Σιγουρα μνημονευτηκε πολλες φορες
Kanter !!
λατρεία ο Καντερ. Με ιδανικά και θάρρος γνώμης , αψηφώντας το τίμημα που συνεχώς πληρώνει προσωπικά & επαγγελματικά
Η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης θέλει πολλά κότσια όταν έχεις τόσα πολλά να χάσεις
Επαγγελματικά τι έχασε;
ο ίδιος θεωρεί ότι είναι σε μαύρη λίστα από το NBA
Από 14 Φλεβάρη 2022 δεν τον θέλει καμία ομάδα στο NBA , πήγε με ανταλλαγή Ροκετς από Βοστώνη και σε 3 μέρες του έλυσαν το συμβόλαιο .
Κάπου τέλη 2021 ασχολήθηκε θερμά με τα κακώς κείμενα της Κίνας
Μπορεί να σχετίζονται και να έχει δίκιο , μπορεί και όχι
Από κει και πέρα , έχει χάσει ένα σωρό επαγγελματικές ευκαιρίες σε Ευρώπη και γενικά εκτός ΗΠΑ , λόγω ταξιδιωτικών δυσκολιών . Είτε είναι camp , είτε ακόμα και το να πάει σε ομάδα ευρωλίγκας
Καλά λέει ότι θα κάνει μύνηση στο ΝΒΑ και τέτοια. Τεσπα, θυμήθηκα αυτό:
The only time you hear about Kanter is when he is beefing with someone (αρκετός κόσμος τον κράζει στα σχόλια από κάτω αν δείτε)
Συναντήθηκε και με Νίκο Ανδρουλάκη σήμερα
Κοιτα που θα συμφωνησω με τον πουτανας γιο
Προσπαθεί να κερδίσει ψηφαλάκια από την ακροδεξιά ο τσεκουράτος. Έρχονται εκλογές, ξέρει τι κάνει ο νασγιος.
Ο Βελόπουλος τα είπε πριν μια βδομάδα αυτά. Και τα έχει πει και παλιότερα.
Μπορει ο σκοπος να ειναι αυτος, αλλα δεν παυει να ειναι μια παρα πολυ καλη λυση, και φυσικα δεν ειμαι ακροδεξιος, ισα ισα
Με.το φόβο δεν ξέρω εάν κερδίζεις και πολλά εν τέλει γιατί μετά πάει και σε άλλες περιπτωσεις. Φύλακα και του άλλο. Τα άλλα έρχονται ύστερα. Αλλά να μπουν μέσα, όχι ειναι μπάτσος ας τον σώσουμε, δικoς μας ας τον σώσουμε. Ότι κι αν είναι να πάει μέσα.
Επίσης ακόμα 213 ονόματα εκκρεμούν, βγάλανε φωτογραφίες και βίντεο στα πρωιναδικα. Ήθελα να ξερα είναι όλα εντάξει? Το βαρέλι δεν έχει πάτο?
Το έσβησες αλλά πρόλαβα να δω τι έγραψες
Θέλω ένα αντίγραφο ποινικού μητρώου, αλλά διαπίστωσα ότι πάλι έχει πέσει το ncris.gov.gr στο οποίο είμαι πιστοποιημένος χρήστης και βγάζει ποινικό μητρώο συνήθως σε κάνα μισάωρο. Έκανα αίτηση μέσω gov, όπου θέλει μερικές μέρες. Η ψηφιοποίηση προχωράει
Είναι από βρώσιμο χρυσό???
Είναι η τροφή των πλουσίων.
Καλά να πάθουν . Άσε να πληρώνουν ΦΠΑ και να τους τα τρώμε εμείς οι πλεμπαίοι σε επιδόματα στον κουτσόπουλο
Κυρανακης ο άρχοντας των οικονομικών αναλύσεων