Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Ποιος ξέρει τι παπαριές θα ακούσουμε ακόμα μέχρι τις εκλογές για να “φτιάξουμε” την εικόνα της κυβερνησούλας μας και του Κούλη μας… φτιάξτε γερό στομάχι

Γενικά δεν τον χωνεύω αλλά το άρθρο του μου άρεσε

1 Like

Δεν ξέρω ποιος δημοσιογράφος ήταν αυτός που λες (μάλλον κάποιος δευτερότριτος) αλλά πριν 6 ώρες ένας ΑΡΔ πρώτης γραμμής έγραψε έναν αντίστοιχο εμετό :face_vomiting::

Η παραίτηση του Καραμανλή δείχνει ότι τουλάχιστον αρχίζει και στην Ελλάδα να γίνεται αντιληπτό οτι οι “βάρδιες” έχουν ευθύνες και οι “στραβές” έχουν συνέπειες.

Γράφει στην Αthens Voice να βοηθήσω.

3 Likes

Η αλλιώς λίστα πέτσα…

1 Like

λόγω ασθένειας σήμερα είμαι όλη μέρα σπίτι και από το πρωί βλέπω τηλεόραση δυστυχώς. Η απορία που έχω είναι η εξής. βγάζουν και βγάζουν εργαζόμενους και συνδικαλιστές και τους ρωτάνε γιατί δε λειτουργεί το σύστημα από το 2000. Και αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ρε μουνόπανα οτι φταίνε αυτοί που δε λειτουργεί. ένας γαμημένος πολιτικός να απαντήσει δεν υπάρχει. Δεν έχουν βγάλει ούτε έναν. Που να ψοφήσετε όλοι ρε γαμημενοι. Αργα και βασανιστικά

6 Likes

Μα γιατί το λες αυτό;

https://twitter.com/koinian/status/1631156699141750784/mediaviewer

φίλτατε @QuintomScenario ορίστε η εξήγηση στην απορία σου, πως είναι δυνατόν να έχουμε ασχοληθεί έστω και λίγο με τους γαμώσπιτους τους πολιτικούς (εκατέρωθεν) ενώ συνέβη αυτό που συνέβη (αν και είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις επακριβώς τι ζούμε). Αν ήσουν Ελλάδα και συ, αναπόφευκτα θα άνοιγες τηλεόραση. Και θα είχες πανομοιότυπη αντίδραση με τον Primordial.

εντιτ: Πάμε κι όπου βγει

ένα λάθος που δεν πρέπει να κάνετε ωστόσο

7 Likes

αν διαβάσεις site; Καλά είμαστε;

Καλύτερα από τηλεόραση.

2 Likes

ε ναι βρε boomer :stuck_out_tongue:

1 Like

Διαχειρίζονται την κρίση τώρα, είναι απασχολημένοι.

1 Like

Χρειάζεται να πούμε περισσότερα για τους πολιτικούς που έχουμε;

1 Like

Οσο σιχαμενος μλκς και βρωμερο μνπν ειναι ο μτστκς, στη συγκεκριμενη περιπτωση ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το “χαμηλα το κεφαλι” ειναι για τους δημοσιογραφους που βρισκονται μπροστα απο τις καμερες. Προσπαθουν να στηθουν για να αρχισει τις δηλωσεις, καποιοι καλυπτουν με το κεφαλι τη ληψη και οι καμεραμεν ζητουν να σκυψουν για να βγει το πλανο.

Δινω 1-5% να ηταν και συμβουλη προς τον βρωμιαρη απο καποιον παρατρεχαμενο, αλλα σχεδον σιγουρα οχι.

2 Likes

Μόλις ακούστηκε αυτό πάντως, ο ηγέτης υπάκουσε.

1 Like

Πάντως στις εκλογές δεν πρέπει να δούμε κανέναν από όσους ήταν στο υπουργείο συγκοινωνιών τα τελευταία 20 χρόνια. Σκάνδαλο θα είναι εστω κι ένας από αυτούς να είναι υποψήφιος ξανά

1 Like

Θα είναι όλοι.

9 Likes

Και θα εκλεγούν όλοι.

5 Likes

Χατζηδάκης, Σπίρτζης, Καραμανλής, Λιάπης και Στυλιανίδης.

Όλοι έκαναν θητεία ως υπουργοί στο Συγκοινωνιών και δεν έβαλαν ούτε ένα φανάρι στον κεντρικό σιδηροδρομικό άξονα. Είχαν σταθμάρχες να επικοινωνούν με μορς

1 Like

Παιζει ναι.

Απο την αλλη η εντελως φτιαχτη εκφραση θλιψης μολις του πουν οτι ειναι στον αερα με το λοξο βλεμματακι κοιταω-να-δω-αν-εδωσε-φαουλ-ο-διαιτητης-ενω-κανω-πως-σφαδαζω τυπου Μπουσκετς πραγματικα το απογειωνει. Ευχαριστω, μολις ανεβασα πιεση 18.

Μήπως να ψαχτούμε γενικώς; Γιατί παίζει να μην έχει ούτε στο κομμάτι Κηφισιά - Ομόνοια τελικά…

2 Likes