Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Εγώ πιστεύω ότι σε περιπτώσεις που πρέπει να αποτελείς παράδειγμα για τους πολίτες, οι ποινές θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερες. Αστυνομικός που παρανομεί, πολιτικός που κλέβει, δικαστής που χρηματίζεται κλπ., θα έπρεπε να αντιμετωπίζονταν αυστηρότερα.

9 Likes

Ωραίος ο προφεσόρ. Ακούστε τον:

2 Likes

Περίεργο, φαινόταν ότι είχε γίνει με 100% αξιοκρατικά κριτήρια αυτή η καθαίρεση.

Αν ήμουν Τυχεροπούλου, θα τους έπαιρνα και τα σώβρακα που φοράνε.

12 Likes

Ρε μλκς ο άλλος ασπάστηκε πίνακα ζωγραφικής επειδή τον μπέρδεψε για εικόνα :cry:

5 Likes

εδω ειχε χαιρετησει κουκλα σε βιτρινα, με την εικονα θα κολλουσε?

4 Likes

Εδω σημερα τον βαλανε να πει κατι (ασυμβιβαστο βουλευτιλικιου και υπουργικικιου) που πριν απο ουτε εξι μηνες ειχε δηλωσει οτι ειναι εναντιον του. Βεβαια, οι ηλιθιοι στους οποιους απευθυνεται δεν θα επηρεαστουν, αλλα οπως και να το κανεις, μια καποια γελοιοτητα υπαρχει στην ατμοσφαιρα :smiling_face_with_tear:

5 Likes

Αν ήταν μόνο η γελοιότητα, απλά θα γελάγαμε… αλλά δυστυχώς είναι και όλα τα άλλα. Μετά σκέφτομαι ότι άλλοι έχουν για ηγέτη τον Τραμπ, και κάπως αισθάνομαι λίγο καλύτερα για εμάς (βασικά όχι, αλλά λέμε τώρα)

1 Like

“Πόση είναι η άθροιση της πιθανολογούμενης ζημιάς στον ΟΠΕΚΕΠΕ, αν υιοθετηθεί ότι θα καταδικαστούν όλοι; 800.000 ευρώ. Πόσα δισεκατομμύρια διαχειρίστηκε ο ΟΠΕΚΕΠΕ το 2021; 3.400.000.000 ευρώ. Τελικά κατάλαβαν ότι, λόγω των βουλευτών, έχει προκληθεί ζημία στον ΟΠΕΚΕΠΕ 800.000 ευρώ στα 3.400.000.000 ευρώ. Αυτό εσείς το λέτε μεγάλη κακοδιαχείριση;”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

:neutral_face:

1 Like

Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του Άδωνι στη ΝΔ. Κάθε φορά θα γίνει ο τρισάθλιος γλίτσας που θα βγει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, να φάει το ξέχασμα του και να εκτονωθεί η οργή του κόσμου λιγάκι. Ταυτόχρονα κρατάει και τα πρόβατα στο μαντρί βέβαια.

6 Likes

Ξέρετε ποια είναι; Δείτε το βιντεοκλίπ και θα την δείτε που κάνει χόρτο.

Τώρα βέβαια κάποιοι λένε είναι δυνατόν να τη συλλαμβάνουν για 3 γραμμάρια χασίς; Τεσπα.

Όταν σηκώνονται τα πόδια για να χτυπήσουν το κεφάλι.

1 Like

Α(χ)ριστεια 2.0

Και ακόμα να τον παραιτήσει (γιατί περί εθελούσιας παραίτησης εννοείται ούτε λόγος) ο οσφυοκάμπτης ηγέτης.

1 Like

Τι να παραιτήσει; Ο συγκεκριμένος μπήκε εκεί που μπήκε εξ’ αιτίας των υπηρεσιών που πρόσφερε στην επιστροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Άσε με αυτόν τον τρόπο “εκπαιδεύουν” και τους υπηκόοους (βασικά τους βολεμένους, τους ηλίθιους και τους φαύλους στους οποίους απεθύνονται και οι οποίοι τους ψηφίζουν) πως το μόνο που μετράει είναι να είσαι “δικός μας”, τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία. Win-win καταστάσεις :smiley:

2 Likes

Εγώ δεν σχολιάζω εδώ και χρόνια τα συναφή θέματα, αλλά αυτό εδώ σχεδόν μού ανέβασε την πίεση. Κι όχι τόσο το παράτυπο/παράνομο του πράγματος (δεν νομίζω ότι κανείς έπεσε από τα σύννεφα ότι γίνονται τέτοια πράγματα στη μεταπολιτευτική Ελλάδα), όσο το θράσος του εν λόγω απαράδεκτου τύπου, ο οποίος σχεδόν επιχειρεί να βγει και από πάνω, βιάζοντας την κοινή λογική και κάθε έννοια ευθιξίας.

6 Likes

Νομιζω ότι είναι μια έκκροη του τραμπισμου, α λα Γκρέκα. Σε πιάσαμε να παράνομεις; Κάνε double down και επίθεση . Αν δεν υπάρχει κανείς να σε ελέγξει , έχεις πολλές επιλογές . Δεν το είχαμε παλιά αυτό στην χώρα, ο Τραμπ έφερε νέα ήθη παγκοσμίως

3 Likes

Ή δουλευόμαστε ή λείπεις τόσα πολλά χρόνια από τη χώρα που έχεις ξεχάσει για ποια χώρα μιλάμε.

Τι εννοούμε με το να “σε ελέγξει”; Τα πράγματα εδώ ήταν ξεκάθαρα. Ο διορισμός ήταν ενάντια στις προβλέψεις του άρθρου στο οποίο βασίστηκε. Γι’ αυτό και το σούργελο αυτό βγήκε σήμερα κι έκανε την κωλοτούμπα, λέγοντας επί λέξει "Σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, μπορούσα να προσληφθώ στη θέση του ειδικού συνεργάτη ως απόφοιτος Λυκείου, με δεδομένο ότι το πτυχίο μου δεν ήταν αναγνωρισμένο από το τότε ΔΙΚΑΤΣΑ, μετά τον έλεγχο των εγγράφων που μου ζητήθηκαν και τα οποία κατέθεσα στην αρμόδια υπηρεσία.

Αν έπρεπε να διορισθώ ως ειδικός συνεργάτης και όχι ως ειδικός σύμβουλος, αυτό συνέβη χωρίς καμία δική μου παρέμβαση ή επιλογή".

Αναντίρρητα, οι άλλοι φταίνε. Αυτός πουθενά.

Όπως και παρακάτω, φυσικά, που κατά το καθομολογούμενο -για ευνόητους λόγους- στην ελληνική πολιτική σκηνή “Οι κοινωνικές/συγγενικές σχέσεις δεν ποινικοποιούνται”, λέει το νούμερο: " Σε ό,τι αφορά τη σύζυγό μου, Αθανασία Κοτσαύτη, ουδέποτε έκρυψα την πολιτική και οικογενειακή μου σχέση με την κυρία Βάσω Κόλλια. Μετά την αποχώρησή μου από τη Γενική Γραμματεία, η ίδια έλαβε την απόφαση για την πρόσληψή της και τη συνεργασία της με την τότε κυβέρνηση συνεργασίας Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ".

Φυσικά, είναι ευνόητο ότι η όλη δήλωση ήρθε κατόπιν απαίτησης του Μ.Μ., το οποίο για κάποιον μυστήριο λόγο δεν αποπέμπει αυτόν τον γλοιώδη, ιταμό νάνο, την απόλυτη προσωποποίηση της ρήσης του “Οι φελλοί επιπλέουν”. Και πολύ “τυχερός” ο εν λόγω που το θέμα του έπεσε πάνω στην ιστορία της Κεφαλλονιάς και την κατάρρευση του Μυλωνάκη, και κάπως πέρασε σε τριτοτέταρτη μοίρα.

Τέλος πάντων… Αρκετά, νομίζω, σας ζάλισα με το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά μού έκανε τόση εντύπωση το θράσος αυτού του τύπου που είπα να σπάσω τη σιωπή μου επί των κοινωνικοπολιτικών και λοιπών θεμάτων.

Ισχυει αυτο (οτι η χωρα ειναι γελοια, δηλαδη), αλλα ο Τραμπ εχει κανει τα πραγματα χειροτερα.

1 Like

λείπω χρόνια ναι, αλλά θυμάμαι τα πρώτα χρόνια ΜΤΣΚ η νορμαλ αντιδραση να ειναι “πετανε λασπη/δολοφονια χαρακτηρα/χρονιες παθογενειες/τρολ του διαδικτύου”.

Το “ολοι οι αριστεροι ειναι τεμπεληδες” ερχεται καρφί από εμφυλιακά χρόνια. Και το ύφος+ “γιατι ειμαι ωραιος” ειναι τραμπικο. Θεωρω οτι μεχρι λιγα χρονια πριν, υπηρχε μια καποια συναφεια.

Μπορει και να κανω λαθος, ζω εξωτερικο καιρο.