Χαχαχα, τελικά υπήρχε το Deathlicious!! Κι εγώ άκουγα τα συγκροτήματα της εποχής εκείνης που τα είχα μάθει όλα από το Mtv. Ίσως να ήταν η πιο ξέγνοιαστη περίοδος της ζωής μου, γι’ αυτό μου λείπουν και τόσο τα emo! ;p
@osfp7 και @Sofa_King ειλικρινή περαστικά!! Μικρέ μας φίλε, ολα θα πάνε καλά με τον μπαμπά σου, θα είμαστε και όλοι δίπλα σου, έστω νοερά, και θα σε εμψυχώνουμε!! Καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα!!
Περαστικά στον πατέρα σου και σε σένα μια καλή νέα αρχή εύχομαι!
Εγώ είμαι να κάνω αύριο αξονική θώρακα αρκεί να βγει η αιματολογική που έχω δώσει καλή
. Η πρώτη που έκανα ήταν η κρεατινίνη τσιμπημπενη και την ξανακανα.
Έχω δυσκολία στο να μιλήσω και να καταπιω ακόμα και να φάω προτιμώ να να είναι κάτι μαλακό να μην κολλάει στο στόμα και στα δόντια.
Το Πάσχα στο χωριό έσωσε ο πατέρας μου από τον αφανισμό κάμποσα βινύλια από ένα σπίτι που πήγαινε για γκρέμισμα.Μεταξυ λαϊκών,disco,dance κλπ βρήκε κ κάτι ωραία κομμάτια σε μέτρια δυστυχως κατάσταση.Ειδικά τα εξωφυλλα γιατί απ ότι κατάλαβα πρέπει να ήταν για καποιο διάστημα στο έλεος των καιρικων συνθηκων.Κ οι δίσκοι έχουν αρκετές γρατσουνιές αλλά δεν έχουν δοκιμαστεί ακομα.Κάποιοι δίσκοι ήρθαν χωρίς εξώφυλλα δυστυχώς.Υπαρχει περίπτωση να βρεθεί κανα εξώφυλλο για να φτιάξω ζευγάρια?Έχει πετύχει κανείς να δίνουν σκέτα εξώφυλλα?Όπως επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθούν,να αποκατασταθούν βινύλια από γρατσουνιές κλπ?Γιατί πέρα απ’ αυτά που βρέθηκαν έχω κ κάμποσα αλλά που δεν είναι κ στα καλύτερά τους.
Κυρίως δισκάδικα. Κάποια προσφέρουν καθαρισμό. Μπορείς να το αγοράσεις το μηχάνημα φυσικά, όμως ένα πραγματικά καλό κοστίζει από 500€ και πάνω (με βακιουμ κλπ).
Πάντως γρατσουνιές δεν διορθώνουν. Βαθύ καθαρισμό κάνουν.
Κατεβαίνω το σκ Αθήνα για τα λάιβ και θα μένω Γκάζι. Ηρωδειο θα το πάρω ποδαρατο αν εχει καλό καιρό, το θέμα ειναι στην διαδρομή πηγαίνοντας για εκεί απο την Τεχνόπολη, που μπορω να αράξω για να φάω σχετικά καλά κ ποιοτικά; Δεν το ψήνω για βρωμιες θελω να αντεξω να βγαλω το 3ημερο που θα παιξει κρεατοφαγια με φιλους. Οπότε αν εχετε κάποια καλη πρόταση δεκτή. Απογευματακι πριν το λαιβ.
Τώρα εξηγείται γιατί έκανα χορευτικές φιγούρες όταν τα έπαιρνα:
P.s. Το 2018 “πέθανε” το PC που είχα φωτογραφίες κλπ. και δεν ξανάνοιξε. Το βάλαμε σε μια πλαστική σακούλα και το κατεβάσαμε στην αποθήκη. Πιστεύετε ότι ένας τεχνικός μπορεί να επαναφέρει τα αρχεία ή χάθηκαν για πάντα;
Εξαρτάται πώς “πέθανε”. Αν έσκασε το τροφοδοτικό, θα βρεις τα αρχεία σου. Αν κάηκε η μητρική, ομοίως. Αν κακάρωσε ο σκληρός δίσκος όμως, μάλλον τα ξεχνάς. Αν είχες δύο σκληρούς δίσκους, μπορεί να είσαι τυχερή και να μην έχει πειραχτεί η “αποθήκη”. Αν απλώς δεν μπουτάρουν τα windows, υπάρχει πιθανότητα να τα βρεις. Υπάρχουν δεκάδες πιθανότητες. Θυμάσαι τι ακριβώς είχε συμβεί;
Σε κάθε περίπτωση, δεν έχεις τπτ να χάσεις. Βγάζετε τον σκληρό δίσκο από το κουτί, το πάτε σε έναν τεχνικό που να ξέρει τι του γίνεται και θα μάθεις.
Κι εγω θεωρω οτι δεν ειναι προβλημα το παρκαρισμα. Αν απλως δεν ξανανοιξε (ετσι σκετα που το λες), ισως ανοιξει με ενα τροφοδοτικο. Βεβαια, υπολογιστης του 2018 θα σερνεται σημερα και ο σκληρος μαλλον δεν θα ειναι SSD, ισως ουτε καν SATA, ανάλογα πότε φτιάχτηκε το σύστημα.
Ενας ειδικός θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο από το να κάνω τον γιατρό εξ’ αποστάσεως
Κάτι τέτοιο είχε πάθει το παλιό μου λάπτοπ, αφού ο τεχνικός μου είχε πει ότι η μητρική ήταν σε κακή κατάσταση.
Εάν έχει θέμα με την τροφοδοσία ρεύματος, ο σκληρός δίσκος μπορεί να λειτουργεί. Υπάρχει όμως πιθανότητα να σου χάλασε ο δίσκος ή κάποια μνήμη που δεν επιτρέπει να ανοίξει ο υπολογιστής. Θα μάθεις μόνο αν ζητήσεις από τεχνικό να βγάλει τον σκληρό δίσκο και να τον βάλει να παίξει κάπου αλλού.
Από λαπτοπ που είχε βραχυκυκλώσει (από νερό που έπεσε) και παρέδωσε πνεύμα, βρήκα εταιρεία στην Αθήνα που κατάφερε να βγάλει όλα τα αρχεία από τον σκληρό δίσκο, με το αζημίωτο φυσικά. Δεν το κάνουν όλοι, αλλά με 2-3-4 κατοστάρικα ίσως πάρεις αντίγραφα του δίσκου, αν είναι κάτι σημαντικό και αξίζει.
Αν το λάπτοπ απλώς ψόφησε και δεν ξανάνοιξε ποτέ, σχεδόν αποκλείεται να είναι πρόβλημα του σκληρού δίσκου. Πολύ πιθανό να παίζει κανονικά. Ξέρεις ποιο είναι ακριβώς το μοντέλο του λάπτοπ σου; Μπορείς να μας το γράψεις;