Αυτό πάλι πού το πας; Μάλλον κομμάτι του ευρύτερου σχεδίου αποσταθεροποίσης της χώρας.
ώπα ώπα, δηλαδή δεν τα είχαν ξηλώσει όλα οι γύφτοι;
Απάντησε ο Πορδοσάλτε:
Έφταιγε ο σταθμάρχης. Του έκανα ηλεκτροσόκ εύκολα.
Δεν εξετάζω την ολη του πορεία στην τηλεόραση αλλα αυτα που λεει για το θεμα των Τεμπων,ειναι ολόσωστα.Ακομα και αν ο λογος που το κανει είναι “πονηρος” και παλι σωστα τα λεει (δεν το πιστευω)
Επίσης δεν ξερω πως θεωρεις δεδομενο οτι μπορει να ηξερε τι κανει ο αλλος στην προσωπικη του ζωη.Ακομα και αν ηξερε ομως δεν συγκρινεται το ενα ζητημα με το αλλο.
Μου θυμίσατε μια πρόσφατη διαφωνία μεταξύ της μαμάς μου και της αδελφής της για τον …Κανάκη Η μαμά μου δεν θέλει ούτε να τον ακούει.
Τυχαία τον άκουσα κι εγώ αυτές τις ημέρες και αυτά που έλεγε ήσαν λογικά, αλλά κι εγώ όπως η Κουκουβάγια και άλλοι εδώ μέσα πιστεύουμε ότι λαϊκίζει - άλλωστε, αν δεν κάνω λάθος, κι ο Αντωνάκης δεν είναι κάνα καλόπαιδο (έτσι άκουσα) ασχέτως αν ήξερε ή όχι τα κατορθώματα του κολλητού του, Στάθη.
Σε τελική ανάλυση, είπε τα αυτονόητα και αυτά που σκεφτόμαστε όλοι. Όμως, μη μας διαφεύγει ότι και ο ίδιος εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα και μιλάει εκ του ασφαλούς από τη θεσούλα του. Και οκ, μπορεί να μην είναι ο χείριστος, αλλά δεν θα του πούμε και μπράβο, ένας δήθεν ευαισθητούλης λαϊκιστής είναι.
Δεν είναι αυτονόητα τα λόγια του Κανάκη στην ελληνική τηλεόραση… εξαίρεση είναι και είναι κόντρα στη γενικότερη στάση που κρατάει και το κανάλι που τον φιλοξενεί. Και δεν τα σκεφτόμαστε όλοι αυτά που λέει ο Κανάκης. Τουλάχιστον το 1/3 των Ελλήνων τον τρυπάει με καρφίτσες σε κούκλα βουντού αυτές τις μέρες.
Ότι και να έχει κάνει ο Κανάκης στο παρελθόν, ειδικά αυτές τις μέρες μου είναι εντελώς αδιάφορο. Το χειρότερο που μπορεί να έχει κάνει δεν αγγίζει ούτε στο 1 εκατομμυριοστό τα αίσχη που ζούμε από τα σκουπίδια που κυβερνούν και τα απόβλητα που τα στηρίζουν.
Δεν τον συγκρίνω με τα σκατά που μας κυβερνούν. Πιστεύω, όμως, ότι δεν κάνει καμία επανάσταση, λέει τις σκέψεις του (?) σ’ ένα κανάλι-πλυντήριο, οκ έτσι όπως το λέω ίσως να φαίνεται σπουδαίο σε μερικούς, διαχωρίζω τη θέση μου λοιπόν, για μένα δεν είναι.
Αυτονόητα για τα 2/3 του πληθυσμού που είναι αγανακτισμένο και έχει την ανάγκη ν’ ακούσει μια γνώμη που να εμπεριέχει και τις δικές του σκέψεις. Για μένα δεν είναι κακός, αλλά δεν τον παίρνω στα σοβαρά. Η θέση του στο κανάλι είναι ακλόνητη, είτε επειδή φέρνει νούμερα είτε επειδή έχει τα σωστά “κονέ”, δεν κάνει λοιπόν καμιά υπέρβαση, ούτε κόντρα σε κανένα κατεστημένο πάει, εκείνο που εν πολλοίς τον έκανε αυτό που είναι σήμερα.
Για να το διορθώσω λίγο… αυτονόητα είναι όντως αυτά που λέει. Δεν είναι όμως αυτονόητο να ακούγονται από το σκουπιδαριό της ελληνικής τηλεόρασης. Εκτός αν έχεις ακούσει και από κάποιον άλλον στην ελληνική τηλεόραση τα αυτονόητα.
Δεν με νοιάζει το ότι είναι ο Κανάκης, ας ήταν ο φούφουτος πραγματικά δεν έχει καμία σημασία. Αρκεί να ακούγονται αυτά που λέει γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς δεν τα λέει κανένας άλλος.
Αυτά που βγήκε και είπε ο Κανάκης live στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και ειδικά ο τρόπος που τα είπε στην εκπομπή της 24/2 δεν είναι καθόλου μα καθόλου αυτονόητα. Μπορεί να τα λέμε μεταξύ μας στις καφετέριες ή να γράφονται στο twitter αλλά αυτό δύο χρόνια τώρα δεν το είδαμε από κανέναν άλλο στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Και ναι τα είπε εκ του ασφαλούς. Αλλά τα είπε.
Δύο χρόνια περιμένουμε κάποιον να πει τα αυτονόητα αλλά εκτός από τους ίδιους τους γονείς κανένας δεν κουνήθηκε. Αυτός που συμπαθούμε, το καλό παιδί, ο ηθικός άνθρωπος, ο σωστός άνδρας το είχε βουλωμενο δύο ολόκληρα χρόνια και κοίταζε τη δουλειά του. Και είναι ο Κανάκης αυτός που το έκανε! Είναι κωλόπαιδο; είναι παρεξηγημένος; αυτήν την στιγμή δεν έχει σημασία.
Οκ, δεν διαφωνώ, στην ουσία τους αυτά που είπε ήσαν σωστά. Και όντως, δεν υπάρχουν φωνές στην Ελληνική τηλεόραση που να υψώνουν ανάστημα. Πρόπερσι τα ίδια λέγονταν περίπου για τη Ράνια Τζίμα, φέτος για τον Κανάκη. Αν μη τι άλλο, υπάρχει κάποια αντίδραση.
Η θεσούλα του δεν είναι ούτε ασφαλής, ούτε δεδομένη. Δεν είναι κρατικοδίαιτος.
Οκ, ίσως να μην είμαι σωστά ενημερωμένη.
Να φανταστώ, εντελώς συνειρμικά, πρωκτολάγνοι = κρατικοδίαιτοι;
Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε μια ραγδαία μετατόπιση κάποιων ΜΜΕ ως προς την στήριξη της κυβέρνησης (1). In other words this means that η ντόπια αστική τάξη έχει άρει την εμπιστοσύνη της στο δοσμένο κυβερνητικό πολιτικό προσωπικό, εν προκειμένω, στον Κούλη και ψάχνει να βρει τι θα τον αντικαταστήσει, λαμβάνοντας υπόψιν τις κοσμογονικές αλλαγές που έρχονται με φόρα λόγω ‘‘γεωπολιτικών’’, οικονομικών και στρατιωτικών ανακατατάξεων.
Ανεξάρτητα από όλα αυτά, αύριο όλοι στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη!
Bonus tracks:
Oxygène, Pt. 2
Jean-Michel Jarre - Oxygene, Pt. 4
(1) Ξεκίνησε με Μαρινάκη, συνεχίστηκε με Βαρδινογιάννη και πλέον ακουμπάει και Κυριακού (βλέπε Παπαδάκη, ξεσπάσματα Κανάκη κτλπ).
Το καναρίνι στο ορυχείο της Κουλοκυβερνησης είναι το Πρωκτο Θέμα. Αν εκεί δεις αλλαγή στάσης (αρχής γενομένης από το βόθρο dark room του New Money), τότε όντως πάνε για αντικατάσταση. Προς το παρόν το καρναβάλι του Μαξίμου φαίνεται να αντέχει. Ελπίζω από αύριο να αλλάξει αυτό…
Όλη η Ελλάδα είναι έξω.
Σήμερα τελειώνετε γαμιόληδες, ως εδώ ήταν.
Το ότι η αστυνομία απαγόρευσε τα Ντρονς και δεν πετάνε Ντρονς με ξεπερνα σαν ατομο.
Ψαχνω φωτο για το πόσο κόσμος ειναι στο συνταγμα. Καπου στις 10.000 το υπολογίζω με την διαθεσιμη εικόνα που εχουμε. Χρειαζόματε και αλλο ΝΔ , δυστυχώς. Σιγα σιγα. Εχει γίνει μια αρχη.
10.000 βλέπω μόνο μπροστά από τη Βουλή
Θενκς. Για τις φωτο. Οσες εβρισκα ηταν γτπ.
Επεισόδια στο Σύνταγμα, ντράπηκε και η ντροπή.