Περαστικά @Sofa_King και ταχεία ανάρρωση
Περαστικά σόφα!
Λοιπον, πηγα στην Κηφισια στο ογκολογικο νοσοκομειο αγιοι αναργυροι για την δευτερη γνωμη.
εκει παρολο που το νοσοκομειο δεν εφημερευε και δεν ειχα κανενα ραντεβου με δεχτηκαν στα επειγοντα και τους εξηγησα την κατασταση. αυτο που μου ειπαν ειναι οτι εχεις κανει σωστες κινησεις και οτι το Αττικον ειναι ενα πολυ καλο νοσοκομειο και το ογκολογικο ειναι τμημα αναφορας με πολυ καλη ομαδα ιατρων. υπομονη μου ειπε να βγει η βιοψια και να κανω τις μαγνητικη και την αξονικη που μου εχουν γραψει.
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα λογια και την υποστηριξη σας!
όλα θα πάνε καλά
Καλα εκανες και πηρες δευτερη γνωμη. Οι Αγιοι Αναργυροι ειναι εξαιρετικο νοσοκομειο, με αριστους γιατρους. Αν σου ειπαν οτι το Αττικον ειναι καλο, εγω το κραταω σαν σημειωση και ελπιζω να μην χρειαστει ποτε σε κανεναν.
Ολα καλα θα πανε, προχωρα.
Ολα καλα να πανε ! ολο το φορουμ εδω για οτιδηποτε!
Ό,τι χρειαστείς είμαστε εδώ! Να’σαι δυνατός!
Περαστικά κι από δω και σε γραπτή μορφή πέρα από τις καρδούλες, όλα καλά θα πάνε! Ότι και να είναι εν τέλει, θα το ξεπεράσεις και θα φωνάζεις Scream For Me Rocking πριν το καταλάβεις!
Καλό φθινόπωρο σε όλους από αύριο, που είναι και επίσημα η αρχή. Τελευταία μέρα του καλοκαιριού σήμερα. Όσοι βάλατε Summer’s End από Amorphis στα διάφορα social στις 31 Αυγούστου, βιαστηκατε περίπου 3 βδομάδες Μια από τις λίγες χρονιές που δεν άφησα το κορμί μου να λιώσει στις παραλίες της Αθήνας και κάποιου νησιού στην Ελλάδα, και για κάποιον λόγο είμαι πολύ χαρούμενος που άρχισαν να πέφτουν οι θερμοκρασίες. Εδώ έχει 17 βαθμούς σήμερα και λατρεύω.
Για μένα το καλοκαίρι θα έπρεπε να τελειώνει στις 22 Ιουνίου. ;Ρ
Καλό φθινόπωρο σε όλους, να είμαστε καλά !!
Ισχύει, αλλά ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ 31/8 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΙΚΑΛΙΤΙΖ
(ψύχραιμη)
εδιτ : άσε που σήμερα ανεβάζουμε do you remember the 21st night of september, δεν γίνονται όλα μαζί
Αν μπορουσα να ελεγχω τον καιρο, θα ειχα 6 μηνες καλοκαιρι και 6 μηνες φθινοπωρο καθε χρονο
Το ποτε αλλαζουν οι εποχες αποφασιστηκε πριν καπου 5 δις χρονια, καλα να παθετε οσοι το ακουγατε ΛΑΘΟΣ Ακομα και ο @kbil καταλαβαινει πλεον το concept, που αντιδρουσε μεχρι προτινος.
Υποθετω οτι μαλλον δε θελω να ξερω τι τραγουδι ειναι αυτο. Αλλα ποτε δεν ξερεις!
^ για να ειμαι και ον τοπικ
Α το ξερω αυτο το τραγουδι, αλλα σιγα μην ηξερα τους στιχους Ισως μονο του ρεφρεν (!)
Ειναι απο αυτα που ακους στο ραδιοφωνο και τα αφηνεις γιατι εχουν την φαση τους, μεχρι εκει
Μα φυσικα και αυτο, τραγουδαρα
Καλησπέρα και από εμένα στον @Sofa_King και να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου όλα να πάνε καλά. Έπραξες πολύ καλά που ζήτησες και 2η γνώμη. Αυτό ήταν σωτήριο και για τον πατέρα μου (προς το παρόν) που διαγνώστηκε με έλκος στομάχου που με την 2η εξέταση αποδείχτηκε καρκίνος και το έχουμε προλάβει σε αρχικό στάδιο.
Αυτό συνεβει τον Ιούλιο και είναι ο βασικός λόγος που δεν είμαι τόσο ενεργός τελευταία. Anyway το ένα πράγμα έφερε το άλλο και βάζοντας τα κάτω κατέληξα στο συμπέρασμα να φύγω εξωτερικό πρωτίστως για να είμαι σίγουρος πως ο φαδερ θα έχει την καλύτερη δυνατή βοήθεια αλλά και για την προσωπική μου εξέλιξη δευτερευόντως. Απ’ τις 15 Οκτωβρίου λοιπόν θα σας γράψω από Μελβούρνη όπου θα είναι η βάση μου μέχρι τον Μάιο τουλάχιστον.
Ουφ τα έβγαλα από μέσα μου… Εύχομαι φίλε μου σε αντίθεση με μας να αποφύγεις τα χειρότερα. Αισιοδοξία πάνω απ’ όλα και όπως βλέπεις έχουμε και γαμω τα παιδιά εδώ μέσα και είμαι σίγουρος πως θα είναι εδώ για ότι χρειαστείς (και εγώ μαζί).
Αυτά προς το παρόν
Θα εγραφα “τελεια νεα”, αλλα δεν ειναι καθως υπαρχει το θεμα υγειας. Οποτε καλη επιτυχια με τον μπαμπα και καλη αρχη σε ο,τι κι αν κανεις στην Οζλαντ. Πριν απο καμια δεκαετια εκανα οσα μπορουσα για να αναζητησω δουλεια εκει, αλλα η Αουστραλια ηταν δυσκολος προορισμος αν δεν θελουν την ειδικοτητα σου.
Νταξ τελειο επεισοδιο που μας εστειλε καποια χρονια πισω.
Θυμαμαι να πηγαινω στο Deathlicious (φουλ παρανομο στανταρ) ουσιαστικα ηταν ενα σπιτι και σε ενα δωματιο ειχαν ενα τραπεζακι με ποτα τυπου παιδικο παρτυ, και ενας μπαμπας να μοιραζει σε ανηλικα και απο πισω να παιζει emo και glam. Ιστορικο. Αν και δεν μου αρεσε ποτε το emo, ειχε συμπεσει και στη γενικοτερη deathcore φαση, οποτε ο μεσος normie μπερδευοταν.