Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

3 Likes

Ειδικός δεν είμαι σε καμία περίπτωση αλλά νομίζω πως ο εμβολιασμός θα συνοδευτεί από εθνική καραντίνα και απαγόρευση εξαγωγής κρέατος και γαλακτομικών για πολλά χρόνια, μέχρι να είναι 100% σίγουρο ότι έχει εξαλειφθεί η νόσος. Αυτό θα αποτελειώσει πολλούς μικρούς κτηνοτρόφους. Από την άλλη θα ενισχύσει τους λίγους μεγάλους που θα απομείνουν ενώ θα ανοίξει τον δρόμο για τον αποχαρακτηρισμό ΠΟΠ της φέτας για τις πολλές ευρωπαϊκές εταιρείες που θα θησαυρίσουν και εξ αυτού σπρώχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Έχει εκτενή αρθρογραφία η Κόντρα σχετικά, ενώ σήμερα μάθαμε ότι η κυβέρνηση τελικά θα το πάει προς τον εμβολιασμό το πράγμα.

https://vm.tiktok.com/ZNRNomycX/

Εκεί που νομίζεις ότι πλέον τα έχεις δει όλα και ότι δεν αξίζει να συγχίζεσαι για οποιονδήποτε κατάχαζο με μονοψήφιο iq στο ίντερνετ, έπεσα σε σχόλιο για τη χθεσινή μέρα “ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ”.

Όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πλέον. Εγώ αρκετά ήρεμος ήμουν, από δω και πέρα έχει μπουνίδια, if he dies he dies.

6 Likes

Γνωστός τραμπούκος. Βέβαια τότε με τα πεϊνιρλί τον υπερασπίζονταν. Ευαίσθητη ψυχή όμως, είχε χαρίσει το μισθό του στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ, μιλούσε υπέρ της διαφορετικότητας και τσίμπαγαν τα πρόβατα μαζί του.

:joy:

13 Likes

Οι αγρότες ανοίγουν δρόμους, η αστυνομία (μετά από υπουργική ή/και πρωθυπουργική εντολή) τους κρατάει κλειστούς.

3 Likes

image

2 Likes

Και περνάμε σε ευχάριστες άριστες μπατριωτικές ειδήσεις…

[https://www.news247.gr/politiki/xeri-xeri-plevris-kai-georgiadis-stoxopoioun-xagi-kai-diethni-amnistia/](Χέρι- χέρι Πλεύρης και Γεωργιάδης στοχοποιούν Χάγη και Διεθνή Αμνηστία)

2 Likes

9 ώρες Καρπενήσι - Αθήνα χτες

Παντα μας αγαπουσε η κυρια Κιμπερλι :smiling_face_with_three_hearts:. Εδω σε μια υψηλου επιπεδου οικονομικη αναλυση, μαζι με αλλους εγκριτους συμπατριωτες της αναλυτες.

7 Likes

Δεν είχε ξεπηδήξει ακόμη ο αργυρός τότε ακόμη
Εντωμεταξύ ο άδωνης δήλωσε
«Σταματήστε να μας μιλάτε για νόμους — κουβαλούμε σπαθιά.»
Ο άδωνης που είχε τρομοκρατηθεί με τα μακαρόνια έξω από το γαμώ το σπίτι του

8 Likes

Ο ατρόμητος Πλεύρης έκανε κάποια δήλωση;

1 Like

Είναι απασχολημένος. Βλέπει τις επαναλήψεις από το μόνος στο σπίτι
Υ.Σ. και επειδή η ταινιάρα αυτή ήταν πάντα πολύ μπροστά
download1

2 Likes

Έχει νεύρα ο Άδωνις, αφήστε τον στην ησυχία του! :sweat_smile:

Αυτη τη σκηνη βλεπω συνεχως στο NFL :rofl: Μονο που εκει κονομανε εκατομμυρια, δεν παλευουν για να φιλησουν εναν σταυρο :roll_eyes:

5 Likes

Μεσαίωνας εν έτει 2026…

Σε άλλα νέα, ο μέγας ηγέτης πιο πρόθυμος από ποτέ!

Ψοφήστε πλέμπουρες. Ελλάδα 3.0!!

10 Likes

Ο Βαρουφακης που ηπιε ecstasy το 1989 στην Αυστραλια φταιει

6 Likes