Γιατι να το κανει καποιος; Οι μονιμοι δεν απολυονται (αν καποιος ονειρευταν αποζημιωση), οι συμβασιουχοι κινουν γη και ουρανο για να πανε στην ΕΡΤ.
Κατα τ’ αλλα, εγραψα ηδη οτι κανω υποθεσεις. Αλλα νομιζω οτι ειμαι κοντα στην πραγματικοτητα. Φυσικα υπαρχει προχειροτητα στην ΕΡΤ, δεν περιμενουμε να το μαθουμε τωρα, αλλα υπαρχει και αλλου. Δειτε τα crawl στα δελτια ειδησεων, ειναι φουλ στα ορθογραφικα λαθη. Καθε μερα, σε ολα τα ιδιωτικα καναλια. Ειναι μεγαλη η πιεση, αλλα και οι κακοι επαγγελματιες.
«η γραφίστρια που είναι αορίστου χρόνου παραπέμπεται για πειθαρχικό έλεγχο. Η δε δημοσιογράφος – παραγωγός που δεν ήλεγχε το τελικό προϊόν θα εξεταστεί αν θα ανανεωθεί ή όχι η σύμβασή της».
What? WHAT? Γτ αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ήδη νεκροί?
Μόνη δικαιολογία είναι πως θέλουν να τους δέσουν με πλάτη σε κανόνι και να γίνει η εκτέλεση πιο θεαματική. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.
ΚΚΕ ? 2 δημόσιοι υπαλληλοι κάναν ένα μπου μπου ? Ποια η αντιδραση σου? Γτ με σένα στην κυβέρνηση όλοι δημόσιοι θα γίνουμε! Πως θα μας ΄φερεσε? Ετσι? Ετσι ε. Για μια μαλακιούλα έριξες πυρηνική βόμβα? Που να κάνει κάποιος σοβαρό λάθος!!!
“Εγκληματική ενέργεια κατά της ευημερίας του συνόλου!”
Οποια κι να είναι η τιμωρία ,λίγη θα είναι.
Το ΚΚΕ θα μας δείξει τί πιστεύει της επόμενες μέρες. Τι πιστεύει κάποιος είναι ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ σε γεγονός και ΟΧΙ τι λέει.
Αν το ΚΚΕ πιστεύει αυτά που λέει. Αντιδραση για τις τιμωρίες.
" Πατε καλα ρε? Αμέσως πισω στην εργασία τους!"
Να δούμε πόσο κοντα θα είναι σε αυτό. Αν και δείξαν ήδη τι γινεται μέσα στο μυαλό τους με την αντίδρασση στο λογοτυπο, ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ.
Τι κάθεστε και το αναλύετε…
Το ελληνικό δημόσιο σε όλο του το μεγαλείο.
Αυτό το ατελείωτο μπουρδέλο καρεκλοκένταυρων, ανίκανων, αμ,όρφωτων που θα βγάλουν στο τέλος μια χαρά σύνταξη όταν άλλοι στον ιδιωτικό τομέα θα μετρούν και το ευρώ…
Ήταν διακοπές τα παιδιά, 10ημερη άδεια, ποιος να ψάξει τώρα αν το λόγκο ήταν λάθος, σιγά τα ωα…
Για να καταλάβω… έχει πετύχει το μέτρο απαγόρευσης καπνίσματος στους εσωτερικούς χώρους, και γι αυτό βρήκαν την ευκαιρία να το επεκτείνουν και στους δημόσιους εξωτερικούς;
^Εγώ θα έλεγα πως έχει πετύχει σε τεράστιο βαθμό ναι. Δεν είναι 100% αλλά η διαφορά π.χ. με το 2000 είναι μεγάλη. Δεν χρειάζεται να μην συμβαίνει ποτέ κάτι για να έχει πετύχει.
Ετσι ακριβως, ολοι στα γκουλαγκ θα καταληξετε να σπατε πετρες, και δεν θα μπορειτε να καπνιζετε κιολας, η Νεα Ταξη ειναι εδω, seethe and cope, χασατε, μονο πουτσα τωρα.
Νομίζει εν τω μεταξύ ότι θα με κάνει να χάσω την ψυχραιμία μου με το να λέει για μάνες
Νταξ
Που να ήμουνα και αντικαπνιστής δηλαδή. Αυτή τη στιγμή παρανομώ. Είμαι σε εσωτερικό χώρο και καπνίζω! Είναι και μια κοπέλα στον ίδιο χώρο. Επίσης καπνίζει. Τεκέ το 'χουμε κάνει.