Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Δεν έχω βάλει ακόμα να δω την (ακόμα μία) σαχλαμάρα που πέταξε ο Κυρανάκης.

Σε ότι αφορά αυτά που λέγαμε προχτές…

Ο Μάκης Βορίδης, νομικός εξάλλου και βασικός υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ξέρει καλά ότι «χημικός ευνουχισμός» δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Θα προσέκρουε αφενός στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και αφετέρου, σε ένα κύμα κατακραυγής από ολόκληρο τον πλανήτη. Συζητάει όμως και δήθεν «εξετάζει» το ενδεχόμενο, γνωρίζοντας ότι αυτά θέλει να ακούσει το ακροδεξιό, ρημαγμένο από την καθημερινότητα, την ακρίβεια, το φόβο που του έχουν καλλιεργήσει, ακροατήριο της ΝΔ. Το μάτι κλείνει: δεν χρειάζεται να ψηφίσετε Βελόπουλους και Κασιδιάρηδες, εδώ είμαστε κι εμείς. Και από δίπλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απολαμβάνει τα αποτελέσματα στις δημοσκοπήσεις. Αν χρειαστεί εξάλλου, θα προγραμματίσει κάποια στιγμή να ερωτηθεί από φίλο δημοσιογράφο και να διαχωρίσει «μισή καρδιά» τη θέση του. Καθώς αυτός εκφράζει το «φιλελεύθερο» κομμάτι της νέας ελληνικής Alt Right Δεξιάς. «Όλοι μαζί… χωράμε στο κόμμα».

1 Like

Άλλη μια πανευρωπαϊκή διάκριση!

8 Likes

Αν δεν το πει το ΣΚΑΪ δεν είναι αλήθεια…

2 Likes

Μερικές τυχαίες ειδήσεις

2 Likes

Μια απλή Τρίτη…

2 Likes

Τον διέγραψαν διαβάζω. Φαντάζομαι ότι ο Τσίπρας έχει συνέντευξη στη γυναίκα του ανιψιού του πρωθυπουργού σήμερα είναι τυχαίο και αν το αναφέρει δε θα του πει “τον διέγραψαν τι άλλο να έκαναν?”

2 Likes

Τον διέγραψαν γιατί έγινε χαμός, όχι γιατί δεν ήταν ενήμεροι τι έκανε. Εχει θησαυρισει το κάθε λαμόγιο,ο άριστος πιερακακης που τόσο θέλουν να μας τον πασάρουν σαν γαμάτο και εκσυγχρονισμένο του 3ιχε δώσει 1 εκ ευρώ επιδότηση μέσω των ΕΛΤΑ εν μέσω πανδημίας.
Άλλος ένας που ξεγέλασε τον Κούλη λοιπόν. κουτογελασιο στα 50 παίζει ο γλυκός μου

4 Likes

54 κλεισμένα είναι. Αλλά ναι έχεις δίκιο ότι γνώριζαν και τώρα που έγινε γνωστό το θέμα αναγκάστηκαν να τον διαγράψουν.

1 Like

Ο τύπος πήρε αξία 4εκ. Αν την πουλήσει χωρίς κέρδος, είναι ισοδύναμο με το να βγάζει ένας άνθρωπος από τα 18 του μέχρι τα 68 του 80k € το χρόνο (ή 35k αν υπολογίσουμε τον πληθωρισμό :clown_face:). Έτσι απλά. Φανταστείτε οι υπόλοιποι, οι πιο πάνω στην ιεραρχία επαγγελματίες πολιτικοί τι κάνουν.

Γαμώ το σπιτάκι τους

13 Likes

https://thepressproject.gr/blekei-kai-o-tsiaras-sto-skandalo-patsi-eiche-koines-etaireies-me-tin-syzygo-tou-yp-dikaiosynis-pou-den-dilose-sto-pothen-esches/

https://thepressproject.gr/patsis-to-deltiou-typou-gia-sykofanties-syriza-egine-kath-ypodeixi-oikonomou/

https://thepressproject.gr/oikonomou-ftaiei-o-prothypourgos-pou-enas-vouleftis-den-eiche-katalavei-oti-den-prepei-na-chtypa-portes-tou-dimosiou/

https://www.documentonews.gr/article/syriza-gia-neo-skandalo-me-osmi-patsi-400-xiliades-eyro-apeytheias-anatheseis-se-steno-synergati-toy-mitsotaki/

2 Likes

Κάτι μου λέει πως ο ερντογάν θα μας απειλήσει πολύ ανοιχτά τις επόμενες μέρες

18 Likes

Μπορεί να γίνει και καμία επακούμβηση ανοιχτά του Λουτρακίου, όλα είναι πιθανά με τέτοια ζόρια

2 Likes

Όταν λες Λουτράκι δεν είναι ζόρια είναι ζάρια. Συγνώμη για την παρέμβαση. Συνεχίστε τώρα

4 Likes

Γαμώ τις τροποποιήσεις δρομολογίων της ΣΤΑΣΥ, εν μέσω ώρας αιχμής, εξ αφορμής της επίσκεψης Scholz.

Γαμώ, γενικά, όποιον ευθύνεται για το σημερινό μπάχαλο της μπλε γραμμής, μεταξύ 15:00 και 16:00 (σίγουρα κράτησε κι άλλο, καθώς εγώ έφυγα με τα χίλια ζόρια από την πηγμένη έως τα μπούνια αποβάθρα, αφού είχα ήδη γράψει 45 λεπτά σαν μαλάκας, αναμένοντας).

Γαμώ τις γενικού τύπου ανακοινώσεις, κάθε δύο λεπτά, από τα μεγάφωνα, του στυλ: “Οι συρμοί της γραμμής Δημοτικό Θέατρο-Δουκ. Πλακεντίας/Αερδορόμιο” διέρχονται από τους σταθμούς με καθυστέρηση.

Γαμώ τη μηνιαία κάρτα που πλήρωσα σήμερα, αναγκαζόμενος, ωστόσο, το μεσημέρι να τα σκάσω γερά στην αγαπημένη κίτρινη φυλή.

Γαμώ την όποια Κυβέρνηση καλεί επίσημα τον οποιονδήποτε Γερμανό αξιωματούχο, παραμονές της 28ης Οκτωβρίου, σε μία ένδειξη συμβολισμού και “καλής θέλησης” (αν υπήρχε κάποια τέτοια πρόθεση).

Γαμώ το κεφάλι μου, που δεν ήξερα το πρόγραμμα της μαλακίας αυτής και τα νεύρα μου έγιναν τσατάλια.

Αυτά.

21 Likes
2 Likes

Φαντάζομαι όταν έβγαζαν τους διαλόγους του Μίχου, η λεζάντα δεν έγραφε Μέλος ΝΔ

4 Likes

Τι στο διάολο γίνεται σε αυτή τη χώρα ρε σεις ;;;;;;

https://www.newsit.gr/ellada/petralona-taytopoiithikan-17-atoma-gia-to-viasmo-tou-7xronou-sta-parti-pou-organone-o-pateras-tou/3631244/

Πόση σαπίλα υπάρχει ;;;;;

Η υπόθεση έχει καταγγελθεί από το 2017 με μήνυση κατά του πατέρα, και έφτασε μέχρι την προκαταρκτική εξέταση αλλά τελικά δεν προχώρησε.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η εκπρόσωπος της αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου δήλωσε πως το 2017 που τα παιδιά έκαναν την καταγγελία, από την έρευνα που έγινε δεν αποδείχτηκε κάτι…

Από εκεί και πέρα, όπως είπε, το λόγο πήρε η δικαιοσύνη και η υπόθεση δεν επέστρεψε στην αστυνομία.

1.05 να εμπλέκονται και μπάτσοι στην υπόθεση

3 Likes

Και μετά συζητάμε για το αν η θανατική ποινή κάνει καλό στο να παραδειγματιστούν οι “επόμενοι” που θα σκεφτούν να κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Στα φρύδια μου αν παραδειγματιστεί ο επόμενος… Ας γίνει κάτι με αυτούς που το κάνουν, με αυτούς που είναι ντροπή να ζουν ανάμεσά μας. Πάρτι βιασμού του παιδιού του ρε σεις!

Αυτοί οι “άνθρωποι” έχουν δικαίωμα υπεράσπισης γιατί δεν είμαστε ζώα, σωστά; Οι νόμοι και οι κανόνες μας ξεχωρίζουν από τα ζώα, σωστά;

Γαμώ ότι έχουν

3 Likes

Πραγματικα αδιανοητα αυτα που εχουν βγει στη φορα το τελευταιο καιρο. Φτασαμε στο σημειο να θεωρουμαστε τυχεροι οσοι ετυχε να εχουμε φυσιολογικους γονεις. Και εννοειται πως αυτα δεν ειναι ‘σημεια των καιρων’. Δυστυχως συνεβαιναν παντα…και θα συμβαινουν γτ υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα οι διεστραμενοι.
Υ.Γ. Δεν ειμαι υπερ της θανατικης ποινης. Ειμαι υπερ του ξεριζωματος αρχιδιων και του καρφωματος σε παλουκια απο τη κωλοτρυπιδα ολων των καθαρματων. Μεσαιωνικες τακτικες μονο.

4 Likes