρια, 3 στην Γαλατσίου δεν λειτουργούν και άλλο ένα στην Χαλανδρίου, έτσι για να ξέρετε όσοι θα είστε προς τα εκεί. Υπομονή.

[SPOILER]Μπουρδέλο κράτος [-X[/SPOILER]

Όαση το ποστ του shadowking στον παραλογισμό των τελευταίων σελίδων.

Mule το ποστ σου δεν σημαίνει πραγματικά ΤΙΠΟΤΑ για τον σκοπό που θέλεις να πετύχεις, ελπίζω να το καταλαβαίνεις. Try harder next time!!

Floydized…
Σε μερικες περιπτωσεις συμφωνω οτι θα μπορουσαν ΚΑΠΟΙΑ κομματια της αριστερας να ενωθουν και να διεκδικησουν ενα μεγαλυτερο ποσοστο.Αλλα σε πολλες περιπτωσεις οι πολιτικες διαφορες ειναι τετοιου ειδους που νομιζω ειναι καταστροφικο κατι τετοιο…Αυτο φανηκε πχ με Δ.Α. και υπολοιπο Συριζα οπου περα απο την μεγιστη μπαρουφα Μητροπουλου οι μεν εχουν εντελως διαφορετικη αντιληψη για την εξουσια απο τους δε.Εκτος αυτου ακομα και αν γινονταν αυτο και νερωνε το κρασι τους φοβαμαι οτι μπορει να υπηρχαν τα αντιθετα αποτελεσματα…Μεχρι και ενα νεο 89 με αριστερους να μοιραζονται σε θεσεις που δινουν εντολες Πασοκοι ή Νεο δημοκρατες…Τρυπα στο νερο…

Επιτελους πρεπει να ξεκολλησουμε απο τις εκλογες και να στραφουμε σε πιο αμεσες λυσεις,σε ενα διαφορετικο συνδικαλισμο που να συσπειρωσει εργαζομενους και ανεργους που θα ξεπερασει τη ΓΣΕΕ και δεν θα την εχει αναγκη,αλλα και σε παρεμβασεις,επιτροπες πρωτοβουλιες εξω απο τα ορια των δημων βαζοντας τον κοσμο να συμμετεχει ο ιδιος στη πολιτικη και στη τελικη στη ζωη του…Θερινης νυκτος λεμε…

Kiratzo αυτό που περιγράφεις είναι η μόνη λύση. Όσο ο κόσμος δεν έχει ταξική συνείδηση και αλληλεγγύη δεν γίνεται τίποτα. Οι εκλογές έχουν και αυτές τη σημασία τους αλλά πάντα στα περιορισμένα πλαίσια του πολιτεύματος.

Floydized μαζί σου , απλά νομίζω πως το ζητούμενο πρέπει να είναι η συσπείρωση όπως λες, αλλά όχι απαραίτητα στο επίπεδο το κοινοβουλευτικό . Αν κατέβαινε 1 εκ κόσμος στην Αθήνα στις 5 Μάη ας πούμε , θα πέρναγε το μνημόνιο? Αν στις 15 νοέμβρη κατέβει στους δρόμους ο κόσμος που θίγεται από μνημόνιο-εε-νδ-πασόκ-λαος , υπάρχει περίπτωση να μην αλλάξουν τα πράγματα?

Τώρα για τη siemens και τα φανάρια τι να πει κανείς. Ω καιροί ω ήθη :stuck_out_tongue:
Στο μεταξύ επειδή προφανώς υπάρχει θέμα με την ανάθεση διαγωνισμών στη siemens, έχουν κολήσει και οι σταθμοί του μετρό…Και μιλάμε για την ίδια εταιρεία η οποία μας φόρτωσε και το C4I . Και μετά έχεις και τους αλήτες τους γερμανούς πολιτικούς να σου λένε πως η ελλάδα είναι “κακός” εταίρος και κάνουν και αστειάκια για greek statistics. Και το φέρουμε και εμείς βαρέως και λέμε, ε αφού είμαστε χάλιες σαν οργάνωση και κράτος, ας πάρουμε ένα δάνειο 110 δις. Σουρεαλισμός

Σοσι-ρε-αλισμός θα έλεγα!

χαχαχα όντως :!:
Άντε να τελειώσουν οι εκλογές να μας ανακοινώσουν τα νέα μέτρα να γουστάρουμε να χουμε να συζητάμε γιατί μπλέξαμε με τις μολότοφ του mule :stuck_out_tongue:

1. Τράβα διάβασε εδώ, κι έλα να μας πεις πως οι σφαίρες δεν παράχθηκαν στη Γερμανία, πως στα πτώματα δεν υπήρχαν έγγραφα που έπονταν της Γερμανικής εισβολής, και πως ο βαθμός αποσύνθεσης δεν ήταν τέτοιος ώστε να παραδέχεται και η αμερικανική αποστολή από την πρεσβεία τον ΗΠΑ στη μόσχα ότι δε δικαιολογούνται οι γερμανικοί ισχυρισμοί. :lol:

[SPOILER]http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=5601479&publDate=18/4/2010[/SPOILER]
2.Πάρε κι άλλο δωράκι να χεις.:smiley:

[SPOILER]
http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=26/10/2010&id=12766&pageNo=6&direction=1[/SPOILER]
3. Ναι ανεξακρίβωτα, μή σου πω και 20 εκατομμύρια, οι απολογητές του ιμπεριαλισμού τους ανθρώπους τους βλέπουν σα τσίχλες, οπότε για καμιά 10αριά εκατομμύρια δεν έχει διαφορά.:lol:

[SPOILER]http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=3803050&publDate=2006-11-19%2000:00:00.0[/SPOILER]
Τα αρθράκια είναι ευγενική προσφορά, και μπαίνουν γιατί ο συμπαθής γράκχος είναι τόσο θύμα έτσι ώστε να χάσει την ώρα του και να κάτσει να σου απαντήσει με ολόκληρα κατεβατά σε όλη τη μαύρη προπαγάνδα που χύνεις. Και τώρα συνεχίστε παρακαλώ οντόπικ. :roll: