Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Separss η αλήθεια να λέγεται τα πράγματα στους δρόμους έχουν αγριέψει. Εγώ το έχω ζήσει επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια. Μια φορά ένας με έπιασε από το πουθενά από το λαιμό εντελώς ανευ λόγου, απλά επειδή πέρναγα έξω από το σπίτι του. Όχι, δεν κάνω πλάκα. Πρόσφατα ένας άλλος εμφανώς ήθελε να παίξει ξύλο μαζί μου (έφτασε στα 5 εκατοστά και φώναζε “υπάρχει κάποιο πρόβλημα;”!!!) γιατί του την είπα επειδή πήγε να με πατήσει με το αμάξι.

Μιλώντας με φίλους μετά το τελευταίο περιστατικό διαπίστωσα πως και αυτοί είχαν αντίστοιχα περιστατικά, όλοι σχετικά πρόσφατα. Σε έναν φίλο είχε βγάλει ένας πιστόλι!!

Δεν πιστεύω πως ήταν έτσι πριν 10 ή 20 χρόνια. Γνώμη μου… αυτό ήρθε μετά τα λοκντάουν. Επίσης οι οικονομικές δυσκολίες κλπ σίγουρα δεν βοηθάνε. Έχει τρελαθεί ο κόσμος.

5 Likes

Τελικά σύντροφοι την πετύχαμε την εθνική συμφιλίωση με τσίπρα σε ρόλο Άρη και καμμένο σε ρόλο ζέρβα. Δεν υπάρχει ίχνος τσίπ(ρ)ας

3 Likes

Λέω να γραφτώ στη νδ μπας και κερδίσω κάνα λαχείο

7 Likes

Δεν υπάρχει αυτή η χώρα στην οποία ζούμε ρε φίλε…

«Μου εστάλησαν δύο μηνύματα. Το πρώτο 28.5.2021 από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων. Ήταν ευχαριστήρια επιστολή. Και το δεύτερο, το Νοέμβριο 2021. Στο δεύτερο ήταν για το εμβόλιο που είχε όλα μου τα στοιχεία. Ήταν επιβεβαίωση ραντεβού, ξέρανε ακριβώς την ώρα και την ημέρα. Ήταν επιβεβαιωτικό μήνυμα. Μου είχαν στείλει κανονικό μήνυμα και μετά δεύτερο. Και το πρώτο και το δεύτερο, τα επέλεξα και τα άνοιξα, δηλαδή το κινητό μου μολύνθηκε», είπε η μάρτυρας προκαλώντας την απορία του προέδρου του δικαστηρίου για ποιο λόγο δεν αντέδρασε και δεν προχώρησε σε καμία ενέργεια. «Περίμενα να με καλέσουν. Δεν έκανα κάτι και δεν υπέβαλα καμία έγκληση… Θεώρησα ότι είναι θέμα της Δικαιοσύνης», ήταν η απάντηση της μάρτυρος.

Εισαγγελέας: Μου κάνει εντύπωση ότι ενώ είστε αστυνομικός δεν κυνηγήσετε την επιμόλυνση και περιμένατε τη Δικαιοσύνη να σας καλέσει. Και μετά την αποστρατεία σας θα μπορούσατε να καλέσετε τον αρχηγό, ένα τηλέφωνο δρόμος ήταν

Μάρτυρας: Να του ζητήσω να κάνουν τι;

Εισαγγελέας: Να το ερευνήσουν …

Μάρτυρας: Εγώ το 2023 έμαθα ότι είχα δεχθεί κακόβουλο λογισμικό. Έθεσα το κινητό μου στην Αρχή γιατί το θεώρησα πειστήριο, αλλά δεν το δέχτηκαν. Εγω για να σας πω την αλήθεια περίμενα να με καλέσει κάποιος. Όταν είδα ότι βγήκε το πόρισμα εξεπλάγην Περίμενα τη δικαιοσύνη.

Εισαγγελέας: Ο κύριος Κουκάκης που είναι δημοσιογράφος πήγε στο Τορόντο.

Μάρτυρας: Εγώ δεν είχα τα μέσα.

Εισαγγελέας:Αν δεν έχετε εσείς τα μέσα τότε ποιος; Είστε προϊσταμένη μιας νευραλγικής υπηρεσίας…

Μάρτυρας: Το ότι σήμερα είμαι εδώ εγώ το ζήτησα.

Οι απειλές

Μία ημέρα όμως πριν λάβει η μάρτυρας το πρώτο μολυσμένο μήνυμα από το predator, είχε δεχθεί και απειλητικό email στην υπηρεσία. «Έλεγε ότι υπήρχε συμβόλαιο θανάτου και ότι θα με σκοτώσουν με 19 σφαίρες…

Εάν συνεχίσεις έτσι θα έχεις την τύχη του Γκιόλια, του Καραϊβάζ και των άλλων. Εγώ θύμωσα. Η οικογένεια μου φοβήθηκε… Ενημέρωσα την υπηρεσία.

Εγώ ασχολούμαι με όλα τα αρχικά δεδομένα των ποινικών υποθέσεων. Ήμουν προϊσταμένη από το 2016. Είχα πολλές υποθέσεις», τόνισε.

Μεταξύ των υποθέσεων τις οποίες χειριζόταν στο νευραλγικό πόστο στο οποίο υπηρετούσε η κ. Μανιάτη ήταν και η υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Συνήγορος Υποστήριξη Κατηγορίας: Εσείς σήμερα κοιτώντας προς τα πίσω έχετε καταλήξει γιατί αποστρατευτήκατε;

Μάρτυρας: Όχι. Μπορώ να εικάζω χωρίς να είμαι σίγουρη. Διάφορες υποθέσεις που κάποιοι ενοχλήθηκαν…

Πρ:Μου κάνει εντύπωση και λόγω της θέσης σας ότι δεν κάνατε κάτι για να ερευνήσετε το θέμα της μόλυνσης του κινητού σας και περιμένατε τη δικαιοσύνη.

Μάρτυρας: Έχω μάθει να μην αντιδρώ με δημοσιεύματα. Άλλαξα κινητό την 1η Σεπτεμβρίου του 2025. Με τόσες αναβαθμίσεις χωρίς να είμαι ειδικός θεωρώ ότι ήταν πολύ δύσκολο.

Πολλές οι ερωτήσεις που υποβλήθηκαν στην κ. Μανιάτη και για την παρακολούθησή της από την ΕΥΠ.

Μάρτυρας: Όταν διάβασα το πόρισμα του εισαγγελέα που διενήργησε την έρευνα, διαπίστωσα ότι 18 μέρες πριν πάρω το πρώτο μήνυμα είχε ξεκινήσει η νόμιμη ή νομότυπη παρακολούθηση από τη ΕΥΠ

Πρόεδρος: Αναζητήσετε για ποιο λόγο ήσασταν στόχος από την ΕΥΠ;

Μάρτυρας: Το έμαθα από το πόρισμα το 2024. Η μόνιμη αιτιολογία για αυτές τις υποθέσεις είναι λόγοι Εθνικής ασφάλειας. Διάβασα ότι η ΕΥΠ δεν δίνει περαιτέρω πληροφορίες. Όλη αυτή η διαδικασία θέλει χρόνο, δικηγόρο και ψυχική φθορά…

2 Likes

Τους εχει ξεβρακωσει το reporters united, αλλα ειναι Τεταρτη και σημερα. Η σαπιλα του μτστκγμσ σε ολο το μεγαλειο, παρακολουθουσε τους υπουργους του και αυτοι του εκαναν πιπες για να μη χασουν τα προνομια. Υπαρχει τοση πολλη βρωμια στις τεσσερις εξουσιες που δεν τολμαει να μιλησει σχεδον κανεις και ετσι ελεγχουν τα παντα.

6 Likes

Πουλάω ξυστό που κερδίζει 5.000

6 Likes

Ενδιαφερομαι, ποσο το πουλας;

1 Like

10.000

8 Likes

image

Θα σε ενημερωσω συντομα.

2 Likes

Μιχάλης Μυτακίδης (Active Member) δικάζει: « Ο Μητσοτάκης η κανονική εγκληματική οργάνωση»

Τίποτα καινούριο, από έναν ξεχασμένο μουσικό που έχει κράξει μέχρι και τα ρούχα που φοράει. Πολιτική ανάλυση επιπέδου ταξιτζή.

Μήπως χτύπησε σε ζαρντινιέρα;

3 Likes

Κάτι θα του έκανε…Και τι δουλειά είχε έξω από το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου ;;; Σπίτι δεν έχει ;;; Οι γονείς του που ήταν ;;;;

3 Likes

Ένα μήνα πριν, είχε γίνει αντίστοιχο περιστατικό, με μαθητή από το κέντρο.

2 Likes

Με τους αγρότες βέβαια κοκοκό. Ωραίες εικόνες την κρήτη

4 Likes

Δισκάρες και τα δύο…(fixed)

Screenshot 2025-12-08 180812

image

ΠΆΝΤΑ ΤΈΤΟΙΑ

8 Likes

Κλάμα

Αυτό θα πεί consistency :exclamation:

5 Likes

Υπαρχει μια κοινη συνισταμενη παντως, η ατομικη ευθυνη. Πως τους πετσοκοψες παλι ετσι μεγαλε Μωυση :grey_exclamation:

4 Likes