Περιμένε κανεις τιποτα αλλο…αληθεια ειναι ξευτιλικι , για να βγουν και από πάνω…μια ζωή εμμετος αυτη η χώρα…
Πιστευε κανενας οτι δεν θα γινοταν κατι τετοιο; Οτιδηποτε για να διαλυθει μια ειρηνικη διαδηλωση…
Οι γνωστοί βαλτοί φίλοι των μπάτσων παίζουν φιλικό ξύλο μαζί με τους μπάτσους
Το RAW και το WWE έχουν μεγαλύτερη δόση αλήθειας
Υπάρχουν βίντεο που τους δείχνει ν ετοιμάζονται 25 λεπτά για να κάνουν ντου…και ο πουτγιος θαβγει να τα λέει ότι ειναι και από πάνω…σάπια χώρα …ουτε διακοπές δεν θέλω να έρχομαι και το λέω με τόση λυπη
Δεν βλέπεις καλά…
Μη λυπάσαι. Κι εμείς αν δεν ζούσαμε εδώ, δεν υπήρχε περίπτωση να πατούσαμε το πόδι μας.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ
Summary
Πρότασηείναι
Ακριβως εκει εφτασα στην πλατεια με κατι φιλους και την πατησαμε. Στριμωχτηκαμε μεταξυ Ερμου και Μητροπολεως απλος κοσμακης και φαγαμε τις χημειες μας στην μαπα. Μια κυρια σπαρταρουσε λιγο πιο πανω. Απο οτι ειδα την διεσωσαν
antio sto sixama
Πάντως υπάρχει και κόσμος που μπλόκαρε στους σταθμούς ΗΣΑΠ και δεν μπόρεσε να κατέβει κάτω … Δεν είναι μόνο όσοι actually είναι κάτω , όπως πχ η μάνα μου που με πάρα πολύ κόσμο κόλλησαν σε περισσό πευκάκια
Επίσης το πλήθος φέρεται να είναι πολύ μεγάλο από τις εικόνες
Το newsbeast ανέφερε 400.000+
Μόνο στην Αθήνα ήταν μισό εκατομμύριο για πλάκα
Αν βάλουμε και τις άλλες μεγάλες πόλεις, σίγουρα ξεπέρασε το εκατομμύριο
Και βαλε και τον κοσμο στις υπολοιπες πολεις
Επεστρεψα πριν λιγο απο κεντρο, εχω προλαβει τα συλλαλητηρια για Μακεδονια και και την πορεια τοτε με τη Μαρφιν, δεν μου μοιαζει καν πιθανο να τα συγκρινω με το σημερινο. Φυσικα δεν ειμαι drone για να βλεπω τα παντα, αλλα μπορω να ψιλοκαταλαβω.
Εφτασα ως Βουλης και Μητροπολεως μπορουσα να παω πιο πανω αλλα δεν ημουν μονος και δεν ηταν ευκολο. Πιθανως ειδατε κι εσεις αναλογες σκηνες, ο κοσμος περπατουσε απο το υψος της Νεας Σμυρνης για να παει στο κεντρο, καθως και απο τον Ταυρο (φανταζομαι ακομη πιο πισω, αλλα εκει τους ειδα εγω) ως το κεντρο. Δεν λεω για 5-10 ατομα, αλλα ομαδες των 50-100 ατομων σαν γηπεδικη πορεια επι της Συγγρου και επι της Θεσσαλονικης ή Πειραιως. Στα περισσοτερα τρενα γινοταν το αδιαχωρητο, οπως και στους σταθμους/εξω απο αυτους. Ομολογω οτι ημουν τυχερος, πηγα πολυ πιο ανετα απο ο,τι φανταζομουν (Πετραλωνα-Μοναστηρακι).
Παιδακια σε καροτσακια, 70+ρηδες, αμεα, τουριστες, μπορουσες να δεις τα παντα. Κατι αασιατες σε ξενοδοχειο ηταν στο μπαλκονι (τι να κανουν οι αμοιροι) και χειροκροτουσαν με το καθε συνθημα. Για τα επεισοδια απλως καταλαβα τι επαιξε μεσα σε ενα λεπτο, αφου καταλαβα την αναταραχη που εβλεπα στο βαθος της Βουλης. Ειδα καπνους στην Μητροπολεως και Φιλελληνων, οποτε η παρεα επρεπε σιγα σιγα να οπισθοχωρησει. Με μεγαλη χαρα θα εμενα, αλλα…
Στο ραδιο ακουσα για 170Κ επισημα απο την αστυνομια, συνεπως πολλαπλασιαζουμε με 3 και ξεκιναμε απο εκει.
Ετσι. ΚΑι εγω ξεκινησα απο την δουλεια στην Αγιου Δημητριου και πηγα με τα ποδια. Μετρο δεν εμπαινες. Πολυς κοσμς στον δρομο
Σκέφτηκα το πρωί να κατηφορίσω προς κάποιον σταθμό ΗΣΑΠ και να παρκάρω κοντά να πάρω το τρένο. Αφού πάρκαρα (μετά από αρκετή αναζήτηση), περίμενα κανά μισάωρο σε σταθμό και περνούσαν τα τρένα γεμάτα ήδη. Τελικά πήρα την απόφαση και περπάτησα όλη την Πατησίων από το τέρμα της μέχρι Ομόνοια (και στην επιστροφή μια από τα ίδια).
Από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις που θυμάμαι ήταν το 2010, αλλά νομίζω σήμερα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
edit: Συγκινητική η παρουσία οικογενειών με μικρά παιδιά.
όποιος έχει παιδια, πονάει διπλά από αυτό που έγινε.
O antistrofos kanonas diladi apo Maiden synavlies!
Και μια πανοραμική από Ηράκλειο, που πάλι δεν πιάνει όλους τους δρόμους
Εκεί που φαίνεται η πλατεία άδεια είναι επειδή είναι κλειστή λόγω ανάπλασης