Και μόνο 2-3 υλικά να χρησιμοποιεί σε κάθε προϊόν του, αυτό που έγινε δεν συγχωρείται
Καλά εννοείται, απλά το ανέφερα γιατί το κοιτάω για φοινικέλαιο συνήθως.
Χρησιμοποιούν. Απλώς σε αρκετά προϊόντα τους το αφήνουν απέξω και το αναφέρουν στις συσκευασίες τους. Προφανώς δεν αναφέρουν εκείνα τα προϊόντα που έχουν φοινικελαιο
Δεν εχει και πολλη σημασια, και ο καλυτερος εργοδοτης του κοσμου να ηταν, την στιγμη που εχουμε νεκρους, το να κλαινε για το τι κακο βρηκε τον Επιχειρηματια, ειναι εξοργιστικο. Σαν να βγαινουμε και να βγαζουμε δακρυβρεχτα αρθρα για την εταιρεια που νοικιασε το βανακι στους οπαδους του ΠΑΟΚ και την καταστροφη που την βρηκε.
Όχι, είναι χειρότερο. Οι εργαζόμενες δεν έφταιγαν σε τίποτα απολύτως, απλώς πήγαν μια μέρα στη δουλειά τους και δεν γύρισαν ποτέ στα σπίτια τους. Επίσης, φαίνεται ότι οι εργαζόμενοι είχαν προειδοποιήσει πολλές φορές για την οσμή γκαζιού, με την εταιρεία να μην κάνει τίποτα γι’ αυτό. Φταίει η εταιρεία, τέλος.
EDIT: όχι μόνο η εταιρεία, βέβαια, αλλά και αυτοί που όφειλαν να την έχουν κάνει να ελέγξει τις καταγγελίες των εργαζομένων - αλλά αυτοί κι αν θα ξεπλυθούνε.
Φοβάμαι πως έχουμε ένα ευρύτερο (τεχνικό) πρόβλημα…
Εχουμε διαβασει (σωστα) πολλες φορές, πόσο σημαντικό είναι για τους μισθούς και την οικονομία μιας χώρας, να έχουμε βιομηχανία. Και είναι. Δεν ξέρω αν έχουμε τεχνική γνώση.
Όσο κακος και να είναι ένας εργοδότης, μου φαίνεται αδιανόητο να πηγαίνει κάποιος εργαζόμενος σε κάποιον προϊστάμενο, που δουλεύουν στον ίδιο χώρο, και να λέει έχουμε διαρροή αερίου και ο άλλος να απαντά “δεν βαριέσαι”. Θυμίζει καρτούν, που οι χαρακτήρες πιάνουν συζήτηση πάνω από ωρολογιακή βόμβα, με αυτή στο τέλος να σκάει, και να τους παίρνει όλους ο διάολος.
Φαινεται να μην υπήρχε καν η στοιχειώδης εκπαίδευση για βιομηχανία.
Θα έπρεπε λοιπόν να μπορούσε να πήγαινε αλλού ο εργαζόμενος, εφ’ όσον ο εργοδότης έλεγε “δεν βαριέσαι” και να έμπαιναν τα δύο πόδια του εργοδότη σε μισό παπούτσι, όχι σε ένα.
Ακριβής περιγραφή της ελλάδας
Σε ποιές χώρες εκπαιδεύονται άριστα οι βιομήχανοι και ευτυχώς δεν έχουμε τέτοιες δολοφονίες;
Να εισάγουμε τεχνογνωσία ρε παιδί μου, έναν coach.
Στη Γερμανία που δούλεψα βιομηχανία, είχαμε HSE υπεύθυνο που περπάταγε μέσα στη μονάδα και έβριζε συνέχεια, όποιον έκανε μαλακίες. Και μας θύμιζε να φοράμε κράνη (παρόλο τον ιδρώτα, χάλι λέμε), αλλά πιθανότατα μου έσωσε τη ζωή όταν έπεσε βιομηχανική βίδα 4 ορόφους πιο πάνω και μου έσκασε στο κράνος.
Γι’αυτο θεωρώ το σκηνικο αδιανόητο - ακόμα και για τον επιχειρηματία που έχασε κόσμο, φήμη, και εργοστάσιο. Ειναι σαν να λέμε οδηγείς αμάξι, χωρίς φρένα.
αν το οδηγεί άλλος, χωρίς εσένα μέσα, και αυτό σου φέρνει κέρδος.
Δεν μπορω να συμπονέσω, συγγνώμη.
Κρίμα τα βραβεία της επιχείρησης ρε γαμώτο.
δεν ξέρω πως να περιγράψω το σοκ μου. Αναμεσα στις κοπέλες και τον CEO υπάρχουν 5-6 λέβελ, πολλά από τα οποία, πέρναγαν έστω σε κάποιες φάσεις από τη μονάδα.
Διαρροή αερίου, μηνών (!!!) σε τέτοια μονάδα, και να μην κάνεις τίποτα, δεν εισαι αρχικαπιταλιστης. Καραμαλάκας, άσχετος είσαι. παίζεις και τη δική σου τη ζωή, καθημερινά.
1.0.1 Health and safety, μιλάμε δεν το πιστεύω
Εγω θα πω οτι και στην Αγγλια που ειχα δουλεψει οικοδομη ενα φεγγαρι, ειναι μερα με την νυχτα σε επιπεδο regulations, ακομα θυμαμαι που πηγε να παθει εγκεφαλικο ο αντιστοιχος υπευθυνος ασφαλειας οταν βαλαμε μια μπαλαντεζα, που χρησιμοποιουσαμε συνεχως σε εργα στην Ελλαδα φυσικα, χωρις γειωση και τι χαμος εγινε.
Προφανεστατα δεν ειναι καθολου τελειοι, αλλα το μπουρδελο που επικρατει στην Ελλαδα σε επιπεδο ασφαλειας σε βιομηχανικους/χωρους κατασκευων, ειναι τρομερο.
Εν τω μεταξύ, προπάνιο το 2026, τι να λέμε.
Ναι αλλά είναι αιλλυνική επιχείρηση και την πολεμάνε γιατί δεν δέχτηκε να χρησιμοποιήσει άλευρα εντόμων.
Nα απαντήσω σ αυτό απο την εμπειρία μου.
Δεν ειναι ακριβώς "δεν βαριέσαι "
Ειναι η συνήθεια. Ετσι μυρίζει μην ανησυχείς. Για το οποιο ο προϊστάμενος εχει ενημερωσει την διοίκηση κ αυτη με την σειρά της εδωσε την ιδια απαντηση "δεν ειναι τίποτα "
Πολλα πραγματα στους εργασιακους μας χωρους απλα τα συνηθίζουμε κ καποια στιγμή σταματαμε να ρωτάμε.
Ποσες φορες στα μαγαζιά που εχω δουλέψει εχει χτυπήσει ο συναγερμός της φωτιας, οι πελάτες να μας κοιτανε κ εμεις απλα να συνεχίζουμε την δουλειά μας. Κ αυτο γιατι "ξεραμε οτι ειναι λάθος συναγερμός "
89 χρονών και πήγαινε και Εγνατία, δεν υπάρχει σωτηρία εδώ ρε ![]()
Ναι αλλά τα τεστ θα τα είχε περάσει…
Είπα να μην γίνω κατίνα, αλλά η χωριάτικη καταγωγή μου δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια… Μόλις πριν λίγο διάβασα σχόλια για τα μπισκότα (ένα σωρό ηλίθιοι ανεβάζουν φωτογραφίες από τα μπισκότα και το logo της εταιρείας) και το πόσο καλό αφεντικό είναι ο βιολάντας και πως όλοι ήθελαν να εργαστούν γι’ αυτόν, γιατί είναι ο καλύτερος και πιο φιλεύσπλαχνος επιχειρηματίας και άλλες τέτοιες μαλακίες. Άλλοι πάλι βρίζουν τους κομμουνιστές που δεν θέλουν να ορθοποδήσει μια ελληνική εταιρεία.
ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΗΛΙΘΙΟΙ!!