Fixed
Μια μεγάλη αγκαλιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή την σπουδαία γυναίκα.
Δηλαδη εσυ τι λες τωρα, να πανε οι αστυνομικοι να δειρουνε τις ηλεκτρονικες συσκευες?
Μέχρι κάποιος να σκεφτεί κάτι μονολεκτικό, το “ελληνική δικαιοσύνη” είναι μάλλον το συντομότερο ανέκδοτο που γνωρίζω. Την άλλη την είχε αιχμάλωτη ο μπάτσος και τη βίαζε (εννοείται ότι είναι εκτός φυλακής με αναστολή) και έχει βρεθεί κατηγορούμενη για πορνεία. Κανονικά είναι για κλάμματα η υπόθεση, αλλά θα προτιμήσω τα γέλια, γιατί αλλιώς δεν παλεύεται η κατάσταση.
Κανονικα ειναι για λαοδικια και κρεμαλες στις πλατειες η υποθεση βασικα…
Καρκινακι
Γιατί, είναι από τις λίγες φορές που δεν έγραψε / είπε μαλακία, ή εμένα κάτι μου ξέφυγε;
Αν δεν είναι ξέρασμα οι επικολυρικές επικλήσεις σε “κοινές ευρωπαϊκές αξίες” (την ίδια ώρα που σχεδιάζει τη συμμετοχή της Ελλάδας στη μεταπολεμική ανοικοδόμηση της Ουκρανίας, με το αζημίωτο εννοείται), τότε ναι
Είναι μια ακόμα από τις εκατοντάδες φορές που φανερώνει την υποκρισία του ένας sociopath σαν κι αυτόν
Δεν προσπάθησα να τον δικαιολογήσω, μην παρεξηγηθώ κιόλας, περισσότερο ήθελα να μάθω τη δική σας οπτική.
Το νοσοκομείο που υποσχέθηκε το έφτιαξε ο Κυριάκος μας?
Από ένα mainstream ελληνικό μέσο, περί Ουκρανίας κλπ:
Ζείτε μεγάλες στιγμές εκεί στο ελλαδισταν, κάτι τέτοιες στιγμές μου έρχονται καιρικές σκέψεις με Varg Vikernes πάντως μην πέσετε να με φάτε οργισμένοι ε? Χαχαχα