Την εδρα την κραταει ομως γιατι τον ψηφισαν
Family Pride στην Σαλονικα
Ξερασμα και από τα αυτιά…
Λειψή. Που ναι η σημαιοφόρος της ολυμπιακής μας αποστολής;
Κάτω αριστερά, απορώ που δεν την είδες εμφανώς γερασμένη!
Ο Γιάνναρος σημαιοφόρος.
Να βλέπω τώρα τους φασίστες, τους “καθαρόαιμους” Ελληναράδες να παθαίνουν 100 εγκεφαλικά μαζί, να κανουν σβούρες τα κεφάλια τους με τα σκατά που έχουν μέσα όπως το κορίτσι στον Εξορκιστή, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή.
Σε ευχαριστώ για όλα ρε Γιάννη.
Εντωμεταξυ δεν έχω ιδέα ποιος γελοίος είναι αυτός και ούτε θέλω να μάθω.
Ουτε εγω θα ηθελα αλλα δυστυχως σε αρκετα ελληνικα sites τον αναφερουν συχνα.
Τι σκατα?? Κάηκα μεσημεριατικο μ’αυτο που είδα.
Δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται κ μάλλον δεν θέλω κ να μάθω…
Παρακμη!μην το ψαχνεις
Και η (συνονόματη) Αντιγονάρα! Μπράβο τους!
Μεγαλη καταστροφη για την ανθρωποτητα το ιντερνετ κ τα κινητα
Στημένο όλο το σκηνικό.
Μάζεψαν κάποια μαλακιστήρια να τρέχουν πίσω από τον γελοίο, να παίρνει αυτός τους μπάτσους και τα λοιπά.
Θα κάνω και εγώ την ίδια ερώτηση βέβαια. Ποιος είναι αυτός ο μαλακας;
Σιγά μην είναι στημένο. Όλα τέτοια μαλακομπουκώματα είναι.
Κι εγώ τυχαία το είδα το βίντεο και έπαθα υπαρξιακή κρίση.
Επειδή το συγκεκριμένο βλαμμένο είναι διάσημος youtuber απ’ότι κατάλαβα, τα θεωρώ όλα πιθανά.
Αν δεν είναι…απελπισία.
Πώς το είχε πει ο Αυλωνίτης;
Εντάξει, τα παιδιά που βρήκε είναι κατά 60% μαθητές στο σχολείο που δουλεύω.
Για να βλέπετε τι τραβάμε.
Αν είναι έτσι τα παιδιά, δεν θέλω να φανταστώ τους γονείς τους.
Παιδιά με γονείς που δουλεύουν και οι δύο όλη μέρα, που τα εναποθέτουν αναγκαστικά στην αγκαλιά του ίντερνετ.
Παιδιά συνήθως μοναχοπαίδια… ‘μικροί αυτοκράτορες’ έλεγαν οι Κινέζοι τα παιδιά της εποχής του one-child policy.
Που δεν τους βάζει κανείς όρια. Οι γονείς είναι συνήθως εξουθενωμένοι, η κοινωνία στη νεοφιλελεύθερη εποχή σχεδόν δεν υπάρχει και οι δάσκαλοι τρέμουν τα παιδιά αντί να τους βάζουν όρια …δηλαδή τρέμουν τα γκρουπ από μαμάδες που με το παραμικρό είναι έτοιμες να τους τρέξουν.
Αυτά τα παιδιά ζουν σε μεγάλο βαθμό το κάθε ένα στον κόσμο του, στο echo chamber που δημιουργεί το ίντερνετ τους. Ένα ίντερνετ που έχει μετατραπεί από αργό ίντερνετ κειμένων …κυρίως των blog, forum κλπ σε ίντερνετ κυρίως φωτογραφιών και μικρών ΤικΤοκικων βίντεο.
…και βλέπουν τον κόσμο συνήθως ακόμα πιο ζοφερό και πιο κυνικά από τους millennials κλπ οι οποίοι τον έβλεπαν συνήθως καταθλιπτικά.
Κάπως έτσι (για να το συνδέσω και με την θεματολογια του φόρουμ) πήγαμε από τις μουσικές της απελευθέρωσης των 60s στην trap κότερα ελικόπτερα και μπιτσις …του σήμερα.
Πείτε λίγο για την εβδομάδα 6 εργάσιμων ημερών.
Ακόμα μια ελληνική πρωτοπορία? Διάβασα ένα άρθρο που δεν τα έγραφε και πολύ καλά , και δεν είναι τελικά σίγουρος για το ποιες εργασίες αφορά η νέα διάταξη, πόσο υποχρεωτικό είναι, κτλ.
Πάντως πραγματικά είμαστε παγκοσμίως ξεφτιλισμενοι με κάτι τέτοια πλέον. Βλέπω reels σε Instagram που κοροϊδεύουν την Ελλάδα και δεν απορώ καθόλου.