Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Ο Λάζαρος από το “Είσαι το ταίρι μου” κ ο Τζέησον…

Για πάμε λίγο δυνατά. Έχουμε reunion

7 Likes

Μερικές φορές τώρα, όμως, η Aίντα γυρνάει προς το μέρος μου στον καναπέ και λέει, “Πρέπει να κάνουμε σεξ”, και κάθομαι εκεί και τρώω ένα μανταρίνι και απλώς σηκώνω τους ώμους μου. Λοιπόν, ξέρετε, μερικές φορές προσπαθούμε

Τεράστιος Robbie Williams μαθηματα ζωης μερικοί @QuintomScenario να μαθαινουν αλήθειες.

3 Likes

Καλό μήνα σε όλους μας! Και όσοι εκδράμετε στην εξοχή να προσέχετε με τα… στεφάνια γιατί πέτυχα δύο γάμους χθες! (Σε εμάς εδώ βέβαια δεν έχει έρθει ακόμη η Άνοιξη, οπότε δεν έχει τετοιες εξορμήσεις!)

4 Likes

Για να μη σπαμάρω το άλλο topic, αφήστε τις προτάσεις σας εδώ

6 Likes

Nope, but thanks. Τα φωνητικά είναι πολύ παρόμοια και του ύφος του τραγουδιού

3 Likes

Όχι, αλλά το 2ο μοιάζει πάντως στη μουσική. Ωραίοι οι Primordial, ό,τι έχω ακούσει απ’ το calendar έχει καρδουλωθεί…

3 Likes

ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΡΕ ΜΛΚΣ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ

Καλά θυμόμουν πως είναι απ’ το calendar, λοιπόν είναι τοοοοοο :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum:

Δε μοιάζει?

1 Like

image

Ρε συ, δεν μπορώ να βρω ομοιότητα!!

3 Likes

Έλα ρε, στο ρεφραίν του Paradise Lost δε σου ακούγεται παρόμοιο, με το σημείο που λέω και μέχρι το 2.49?? Πριν μπει στο pre-chorus-chorus των Aggaloch

οχι αλλα επειδη και εμενα μου θυμιζει κατι το πρωτο, παρακαλω να με βοηθησετε να το βρω

μου εφερε και λιγο στη μπασογραμμη απο το Amplifier in My Heart αλλα σκεφτομαι κατι αλλο που εχει και τις κιθαρες και τα ντραμς του

Λοιπόν επειδή το έψαξα λίγο πρόχειρα μόνο και μόνο για να μη με βγάλετε τρεό, των Paradise Lost στο σημείο που λέω παίζουν Em, G, C, B, οι Agalloch παίζουν Εm, G, Bm, Bm.

Όποιος ξέρει από μουσική θεωρία ας μας πει το βαθμό ομοιότητας, εγώ που δεν έχω καμία ιδέα και πάω μόνο με το αυτί πάτησα “τραγούδι chords”

Οι δύο συγχορδίες είναι τελείως διαφορετικές και είναι οι μεν ματζόρε και οι δε μινόρε. Αλλά πέρα από τις άλλες δύο κοινές συγχορδίες - που σίγουρα θα βρεις σε άλλα 150 κομμάτια - είναι πολύ διαφορετικός και ο ρυθμός.
Από φωνητικά θεωρώ πως πολύ κοντά είναι οι Solstice

1 Like

image

1 Like

Δεν υπάρχει χθες, παρα μόνο μια διαστρεβλωμένη και λογοκριμένη από το ασυνείδητο εκδοχή του.

Όπως δεν υπάρχει κι αύριο, εκτός από φαιδρά πλάνα επι πλάνων χωρίς να λογαριάζει κανεις τον ξενοδόχο, ήτοι την απόλυτη τυχαιοτητα των πραγμάτων.

Το μόνο που υπάρχει είναι το σήμερα. Και που όταν σταματήσει να υπάρχει, τίποτα από όσα κοπιασαμε στη ζωή μας να αποκτήσουμε κι αφήνουμε πίσω μας δεν θα έχει πραγματική σημασία, παρα μόνο η θύμηση μας σε όσους μας αγάπησαν. Και που μόλις ξεθωριάσει κι αυτή και χαθεί κάθε ίχνος μας, εγκαταλείπουμε κι εμείς τελεσίδικα πλέον αυτόν τον κόσμο, περνώντας στην ανυπαρξία.

Το μεγαλύτερο σφάλμα που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος λοιπόν, είναι να ξεπουλά το πολύτιμο σήμερα για να εξασφαλίζει ιδιωτικές προβολές του ακόρεστου χθες σε λούπα η ακόμα χειρότερα, για να ενοικιάζει πανάκριβες θέσεις πάρκινγκ για ένα αυριο που ενδέχεται να μην έρθει ποτε.

Ζήστε το γαμημενο σήμερα. Όχι το χθες, όχι το αύριο. Το σήμερα.

16 Likes