Ενδιαφερομαι, ποσο το πουλας;
10.000

Θα σε ενημερωσω συντομα.
Τίποτα καινούριο, από έναν ξεχασμένο μουσικό που έχει κράξει μέχρι και τα ρούχα που φοράει. Πολιτική ανάλυση επιπέδου ταξιτζή.
Μήπως χτύπησε σε ζαρντινιέρα;
Κάτι θα του έκανε…Και τι δουλειά είχε έξω από το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου ;;; Σπίτι δεν έχει ;;; Οι γονείς του που ήταν ;;;;
Ένα μήνα πριν, είχε γίνει αντίστοιχο περιστατικό, με μαθητή από το κέντρο.
Με τους αγρότες βέβαια κοκοκό. Ωραίες εικόνες την κρήτη
Δισκάρες και τα δύο…(fixed)

Κλάμα
Αυτό θα πεί consistency ![]()
Υπαρχει μια κοινη συνισταμενη παντως, η ατομικη ευθυνη. Πως τους πετσοκοψες παλι ετσι μεγαλε Μωυση ![]()
Ειδικός δεν είμαι σε καμία περίπτωση αλλά νομίζω πως ο εμβολιασμός θα συνοδευτεί από εθνική καραντίνα και απαγόρευση εξαγωγής κρέατος και γαλακτομικών για πολλά χρόνια, μέχρι να είναι 100% σίγουρο ότι έχει εξαλειφθεί η νόσος. Αυτό θα αποτελειώσει πολλούς μικρούς κτηνοτρόφους. Από την άλλη θα ενισχύσει τους λίγους μεγάλους που θα απομείνουν ενώ θα ανοίξει τον δρόμο για τον αποχαρακτηρισμό ΠΟΠ της φέτας για τις πολλές ευρωπαϊκές εταιρείες που θα θησαυρίσουν και εξ αυτού σπρώχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Έχει εκτενή αρθρογραφία η Κόντρα σχετικά, ενώ σήμερα μάθαμε ότι η κυβέρνηση τελικά θα το πάει προς τον εμβολιασμό το πράγμα.
Εκεί που νομίζεις ότι πλέον τα έχεις δει όλα και ότι δεν αξίζει να συγχίζεσαι για οποιονδήποτε κατάχαζο με μονοψήφιο iq στο ίντερνετ, έπεσα σε σχόλιο για τη χθεσινή μέρα “ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ”.
Όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πλέον. Εγώ αρκετά ήρεμος ήμουν, από δω και πέρα έχει μπουνίδια, if he dies he dies.
Γνωστός τραμπούκος. Βέβαια τότε με τα πεϊνιρλί τον υπερασπίζονταν. Ευαίσθητη ψυχή όμως, είχε χαρίσει το μισθό του στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ, μιλούσε υπέρ της διαφορετικότητας και τσίμπαγαν τα πρόβατα μαζί του.