Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Εγω λογω ευκολιας ειχα σε καθημερινη βαση το τοστακι, απλα πλεον αρχη της εβδομαδας παιρνω ενα στηθος κοτοπουλο, το ξεφαχνιζω και το κραταω φυγειο, αντι για αλλαντικο. Θα τα φαμε τα λουκανικα και τα μπεικον μας μια στο τοσο αμα βγουμε για φαι, αλλα το καθημερινο ειναι πολυ μεγαλη μλκια, απο τις χειροτερες διατροφικες συνηθειες.

3 Likes

https://www.news247.gr/ellada/to-limeniko-se-allo-ena-peristatiko-me-nekrous-xexase-na-anoixei-tis-kameres/
Σύμπτωση μωρέ…Δεν είναι πως είχαν κάτι να κρύψουν…Πως έκαναν κάτι παράνομο…Άλλωστε ο Πλεύρης πιστεύει το Λιμενικό…Οπότε όλα μέλι γάλα…

2 Likes
2 Likes

Ο Ζαχαρός με κάνει να αισθάνομαι σαν να έχω κάτι αηδιαστικό στη γλώσσα μου πάνω

4 Likes

Χτες στο Μιλάνο. Ζωάρα κάνει.

Αλλά δεν αφήνει τη χώρα στον αυτόματο. Άφησε πίσω άξιους αντικαταστάτες, την Αλεξοπούλου και το Λαζαρίδη που όταν ανοίγουν το βόθρο τους θέλουν όλοι να σπάσουν τις τηλεοράσεις και ό,τι άλλο.

Best Mr. Bean cover band

https://www.reddit.com/r/AskBalkans/comments/1r37el2/greek_prime_minister_mitsotakis_blew_his_nose/

2 Likes

Συγκινήθηκε στο άκουσμα της είδησης ότι ο νέος τραγουδιστής των Nevermore είναι Τούρκος

2 Likes

Το οτι οι ξενοι ψαχνονται να βρουνε αν ηταν καποια τρομερα elaborate χειρονομια υποτιμισης ενω ολοι ξερουμε οτι ο τυπος ειναι απλα ενας παντελως ηλιθιος και socially awkward Μιστερ Μπιν το λες και ξεκαρδιστικο.

3 Likes

Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στην “επαρχία” της Αττικής (δηλ. περιοχές εκτός Αθήνας και μεγάλων δήμων) σχεδόν καθημερινά. Ανήλικοι μαθητές οδηγούν χωρίς δίπλωμα, συνήθως με την ανοχή των γονιών τους. Στην επαρχία γενικά φαντάζομαι είναι ακόμα χειρότερα σε αυτό το ζήτημα.

1 Like

Στην επαρχια ενας φιλος μου ειχε παει να δωσει εξετασεις για διπλωμα οδηγησης οδηγωντας το αυτοκινητο του πατερα του :slightly_smiling_face:, τι να λεμε τωρα.

1 Like

κι εδω παντως με το δικο μας παμε. :stuck_out_tongue:

κατα τα αλλα, το προβλημα ειναι στο σπιτι, που δεν ελεγχεται. αλλα γενικα, ειπαμε στην ελλαδα, ελα μωρε θα παω στο γνωστο στο τμημα, θα τη γλιτωσω η φαση, η το τι θα συμβει στην επαρχια εισαι η σε δρομο με λιγη κινηση

2 Likes

Αν ισχύει (που δεν αμφιβάλλω), τότε η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός μας είναι για ακόμα μια φορά μπροστάρης στις εξελίξεις (και αλίμονό μας…)

1 Like

Θα αναζητήσετε μόνη σας κάποιον γιατρό. Το ξέρω ότι είναι νόμιμο, αλλά θα μας αφορίσουν αν γίνει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ μικρή η κοινωνία…Αμβλώσεις: 46 δημόσια νοσοκομεία αρνούνται στις γυναίκες τη διακοπή κύησης
Έλεος

8 Likes

Μεσαιωνας.

Κανονικα θα επρεπε να τους αφαιρεθει η ιατρικη αδεια και με συνοπτικες διαδικασιες.

Γαμω το χριστο και την παναγια καθε σιχαμενου που αρνειται να κανει αμβλωση επειδη λεει οτι “εχει αρχες”, και τους ευχομαι ολα τα μακαρι.

5 Likes

Διαβάζοντας για το θέμα στο άρθρο, λέει το εξής ενδιαφέρον απ’ την πλευρά της βιοηθικής: Ένας ιατρός μπορεί να αρνηθεί κατά συνείδηση, όμως η πολιτεία θα πρέπει να καλύπτει το κενό του. Το πλαίσιο, δηλαδή, να είναι πιο ισχυρό απ’ την προσωπική επιλογή/ευθύνη του ιατρού, στην υπεράσπιση του δικαιώματος και της ανοιχτής πρόσβασης σε αυτό.

2 Likes

Νομίζω πως είναι πολύ πιθανό να μας τα παρουσιάζουν τα πράγματα πιο ανησυχητικά απ’οτι είναι. Διαβάζοντας το άρθρο μου φαίνεται νεφελώδες το πόσοι τελικά αρνήθηκαν γιατί ήταν στο τηλέφωνο, γιατί απλά η κλινική τους δεν έχει τη δυνατότητα να τα κάνουν αυτά, γιατί ήθελαν πρώτα να κάνουν μια συζήτηση με την ασθενή για τα θετικά & αρνητικά κλπ, γιατί φοβόντουσαν τους τρελο-Παπάδες της περιοχής αλλά ποιος ξέρει τι θα έλεγαν / έκαναν από κοντά κλπ κλπ.

Από χθες με έχουν συγκλονίσει πολύ οι φωτογραφίες από τους εκτελεσθέντες στην Καισαριανή που έχουν δει το φως δημοσιότητας.
Φαντάζομαι πώς θα νιώθουν αυτοί που άκουγαν για συγγενή τους που εκτελέστηκε τότε και μετά από τόσα χρόνια να τον αναγνώρισαν σε κάποια από τις φωτογραφίες.
Και έχεις τα σκατόψυχα δεξιά τρολ - και μη - να αμφισβητούν τη γνησιότητά τους. Και το εκτελεστικό τους χέρι να σπάει το μνημείο στην Καισαριανή.

11 Likes

Ναι, μπορώ να φανταστώ αντίστοιχους διαλόγους και για επέμβαση άλλου τύπου. “Δεν σας λέμε απ’ το τηλέφωνο αν κάνουμε αιμοκάθαρση, πρέπει να έρθετε από εδώ.”, “Είστε σίγουρη ότι θέλετε να κάνετε επέμβαση στο γόνατό σας, έχετε σκεφτεί τα θετικά και τα αρνητικά;” , “Η εκκλησία μου απαγορεύει να κάνω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, καταλαβαίνετε”.

Ακόμη και στις περιπτώσεις που δεν αρνούνται για ηθικούς/θρησκευτικούς λόγους, είναι ένδειξη ενός γενικού προβλήματος ότι στην περιφέρεια μίας χώρας δεν υπάρχει πρόσβαση σε δωρεάν και ασφαλή άμβλωση.

5 Likes

Δεν λέω πως δεν υπάρχει πρόβλημα, λέω πως ήταν προφανές διαβάζοντας το άρθρο πως ακόμα και ο τίτλος του μπορεί να είναι τραβηγμένος από τα μαλλιά.

Να δεις που η αρθρογράφος θα είναι καμιά υστερική φεμιναζί

2 Likes