Σχεδόν πας να τον λυπηθείς, αλλά επικρατεί η μπουνιά στην οθόνη, νομίζω. ![]()
Μπαίνω στο X και βλέπω ανάρτηση Μητσοτάκη πριν 3 ώρες:
Μείωση τιμών σε πάνω από 2.000 προϊόντα super market. Η μάχη κατά της ακρίβειας αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης.
Σκέφτομαι: Τι μπούρδες λέει, πόσο κουτούς μας περνάει;
Κάνω ένα σκρολάρισμα στα σχόλια και βλέπω ανάρτηση Τζήμερου που του απαντάει. Εν τω μεταξύ ο Τζήμερος στα 10 πράγματα που θα πει, τα 8 είναι νεοφιλελέ μπαρμπούρτσαλα, αλλά τουλάχιστον θα γράψει και 2 πετυχημένα. Είναι άλλοι που πετάνε κοτσάνες 10 στα 10.
Τεσπα, του γράφει αυτό:
Η μείωση προήλθε από κάποια μάχη; Πώς ακριβώς μάχεσθε; Με τα πρόστιμα του κυρίου Τάκη; Τα sm έχουν 30.000 κωδικούς προϊόντων. Στα άλλα 28.000 που δεν μειώθηκαν οι τιμές αλλά ανέβηκαν τι έφταιξε; Δεν ήταν ακονισμένο καλά το σπαθί του Εξκάλιμπερ; Τι ανοησίες κάθεσαι και μας τσαμπουνάς, ρε φίλε, δεν υπάρχει κάποιος να σε σκουντήξει με τρόπο, για να μην εκτίθεσαι;
Είδα και ένα άλλο πετυχημένο:
Δεν ξέρω αν το καλάθι της νοικοκυράς πήγε από τα 50 στα 130 ευρώ. Δεν έχω τέτοια έρευνα… Οι τιμές έχουν αυξηθεί αλλά είναι σταθερές σε υψηλότερο επίπεδο.
Κλαίω ![]()
Όταν συνδιαλέγονται 2 ογκόλιθοι της πολιτικής (Κούλης-Τζήμερος) όλοι κάτι κερδίζουμε από τη σοφία τους…Γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι…
Όχι κλικς σε ακροδεξιά ακκάου όπως το TsiouTV ![]()
(γιατί τέτοιο έχω την εντύπωση ότι είναι)
Δεν ξέρω τι είναι, αν και για ακροδεξιό να προβάλει έναν “αχαΐρευτο κομμουνιστή” να βρίζει τον “δημοκράτη” υπουργό, περίεργο μου φαίνεται…
Είναι στο πλαίσιο του “αντισυστημισμού” τους ρε.
Summary
https://youtu.be/1JlmiSzHoJQ?si=tPjd7utBcQ9HQQyy
https://youtu.be/ueulo_1bcmM?si=g5am0d7eySntMKsV
Τώρα έχουν γαμηθεί να ανεβάζουν βίντεο εναντίον της κυβέρνησης. Και οι ακροδεξιοί όμως τη βρίζουν την κυβέρνηση, έτσι δεν είναι; Τουλάχιστον σε αυτό τους έχει ενώσει όλους ο Ηγέτης μας ![]()
Με δυο λόγια, αν μοιάζει με κοτόπουλο, μυρίζει σαν κοτόπουλο, έχει γεύση σαν κοτόπουλο, ε, τότε είναι κοτόπουλο ![]()
EDIT: τα εκρυψα, οποιος θελει ας δει
Μπορεί να έχεις δίκιο, δεν έχω δει προηγούμενα βίντεο από εκεί. Οπότε Χ από τώρα.
Παντελή σωστή η διαφώτιση για το ποιόν του εν λόγω καναλιού και
, αν και το ότι έκατσες και βρήκες και πόσταρες εδώ όλα αυτά τα βίντεό τους που χαίρονται για τον Κασιδιάρη μου φαίνεται λίγο counterintuitive που λέμε και στο χωριό ![]()
Ενα απλο σερτς ητανε Γρακχο, το θυμαμαι οτι ανεβαζαν βιντεο για τον Κασιδιαρη. Απλως τωρα ανεβαζουν 10 τη μερα κι εχουν “εξαφανιστει” τα παλια, αλλα πρεπει να ξερουμε ποιοι ειναι.
Ναι ρε, στο είπα κι εγώ, καλά έκανες που το επεσήμανες αυτό, απλά αγχώνομαι ότι θα έρθει κάνας ανυποψίαστος εδώ και θα αρχίσει να τα ανοίγει αυτά ![]()
ειναι μεγαλη μορφη ο γιατρος τον ξερω απο την νοσηλεια μου στο Αττικον.
Πέθανε ο Σαββόπουλος από ανακοπή, νομίζω νοσηλευόταν
Σήμερα μας έριξαν δακρυγόνα, μαζί με τους μαθητές μας και τους γονείς τους. Όλα αυτά γιατί θέλουν να εξοικονομήσουν 13 μόνιμους δασκάλους μέσα από συγχωνεύσεις τμημάτων, αντί να προσλάβουν στη θέση τους 13 αναπληρωτές, την ώρα που υπάρχουν 689 κενά.
Έβλεπε η μικρή μου κόρη στην τηλεόραση το ρεπορτάζ και με ρωτούσε τι γίνεται εκεί… άρχισα να της εξηγώ, με τον τρόπο μου, για την κρατική καταστολή κλπ. Το βράδυ με ξαναρωτούσε, της είχε κάνει μεγάλη εντύπωση που πέταξαν χημικά σε παιδιά. Τι να της πεις τώρα;
Να της πεις πως είναι τυχερή που έχει τόσους άριστους να αποφασίζουν για τη ζωή της και τόσους κυρ-Παντελήδες να φροντίζουν για τους άριστους.
Πόσο στοίχημα πως Πορτσάλτηδες και λοιποί θα αρχίσουν να λένε για το τι δουλειά είχαν τα παιδιά εκεί, πως τα παιδιά πρέπει να είναι στο σχολείο κλπ
Για φαντάσου εμένα, που είμαι μία από τους 13 που μετακινούνται, που θα πρέπει να πω σε παιδάκια 6 ετών ότι αλλάζουν δασκάλα επειδή συγχωνεύτηκε μια τάξη του σχολείου. Και οι υπεύθυνοι, που θα έπρεπε να δώσουν εξηγήσεις, δεν εμφανίζονται καν.
Ναι, το είπαν πολλοί ακροδεξιοί βόθροι τι δουλειά είχαν τα παιδιά εκεί. Εγώ αναρωτιέμαι το αντίθετο, τι δουλειά είχαν τα χημικά εκεί που ήταν τα παιδιά. Είδα παιδάκι που προχτές βοηθούσα στο ολοήμερο που με κόπο και έλλειψη προσωπικού ανοίξαμε στο σχολείο για να βοηθήσουμε τους γονείς, να τρέχει κλαμένο και φοβισμένο.