Εγώ έχω μια απορία. Έστω και ψηφίζεται στην Ελλάδα νόμος για κατάργηση ανωνυμίας. Μπορεί να εξαναγκαστεί η Meta ή το X να συμμορφωθεί; Αν θέλανε θα το είχαν κάνει από μόνοι τους.
Αναρωτιέμαι αν αυτοί που υιοθετούν τέτοιες προτάσεις σκέφτονται λίγο παραπάνω…
Καριερα σαν του Μακαβριου, που ηταν “δημοσιογραφος” στην Ελευθερη Ωρα. Τη φυλλαδα που εγραφε οτι οι ειχανε μπει πυρκαγιες στην Ελλαδα επειδη ειχαν παιξει ζωντανα στην Ελλαδα οι Iron Maiden…
Διαβασα οτι ενας 50χρονος με μηχανη δεν μπορουσε να περιμενει μια γυναικα να παρκαρει γιατι της επαιρνε πολυ απο οτι φαινεται, και νευριασε, κατεβηκε απο την μηχανη, την εσπασε στο ξυλο και της εσπασε το ποδι.
Συγχωριανός μου
Περίπτωση ο μπάρμπας, είχε κόψει το ρεύμα στο σπίτι του χρόνια και έβγαινε στην αυλή για να διαβάσει μέχρι τη δύση του ηλίου χειμώνα-καλοκαιρι
Πριν 2-3 χρόνια μας είχε κάνει καταγγελια ,όταν φέραμε για συναυλία τη Μποφίλιου, επειδή χρησιμοποιήθηκαν οι τουαλέτες του δημοτικού σχολείου για το κοινό. Πως δεν έβγαλε τα κουμπούρια τότε, φθηνά γλυτώσαμε…
Ναι αλλα εχουμε να διαβαζουμε δακρυβρεχτες ιστοριες για τον καημενο που δεν αντεξε και εσπασε και καλα τους εκανε και δεν ξερω. Γαμω το σπιτι οποιου νομιζει οτι αν παει να βγαλει την καφριλα και να ξεσπασει σε κακομοιρηδες που εχουν την ατυχια να δουλευουν σε δημοσιες υπηρεσιες βριζει τον Κουλη εκεινη την ωρα.
Ειλικρινα, καθε φορα που παω σε δημοσια υπηρεσια και πεφτω σε υπαλληλο που ειναι αγενης το μονο που σκεφτομαι ειναι τι θα εχει ακουσει και αυτος ολη μερα απο τον καθε καραγκιοζη.