Τα συγχαρητήρια μας στον διευθυντή, φαντάζομαι πόσοι κυρ Παντελήδες γονεοι πίεσαν για να γίνει αυτό. Α να χαθείτε δήθεν πολιτισμένοι, παλιορατσιστές, τι σας φταίει το παιδί
Η κορη μου ειναι στο φασμα του αυτισμου με asperger syndrome , ουτε θα κατσω να αναλυσω το τι παρεχει η παιδεια εδω η Τσεχια σε εμενα και στο παιδι… Στο διαολο αυτο το κρατος της παρακμης και ουτε στον εχθρο μου δεν το ευχομαι πλεον…Οσοι ζειτε ακομα σε αυτο το μπουρδελο και δεν αντιδρασετε μονο χειροτερα θα γινει…
Κανείς δεν χάνεται άμα είναι άξιος
Ένεκα και της έναρξης του stranger things θα μπορούσε να μπει και μτσκς ή demogorgon
Demogorgon.
Έχει στυτική δυσλειτουργία ο πρόεδρας στην ηλικία του, μακάρι να μπορούσε να πάρει δουλειά για το σπίτι.
Εγώ γελάω με τον ινφλουένσερ από τα Temu που μας είπε ότι οι ΗΠΑ έστειλαν σοβαρό πρέσβη στην Ολλανδία επειδή εκεί είναι σοβαροί ενώ σε μας που δεν μας έχουν σε υπόλειψη έφεραν την Γκιλφόιλ που είναι ασόβαρη και είναι μόνο για μπουζούκια και τέτοια.
Καλά του το έγραψε ένας στα σχόλια “Δημητράκη παίξτον λίγο να ηρεμήσεις. Μας έχεις ζαλίσει τα ούμπαλα με την Ολλανδία”. Ευτυχώς είναι κι άλλοι που το βλέπουν.
Εγώ αν ήμουν βουλευτής αντί για μπουζούκια και βλακείες θα πήγαινα την Γκιλφόιλ σε κανα Gagarin, εκεί είναι ο πολιτισμός.
Κάποιος συμφώνησε απόλυτα με αυτά που έλεγε
Αυτός ο Ζαχαρός πόσο μα πόσο μαλάκας είναι !!! Σχολής Πορτοσάλτε σε συνδυασμό με Άδωνη
Τρομερό υβρίδιο
Αυτούς τους 2, μαζί με άλλους ομοϊδεάτες τους να στέλναμε… στο Καμπούλ!
Ο Ζαχαρός προσπαθεί καιρό τώρα να ξεπεράσει σε αηδία τους Πορτοσάλτε/Παπαδημητρίου και λοιπά διαμάντια. Νομίζω το έχει καταφέρει πλέον, όσο έχω αντέξει να δω αποσπασματικά τους τελευταίους μήνες.