Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Μωρέ ατυχήματα πάντα θα γίνονται αλλά εδώ το θέμα δεν είναι ότι έτυχε αλλά ότι εδώ και 20 χρόνια απλά ήταν θέμα χρόνου το πότε. Δεν έμαθα ποτέ μου το τρένο ως μέσο και έτσι ούτε να φανταστώ μπορώ πως μπορεί να νιώθει ο οποιοσδήποτε που κατάλαβε χθες ότι έπαιζε την ζωή του κορόνα γράμματα με την κάθε του ανάβαση.

Το να βρεις αφορμή να κράξεις την τωρινή κυβέρνηση για τους δικούς σου λόγους πάλι το θεωρώ άσκοπο όπως και τότε με τον Τσίπρα και το Μάτι. 20 χρόνια λέει υπάρχει το πρόβλημα, άρα υπήρχε και επί Τσίπρα και αν δεν γινόταν το μοιραίο θα υπήρχε και με οποιαδήποτε κυβέρνηση είτε αριστερή είτε δεξιά στο μέλλον. Είναι εύκολο (και λογικό) να ρίξουμε όλη την ευθύνη στον Κούλη και στους τύπους που έβαλε στο υπουργείο μεταφορών αλλά τ πρόβλημα είναι πολυσύνθετο.

Αυτό πρέπει να γίνει χθες αλλιώς δεν πρέπει να ξαναγίνει δρομολόγιο τρένου ποτέ ξανά εδώ

Διαβάζω πολλά σχόλια που τονίζουν πόσο μπουρδέλο είναι η Ελλάδα και πόσο σάπια κοινωνία έχουμε. Αλήθεια πόσοι απ αυτούς έλεγαν τα ίδια προχθές πχ; Ήταν ενήμεροι για τα θέματα του ΟΣΕ (Εγώ δεν ήμουν). Εύκολες οι φιλοσοφίες και το κούνημα του δακτύλου από μετά Χριστόν προφήτες θα πω εγώ. Oι λίγοι που ήξεραν τι γίνεται προσπάθησαν πολλές φορές να κάνουν κάτι με άπατες διαδηλώσεις. Η πλειοψηφία και βάζω εμένα πρώτο δεν έδωσε σημασία σε αυτές τις διαδηλώσεις. Αντί να λέμε πόσο μπουρδέλο είναι η χώρα μήπως να κάνουμε κάτι δραστικό για να το αλλάξουμε οργανωμένα και μαζικά;

Σκόρπιες σκέψεις κυρίως για μένα τα έγραψα δεν κατηγορώ κάποιον απαραίτητα.

Συλλυπητήρια στις οικογένειες και καλή ανάρρωση στους τραυματίες

5 Likes

57 οι νεκροί, 56 οι αγνοούμενοι…

Παραιτηθείτε ΟΛΟΙ, τσακιστείτε και χαθείτε απο τα ματια μας, στο διάολο να πάτε.

3 Likes

Πάμε για 28;

15 Likes

Μου ήρθε τάση για εμετό, κυριολεκτικά

6 Likes

Ο θάνατός τους δεν πήγε εντελώς χαμένος. Σωστά, ο δικός τους δεν πρόκειται να ξεχαστεί, ενώ τον δικό σου δεν θα τον θυμάται κανείς.

4 Likes

Δεν υπαρχει σωτηρια …

1 Like

Εγώ θα ήθελα να μας πει κάποιος από το αρμόδιο υπουργείο, ποια ήταν οοοολα αυτά τα έργα που πήραν προτεραιότητα έναντι της σωματικής ακεραιότητας τόσων χιλιάδων επιβατών των σιδηροδρόμων όλα αυτά τα χρόνια… γιατί δεν μπορεί να μην υπήρχε έστω μια ντουζίνα φαραωνικών εργων που να απαιτούσαν τρελούς πόρους, τι, όχι; Είναι απλά εγκληματίες; Άπαπα πέφτω από τα σύννεφα

Ίσως ο κόσμος βρει ενδιαφέρον και σ’ αυτό (προσωπικά έχω σε μεγάλη εκτίμηση το συγκεκριμένο άτομο):

6 Likes

Έχουν δηλωθεί 56 αγνοούμενοι και οι νεκροί μέχρι τώρα είναι 57, δεν έχει δηλωθεί ώς αγνοούμενος από κανέναν μέχρι στιγμής ένας νεκρός. Όλα τα γαμωσαίτ όμως το αναπαράγουν τόσο βλακωδώς είτε επίτηδες για να δώσουν την εντύπωση ότι οι νεκροί θα είναι διπλάσιοι είτε απλά είναι αγράμματα ζώα, είτε και τα δύο μαζί. Για να μην ανεβάσουμε κι άλλο πίεση όχι τπτ άλλο δλδ…Για ειδήσεις μόνο στο link

Έτσι όπως το έγραψες πάντως κι εγώ αυτό κατάλαβα. Ότι ψάχνουν άλλους 56 πέρα απ’ τους ήδη 57. Νομίζω στο site που έβαλες έχει πιο ξεκάθαρη διατύπωση: Μέχρι στιγμής έχουν δηλωθεί επίσημα στην ελληνική αστυνομία ως αγνοούμενοι 56 επιβάτες. Τονίζεται το «μέχρι στιγμής», καθώς υπάρχει ενδεχόμενο κάποιος να επέβαινε στο τρένο και να μην έχει δηλωθεί ως αγνοούμενος από οικείους ή συγγενείς. Αυτή την ώρα ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών που έχουν ανασυρθεί είναι 57. Δηλαδή ένας περισσότερος από αυτούς που έχουν δηλωθεί στον κατάλογο.

Μάλλον το λένε έτσι, γιατί η λογική λέει πως σε αντίστοιχες καταστάσεις μετράνε πόσοι είναι σύνολο οι άνθρωποι, τόσοι, πόσοι είναι νεκροί, τόσοι, πόσοι είναι οι επιζώντες, τόσοι, άρα πόσοι είναι οι αγνοούμενοι τόσοι - τόσοι - τόσοι.

Εδώ όμως που τα εισιτήρια δεν είναι ονομαστικά, κάποιος μπορεί να πήρε εισιτήριο για Λάρισα αλλά θα κατέβαινε Θεσσαλονίκη, ή κάποιος μπορεί να μην πήρε καν εισιτήριο, και δεν ξέρουν πόσοι ήταν οι επιβάτες, πάνε με το πόσοι άνθρωποι έπρεπε να ξέρουν ότι κάποιο μέλος της οικογένειας τους/φίλος πήρε το συγκεκριμένο τραίνο για να δηλώσουν αγνοούμενο. Και όλα αυτά μάλλον δε λέγονται, γιατί για όλα αυτά φταίει η εταιρία ο,τι κι αν έχει συμβεί

1 Like

Κάπου ειχα διαβασει ότι βάσει μνημονίου η ιδιωτικοποίηση αφορούσε τα τρένα και όχι το δίκτυο. Ισχύει?

@matia είσαι σίγουρος για τους αγνοούμενους;

Αν κάποιος αγνοούμενος βρεθεί νεκρός τότε θα αφαιρεθεί ένα άτομο από τη λίστα αγνοουμένων και θα προστεθεί ένα σε αυτή των νεκρών. Δλδ θα γίνει 55 και 58 από 56 και 57.
Μάλλον έχω σκαλώσει τώρα και δεν το καταλαβαίνω

57 νεκροί από τη μία, 56 έχουν δηλωθεί ώς αγνοούμενοι από συγγενείς τους και έναν δεν τον ψάχνει κανένας προς το παρόν, προφανώς οι αγνοούμενοι συμπεριλαμβάνονται στους 57 νεκρούς, αυτό αναφέρεται από τις δηλώσεις της αστυνομίας απλά ο τρόπος αναφοράς στα site είναι για τ ανάθεμα…και εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή και η μαυρίλα δεν είχε τέλος…όχι ότι τώρα είναι καλύτερα δλδ αλλά anyway…
τι καθόμαστε πάλι και συζητάμε ρε πούστη μου γαμώ τις πουτάνες τις μάνες όλων των άχρηστων που δεν τους έκαναν ανθρώπους όσο είχαν την ευκαιρία…
Τρελαίνομαι ακόμη περισσότερο γιατί για πάνω από 15 χρόνια ανεβοκατέβαινα Αθήνα-Θεσσαλονίκη με intercity τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο…και ειλικρινά πιάνω τον εαυτό μου ώρες ώρες να σκέφτεται καφρίλες τους στύλ οτι ΜΟΝΟ θάνατος καθαρίζει αυτή τη σκατίλα…δυστυχώς ο νόμος και το δικαστικό σώμα (σκατά στα μούτρα τους κι αυτοί) δεν έχει καμία δύναμη πάνω σε αυτούς τους υπάνθρωπους…ακόμη και οι μαφιόζοι, νονοί της νύχτας, εκτελεστές και λοιπά μπουμπούκια είναι παιδούλες μπροστά στα πουτανοσπέρματα που είναι διασκορπισμένα στη δημόσια διοίκηση, πολιτική, κυβέρνηση κλπ…

2 Likes

Δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο εγώ πάντως. Μεταξύ άλλων διάβασα ότι “μέχρι στιγμής από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν πραγματοποιηθεί 25 ταυτοποιήσεις σορών”, επομένως θεωρώ ότι αυτοί οι 25 είναι από τους 57 νεκρούς, αλλά όχι από τους 56 αγνοούμενους, αφού έχουν ταυτοποιηθεί. Ίσως κάποιοι από τους αγνοούμενους να είναι μέσα στους 57, αλλά σίγουρα δεν είναι όλοι. Δυστυχώς, ορισμένοι πιθανό να μην έχουν βρεθεί ακόμα και πιθανό να μη βρεθούνε και ποτέ, αν ισχύουν αυτά που διαβάζουμε για τη φωτιά που ξέσπασε στα πρώτα βαγόνια.

Το δυστύχημα έγινε 2,5 χιλιόμετρα από το τούνελ των 6 χιλιομέτρων. Εμένα αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο, είναι που λένε ότι για 2 ή για 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ δεν έγινε μέσα στο τούνελ. Ακόμα κι αν το επιβατικό τραίνο πήγαινε με την ανώτατη ταχύτητα των 160 χμ/ώρα, για να φτάσει στην είσοδο του τούνελ ήθελε σχεδόν 1 λεπτό, όχι τους χρόνους που λένε αυτοί. Είναι βασικές γνώσεις αυτά τα πράγματα, δεν μπορεί να ακούγονται, απορώ ποια είναι η σκοπιμότητα.

1 Like

Το χει τερματίσει ή έχει και συνέχεια? Τι λέει γμτχκτπτ? Δηλαδή να πεσει κι ένα αεροπλάνο να φτιάξουν τα αεροδρόμια. Τι άλλο θα ακούσουμε.

2 Likes

Εγω παντως στηριζω να πεσει ενα αεροπλανο πανω στη Βουλη, για να φτιαξει και η κυβερνηση.
Απλα βαλτε τον πιλοτο που σκοτωσε την γυναικα του να πιλοταρει το αεροπλανο, win win.

6 Likes

Για τα 4-5 δευτερόλεπτα από το μικρό τούνελ-γέφυρα που μόλις είχε βγεί το τραίνο λένε, που και πάλι αν η σύγκρουση γινόταν μέσα εκεί σίγουρα θα ήταν χειρότερα από αυτό που έγινε, παίζει να μισογκρεμιζόταν και η γέφυρα χαλαρά…

Αν η σύγκρουση είχε γίνει στο μεγάλο τούνελ, σκεφτείτε το λίγο. Μάλλον δε θα είχε γλιτώσει κανένας. Αυτό το μικρό που λένε, δεν είναι τούνελ.

Ε ναι είναι γέφυρα αλλά αν είχε γίνει εκεί μέσα η σύγκρουση θα ήταν πολύ χειρότερα, για το άλλο το μεγάλο τούνελ εννοείται άστο, όλοι άκλαυτοι θα πήγαιναν. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα ακόμη και έτσι που έγινε…