Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Μου φανηκε αστειο και γελασα, τι φταιω ρε Μοντε; :rofl: Τα ψεκασμενοφασιστικα ειναι που με κριντζαρουν, ακομη κι αν ειναι απο ιστορικους. Δεν κανει διαφορά. Περιμενω επιστημονικη αναλυση για αποσυρση απο την ΕΕ :popcorn: καλημερες.

EDIT: αν βοηθησει τη συζητηση, εχω πτυχιο επιστημονα απο την Θ7. Με υπογραφη “Αρτζι Σαλιαρελη”, απλως δεν προχωρησα σε μεταπτυχιακο.

6 Likes

εισαι τιμιος κύριε και το γελιο κανει καλο

3 Likes

Για να μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε όμως, παίδες, το ότι έρχεται εδώ και κάνει ευρωσκεπτιστική προπαγάνδα (πιθανότατα όντας σε αποστολή) κάποιος ακροδεξιός / φιλοτραμπικός δεν σημαίνει ξαφνικά ότι η θέση για αποδέσμευση από την ΕΕ είναι κάτι το “ψεκασμένο” ή κάτι τέτοιο. Η αντίθεση στην ευρωπαϊκή καπιταλιστική ενοποίηση (όχι γενικά στην ευρωπαϊκή ενοποίηση) έχει Ιστορία δεκαετιών, βαθιές ρίζες στο εργατικό κίνημα (διεθνώς, όχι μόνο στο ελληνικό) και σίγουρα δεν έχει σχέση με την ακροδεξιά.

5 Likes

Κοιτα, εγω δεν το παω τοσο μακρια, γιατι ξερω οτι θα πεσουμε σε μια ιδεολογικη συζητηση, που πρακτικα ο καθενας εχει αποψεις μπετο και θα κανουμε τους γνωστους κυκλους.

εγω ρωταω κατι πολυ απλο και πρακτικο, πως το φανταζονται. Επειδη δουλευω με Αγγλους, το αγγουρι του brexit δεν το φανταζονταν, κλαινε με μαυρο δακρυ.

τζουτζουκο @separss σε περιμενω ε, για να δουμε τι εννοεις ακριβως. :laughing:

Ευρυτερα παιδια, γι αυτο ρωταω για ηλικιες κ εκπαιδευση. Το ιντερνετ σου δινει την μαγικη ευκαιρια να μιλας επι ισοις οροις με ατομα που στην κανονικη ζωη, δεν θα τους κρατουσες καν την πορτα του ασανσερ ανοικτη.

Αλλα εχω ειλικρινη απορια, οχι τιποτα αλλο, για να παει και η συζητηση παρακατω.

3 Likes

Ντροπή για τη ζωή για οτι συνέβη

2 Likes

Συμφωνω με τον Μοντε, μιλαω κι εγω για το σημερα. Οπως συμφωνω και με τον Γρακχο. Δεν ειμαι καθολου κατα της εξοδου, αλλα με κανονες “ελα, τα μαζευουμε και φευγουμε” ειναι τουλαχιστον αυτοκτονικο. Δεν εγινε οταν μας εδιναν καποια ελπιδα βοηθειας, πώς θα γινει τωρα; Επισης δεν εκανα αναφορα σε ψεκ λογω της συζητησης επι ΕΕ και γκρεξιτ, ηταν μια απλη αναφορα σε προσωπα και χαρακτηρες. Να πω κι εγω οτι απο συνεργασιες που ειχα/εχω στο ΗΒ, ακομα ψαχνουν να βρουν πώς θα σταθουν ορθιοι. Βεβαια, ο αλλος ειχε ευκολη απαντηση (“ολοι ιδιοι ειναι” - κριμα που δεν εβαλαν τον νεο κλοουν φιλο του Μασκ στην Αγγλια, να βουλιαξει το νησι :rofl:), αλλα νταξ, ακομη περιμενουμε να μας πει πώς θα βγουμε απο την ΕΕ, ψαχνει στο ιντερνετ μαλλον.

Για το παιδακι δεν ηθελα καν να ποσταρω πριν, δεν μπορω καν να φανταστω τι πρεπει να κανουν σε αυτους τους δυο. Ουτε σε πανινο κουκλακι δεν μπορεις να κανεις τοσο κακο, οταν σκιστει στεναχωριεσαι λιγο.

3 Likes

Όταν θα σου τρίψει τα επιχειρήματα στα μούτρα να σε δω, θα γελάς;

Σίγουρα όχι επαναφορά της θανατικής ποινής που σπεύδουν πολλοί να υποστηρίξουν ελαφρά τη καρδία. Πιο πρόσφατα, είδα τον πουρουπουπού να το λέει για την υπόθεση του αγοριού.

4 Likes

Δεν είναι δική μου επινόηση. It’s an actual thing.

2 Likes

Σαφεστατα οχι, οσο κι αν καταλαβαινω την σκεψη οσων των λενε. Αλλα αυτος ειναι και ο λογος που δεν μπορω να φανταστω την τιμωρια.

Εχω την αισθηση πως ναι, αλλα πρωτα πρεπει να τις δουμε ε;

1 Like

«Έχουμε δύο κακουργήματα από 5-20 χρόνια. είναι σοβαρά τα αδικήματα και οι προβλεπόμενες ποινές είναι πολύ μεγάλες. Είναι θέμα δικαστηρίου να δει πόσο φταίνε και εφόσον φταίνε, να καταδικαστούν. Η καταδίκη είναι θέμα της ελληνικής δικαιοσύνης», ανέφερε στο MEGA, ο ποινικολόγος Βασίλης Χειρδάρης.

Λαθος τοπικ το ξερω, αλλα για πειτε λιγο κατι για την θανατικη ποινη να δω κατι…
5-20 χρονια λεει… ενταξει ελπιζω καποιος να κανει το καλο και να τους σκοτωσει οταν μπουν φυλακη.

1 Like

Ειναι για χωρες οπως η Σαουδικη Αραβια.

1 Like

Ναι ευτυχως στην Ελλαδα ειμαστε (ειστε?) το πινακλ της ηθικης!

Η Σαουδικη Αραβια εχει την θανατικη ποινη για να τιμωρησει “εγκληματιες” που υπερασπιζονται το δικαιωμα τους στην ισοτητα. Το να εφαρμοζεις την θανατικη ποινη σε δυο ατομα που εχουν βασανισει και σκοτωσει το 3χρονο παιδι τους δεν ειναι το ιδιο, αλλα ουτε εχω και ελπιδα να αποδεχθεις την διαφορα.

Ειπαμε, ολα καλα, θα τους φανε μεσα λογικα, οπως εφαγαν τον Δουρη.

Ναι μωρέ, το ξέρω - απλώς μου αρέσει η εκτεταμένη χρήση πολιτικής ορολογίας στον γραπτό σου λόγο.
Και εκτός του ότι είσαι τύπος με άποψη, έχεις και γνωστικό υπόβαθρο. Μακάρι να ήσουν στο μεταπτυχιακό, θα γίνονταν ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

βασικα το argument κατα της ΘΠ, ειναι οτι δεν σταματαει το (οποιο) εγκλημα.

δλδ δεν θα πει ο αλλος “ρε συ, μην σκοτωσεις το τριχρονο, γιατι θα φαμε ΘΠ” ενω εναλλακτικα λεει “α οκ 20 χρονια ειναι, θα περασουν, ριχτου”.

2 Likes

Πιστεύεις ότι η θανατική ποινή πρέπει να εφαρμόζεται ως δίκαιη ποινή για ορισμένα εγκλήματα, ως τρόπος αποτροπής ειδεχθών εγκλημάτων, πιστεύεις σε κάποιον συνδυασμό αυτών των δύο ή σε κάτι άλλο;

Βλέπετε τι γίνεται στην Σαντορίνη ε;

Με τον γκαντεμόσαυρο μέχρι και το ηφαίστειο θα εκραγεί :open_mouth:

5 Likes

Προσμένω σε μια συνάντηση Τραμπ-Μητσοτάκη - να τελειώνουμε μια και καλή.

1 Like

Δεν είναι για να σταματήσει το έγκλημα, είναι η μοναδική τιμωρία που αξίζει σε ορισμένους. Δεν είναι όλα τα εγκλήματα ίδια, δεν αξίζουν όλοι μια δεύτερη ευκαιρία… αλλά αυτά είναι απλά οι σκέψεις μου. Από το να φτάσει σε υλοποίηση απέχει πολύ γιατί και με αυτό θα ασχοληθούν άνθρωποι με ελαττώματα

1 Like

1 Like