Οι εποχές καζατζίδη μάτσα τελειώσανε κύριοι…
Σας πιάνω ελαφρώς αδιάβαστους, βέβαια, καθότι αγνοείτε ότι δεν συντάσσονται άπαντες στην ΝΔ με τη μεριά της Όλγας στην πολύχρονη διένεξη του πρώην ζεύγους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Μενδώνη, η οποία χτύπησε την Κεφαλογιάννη κάτω από τη μέση, όταν αρνήθηκε να ακυρώσει συναυλία του Μάτσα στο Ηρώδειο, η οποία συνέπιπτε ημερολογιακά με βραδιά που είχε ετοιμάσει το ΥΠΠΟ προς τιμήν της Μαρίας Κάλλας.
Δε μπορώ όταν ακούω το όνομα Μίνως Μάτσας ο αμέσως επόμενος συνειρμός είναι Κάκαλος να λέει “γεια σου Μίνω Μάτσα και υιέ”.
Όντως, είδα τη Λουέλα να κράζει!!!
Νομίζω βγήκε ο Φλωρίδης πριν στην τηλεόραση και προσπάθησε να τα μαζέψει. Ως αποτέλεσμα:
Όλα καλά παιδιά, ποτέ δε θα επέτρεπε η συγκεκριμένη κυβέρνηση να συμβούν αυτά τα πράματα.
Διάβαζα ένα δικηγόρο πάντως που έλεγε ότι ο Μάτσας έχει με αυτό έτοιμη υπόθεση για το ΕΔΔΑ.
Ναι, καθόλου φωτογραφική διάταξη, αφού το είπε ο αρχιξεπλένης Σπυρέτος
. Αυτό είναι σαν το “αυτόματο διαζύγιο” του Παπαδόπουλου, που είχε κάνει νόμο επί χούντας που ίσχυσε για μια μέρα προκειμένου να πάρει ο ίδιος διαζύγιο και να παντρευτεί την ερωμένη του ![]()
Όχι θα κάτσει να σκάσει…Αφού πήγε κουβά των Φώτων που ήθελε να πάει εκδρομή, βρήκε ευκαιρία…
Αν υπάρχει κανας άλλος σκιερ εδώ, είμαι σχετικά βέβαιος ότι η πρωθυπουργάρα έχει επιλέξει το Elan Wingman 86. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά κρίνοντας από παλιότερες εξαιρετικές επιλογές του καλύτερου s̶k̶i̶ ̶i̶n̶f̶l̶u̶e̶n̶c̶e̶r̶ βιογραφικού της χώρας, είμαι βέβαιος ότι θα είναι άριστο.
Περιεργο, στην τελευταια του σκληροτατη συνεντευξη στον Μανεση οπου μεταξυ αλλων ειπε ουσιαστικα οτι εχει να παει στο σουπερ μαρκετ κατι αιωνες (αν εχει παει και ποτε στη ζωη του), ειπε και οτι το Σαββατο ειναι εργασιμη μερα γι’ αυτον. Μηπως ειχε παει για να δουλεψει ρε παιδια και τον διαβαλλετε αδικα;
Η αλήθεια είναι πως το γεγονός ότι το ΣΚΑΪ έκραζε τόσο πολύ και τόσο έντονα από την αρχή, έπρεπε να προβληματίσει. Ουσιαστικά αυτό “έβγαλε” το θέμα. Εδώ, μια πιο ψύχραιμη ματιά. Δεν αλλάζει το γεγονός ότι κανείς δεν πιστεύει ότι η Κεφαλογιάννη δεν έπαιξε ρόλο στο να κατεβεί και να ψηφιστεί το συγκεκριμένο.
Κι εδώ μια “απάντηση” πάνω στο παραπάνω κείμενο:
(Δεν το παραθέτω με “οπαδική” διάθεση προς τον Παντελή προφανώς…)
Γενικώς η συνεπιμέλεια είναι ένα θέμα γύρω από το οποίο όλοι σχεδόν στον δημόσιο διάλογο μιλάνε από την πρώτη στιγμή με τσιτάτα και οχυρωμένοι πίσω από την άποψή τους, η οποία είναι μάλλον πάντα και δογματική. Ναι, ο νόμος αυτός ήταν το αποτέλεσμα lobbying στην ουσία, μέσα στο οποίο ήταν και μαλάκες. Αλλά η ανάγκη για να υπάρξει αυτός ο νόμος ήταν η απολύτως γελοία συμπεριφορά του πιο γελοίου θεσμού της χώρας, δηλαδή της Δικαιοσύνης, η οποία στα διαζύγια έδινε στο 99% των περιπτώσεων την αποκλειστική επιμέλεια στη μητέρα αποκλείοντας τον πατέρα από την ανατροφή του παιδιού.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη αλλαγή πέρασε κατά παραγγελία της Κεφαλογιάννη. Χωρίς να γνωρίζω νομικά παρά μόνο στοιχειωδώς, αυτό το πράγμα είναι διακριτική μεταχείριση, όπως λέει και το λινκ που πόσταρε ο Λέπερ. Άντε γαμήσου Κεφαλογιάννη, όπως περιμένουν όλοι 500 χρόνια να γίνουν τα δευτεροβάθμια δικαστήρια, έτσι θα περιμένεις κι εσύ με το διαζύγιό σου.
Αναρωτιέμαι ποια είναι η πραγματική αιτία στο μυαλό του δράστη. Τα ψυχολογικά προβλήματα δεν μου λένε πολλά σαν εξήγηση.
Μια θανατικη ποινουλα στο σκουπιδι θα τον ειχε γλιτωσει τον 80χρονο.
4 χρονια φυλακη, ειναι να γελας και να κλαις μαζι.
Είναι σοκαριστικό το πόσο υποβαθμισμένο παραμένει το γεγονός της έκρηξης και της ξεκάθαρα ταξικής/εργοδοτικής δολοφονίας που συνέβη στη Βιολάντα και όχι μόνο αυτό αλλά έχουμε και πόσες δακρύβρεχτες αναρτήσεις για το τι κακό βρήκε τον κύριο αρχι-Βιολάντη που ξεκίνησε από έναν φούρνο και τώρα “θρέφει” (εμετική λέξη) πόσες οικογένειες και να δεις που οι παγκόσμιοι νεοταξίτες το έκαναν επειδή αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει μεταλλαγμένα άλευρα
Προσωπικά δεν βλέπω καμία διαφορά από την υπόθεση Τεμπών, με διαφορά ότι το “αφεντικό” δεν είναι ο Υπουργός Μεταφορών αλλά ένας ιδιώτης.
Η σαπίλα υπάρχει παντού. Ίσως στον ιδιωτικό τομέα να είναι και χειρότερα, μη σου πω.
Και πρόσεξε και κάτι… δεν μιλάμε για εργατικό ατύχημα όπου ενδεχομένως να υπάρχει ανθρώπινο λάθος πάνω σε έναν χειρισμό κάποιου μηχανήματος. Τα στοιχεία δείχνουν διαρροή προπανίου αρκετές μέρες πριν με έντονη οσμή και κανείς δεν έκανε τίποτα. Τα κενά ασφαλείας ήταν εμφανή αρκετές μέρες πριν. Δεν ήταν μιά απλή φωτιά… ήταν έκρηξη, μπαμ και κάτω. Οι χρόνοι αντίδρασης κατά την έκρηξη είναι κυριολεκτικά μηδενικοί. Τα κορίτστα οδηγήθηκαν στον θάνατο σαν σε εκτελεστικό απόσπασμα.
Αν αποδειχτεί η πλημελλής συντήρηση μηχανημάτων (που μάλλον αυτό είναι), δεν θα το θεωρήσω εργατικό ατύχημα. Είναι έγκλημα κανονικότατο, σαν να σε εκτελώ εν ψυχρώ.
Και γράφτηκαν και πολλά σχόλια συμπαράστασης προς την εταιρεία, όπως πχ ότι κάηκε επειδή δεν ξεπουλήθηκε ή επειδή χρησιμοποιούσε “αγνά” υλικά. Όσο και αν ξέρω, δεν σταματάει να με ξαφνιάζει αυτός ο κόσμος.
Πολύ αγνά. Φοινικέλαιο, κραμβέλαιο κλπ.
Από όσο έχω δει δει φοινικέλαιο δεν χρησιμοποιούν γενικά τα Βιολαντα. Σε αντίθεση με τον Παπαδόπουλο που χρησιμοποιεί παντού.