Βγήκε πλυντηριο Άδωνι η Βούλτεψη να πουν ότι δεν έχουν σημασία τα πτυχία ή ότι υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα?
Βγήκε ο Δρογώσης ![]()
Ένας 23χρονος Ελληνοβούλγαρος τραβεστί που έκανε βίζιτες ως Ρουμάνα “Olivia”, ένας 26χρονος πρώην αρσιβαρίστας νταβατζής μπλεγμένος με ναρκωτικά (με φάκελο στην αστυνομία, όπως και ο πρώτος) και ένας 22χρονος Αλβανός που είχε σχέσεις με τον Έλληνα ποινικό. Τι μπορεί να πάει στραβά;
Και ενώ όλοι ελπίζαμε ότι το εξαιρετικά επικίνδυνο αυτό κτήνος είχε εξαφανιστεί οριστικά, σήμερα έκανε την εμφάνιση της και δεύτερη εκδικητική ζαρντινιέρα…
Βλέπω από χτες διάφορους να ξιφουλκούν στο διαδίκτυο ενάντια στην παραπάνω απόφαση. Χούντα Κούλη, φιμώνει τις ελεύθερες φωνές στο ίντερνετ, δεν ανέχεται την κριτική, αυτά στην Ευρώπη δεν περνάνε κτλ.
Θα συμφωνούσα κι εγώ (με πρόσχημα την παραπληροφόρηση φιμώνουν την ελευθερία του λόγου) αλλά υπάρχει εδώ ένα μικρό θέμα. Πολλοί από αυτούς που τα λένε αυτά είναι θαυμαστές του Σάντσεθ. Μα ο Σάντσεθ φωνάζει για κατάργηση της ανωνυμίας στο διαδίκτυο εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον. Έχει ζητήσει να συνδεθούν οι ιντερνετικοί λογαριασμοί με ταυτότητες από παλιά. Ο Κούλης είναι καινούριος στη φάση της απαγόρευσης.
Δηλαδή να διώξουμε τον Κούλη που καταργεί την ανωνυμία για να φέρουμε έναν Σάντσεθ που θα καταργήσει κι αυτός την ανωνυμία; Δεν βγάζει νόημα…
Άλλωστε μια χαρά τα βρίσκουν και αλληλο-αποθεώνονται.
Εντάξει διαφωνούν λίγο στη Eurovision. Ο Σάντσεθ θέλει µποϊκοτάζ, ο Κούλης δεν θέλει µποϊκοτάζ. Αλλά όπως θα έλεγε κι ένας παλιός Άγγλος φίλος μου, Eurovision is not important ![]()
Ηγετική ανάλυση
Εγώ έχω μια απορία. Έστω και ψηφίζεται στην Ελλάδα νόμος για κατάργηση ανωνυμίας. Μπορεί να εξαναγκαστεί η Meta ή το X να συμμορφωθεί; Αν θέλανε θα το είχαν κάνει από μόνοι τους.
Αναρωτιέμαι αν αυτοί που υιοθετούν τέτοιες προτάσεις σκέφτονται λίγο παραπάνω…
Θα ισχύσει και για τους λογαριασμούς της ΟΑ;
Με τα forums ξέρετε τί θα ισχύσει;;;
Δεν ξερω πως μπορει να λειτουργησει κατι τετοιο…
Πως θα γινεται η ταυτοποιηση; θα ανεβαζεις ταυτοτητα;
Δηλαδη με ολα αυτα που διαβαζουμε θα ειναι απλα θεμα χρονου να χακαριστει ο εκαστοτε σερβερ και να υπαρχουν τα παντα διαθεσιμα…
Θα δίνεις τον προσωπικό αριθμό σου σε κάθε ποστ. ![]()
Όπως λειτουργούν τα στοιχηματικά σαιτ
Δεν εχω ασχοληθει ποτε με στοιχημα (ουτε προκειται) οποτε δεν ξερω πως λειτουργουν.
Ούτε εγώ. Μου έχουν πει ότι δίνεις ταυτότητα, διαβατήρια, εκκαθαριστικά κλπ.
Γελάω δυνατά.
Ποιός να το περίμενε ότι θα το πληρώναμε με τα λεφτά μας και αυτό το τρολλ ![]()
Συνήθως λαλίστατος χρήστης, έχει αρκετές ώρες να δώσει σημεία ζωής.
Επίσης για πρώην μπάτσος ξέρει να γράφει αρκετά καλά και δομημένα (εκτός αν του τα γράφανε άλλοι).
Για να δούμε, θα ακολουθήσει τη μοίρα των προηγούμενων τρολ που έγινε γνωστή η ταυτότητα τους και εξαφανίστηκαν;
(στο μεταξύ είναι και αρθρογράφος στο Μανιφέστο με το ίδιο όνομα…)
Καριερα σαν του Μακαβριου, που ηταν “δημοσιογραφος” στην Ελευθερη Ωρα. Τη φυλλαδα που εγραφε οτι οι ειχανε μπει πυρκαγιες στην Ελλαδα επειδη ειχαν παιξει ζωντανα στην Ελλαδα οι Iron Maiden…
Τι φάση ο 89χρονος πουσπα με το γκάνι?
Διαβάζω για ανελέητο κυνηγητό
Αυτό να λέγεται. Έστειλαν και τους πράκτορες από το washington ballroom για βοήθεια.