Πολλές υποθέσεις κάνεις για μένα και υποδείξεις για το τι να γράφω και τι να μην γράφω. Και έχεις προσθέσει και διάφορα θέματα από το πουθενά για τα οποία για κάποιο λόγο θα έπρεπε να έχω γράψει αλλά δεν τα έγραψα.
Όταν είχα ποστάρει ένα άρθρο με τις παραλίες που ήταν ο Μητσοτάκης στην Κρήτη είχες ενοχληθεί. Λες και μόνο εγώ εδώ μέσα έχω ασχοληθεί με τις διακοπές του Κούλη αλλά τελοσπάντων.
Και το συνδυασμό Φαήλου / Τζήμερου σιχαίνομαι αλλά με 0,8% που παίρνει τον θεωρώ ακίνδυνο για να κάτσω να ασχολούμαι. Μην αρχίσεις πάλι κι εδώ να υποθέτεις και να φαντάζεσαι διάφορα.
Από δω και πέρα μην ξαναδώ κάποιον στο φόρουμ να κριτικάρει τον πρωθυπουργό. Στην τελική καλά έκανε και πήγε Πάρνηθα εν μέσω λοκντάουν και καλά κάνει και γυρνάει τις παραλίες. Ούτε κριτική για τις φωτιές χρειάζεται. Γιατί ο Σύριζας τα πήγε καλύτερα στο Μάτι; 100 άτομα έκαψε και παίζανε και θέατρο μετά. Μια χαρά είναι ο Κυριάκος κάνει ό,τι μπορεί. Δεν θα ενισχύσουμε και το δικομματισμό τώρα.
#Με_τον_Κυριάκο
Αν δεν ακούγεται ίχνος κριτικής για τη σοσιαλιστική και αριστερή διαχείριση στο παρελθόν δεν φταίω εγώ. Όποιος θέλει γράφει στο φόρουμ ελεύθερα ό,τι θέλει. Δεν θυμάμαι να εμπόδισα κανέναν ούτε να εξέφρασα κάποια δυσφορία. Για μένα μπορώ να βρω και 2-3 ποστ που έχω κάνει στα οποία έχω κράξει το Σύριζα.
Ανασφάλιστη εργασία, επιθέσεις σε αλλοδαπούς, έλλειψη κριτικής στην αριστερά κτλ γράψτα λοιπόν. Εμπόδισα κανέναν να γράψει για αυτά τα προβλήματα; Άλλοι είναι οι νταβατζήδες του φόρουμ, μην γράφεις αυτό γράψε το άλλο.
Μου θυμίζει λίγο τη φάση με τις θρησκείες. Μην κράζεις την Ορθοδοξία γιατί στο Ισλάμ δέρνουν τις γυναίκες, πετάνε τους gay από τις ταράτσες κτλ. (ναι αλλά για το Μωάμεθ δεν τα λέτε).
Προσωπικά δεν ψάχνω το ιδανικό στην πολιτική γιατί δεν υπάρχει. Είμαι ρεαλιστής και δεν πετάω στα σύννεφα. Από αυτούς που υπάρχουν προσπαθώ να βρω τον καλύτερο ή τον λιγότερο χάλια. Ο Leper φαίνεται να γνωρίζει κάποιον ιδανικό. Ας μας τον πει να τον ψηφίσω κι εγώ. Εκτός αν όλοι τα ίδια σκατά είναι, οπότε να μην ασχοληθούμε ξανά με τα πολιτικά. Τζάμπα υπόθεση, χαμένος χρόνος. Αφού τα βασικά προβλήματα κανείς δεν τα λύνει. Μόνο μπαλίτσα και μουσική από δω και πέρα. Και κλείδωμα του τόπικ θα πρότεινα.
Και μια συμβουλή: Αν σε ενοχλούν αυτά που γράφω κάνε με ignore. Πλέον υπάρχει η επιλογή στις ρυθμίσεις, απλό είναι. Δεν θα παρεξηγηθώ στο υπόσχομαι.
Και για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις, ο Τσοχατζόπουλος ένα λαμόγιο ήταν. Απλά τώρα άλλος μας γαμάει. Ορισμένους. Για κάποιους άλλους εκεί έξω είναι φανταστικός. Έχω και 1-2 φίλους που ψηφίζουν Κούλη. Δεν είναι κακό, δημοκρατία έχουμε.