Δυστυχώς, δεν ξέρω. Τον είχα καμιά δεκαετία και στο ενδιάμεσο είχε κάποια θεματάκια, απλώς μια μέρα δεν άνοιξε.
@St_Anger θυμάσαι πού; Παλιές φωτογραφίες κυρίως.
Δυστυχώς, δεν ξέρω. Τον είχα καμιά δεκαετία και στο ενδιάμεσο είχε κάποια θεματάκια, απλώς μια μέρα δεν άνοιξε.
@St_Anger θυμάσαι πού; Παλιές φωτογραφίες κυρίως.
Βρειτε τον υπολογιστη και διαβαστε το μοντελο, το γραφει απο κατω
Σου έστειλα μήνυμα για να μην κάνω διαφήμιση εδώ
Πέτυχα τυχαία ένα σύντομο βιντεάκι με έναν τύπο να μιλάει για C40 και έλεγχο διατροφής κλπ… βρήκα την ιστοσελίδα c40.org
Ξέρει κανείς σχετικά;
Πρωτη φορα το ακουω και θα ηθελα να καταλαβω τι σημαινει ελεγχος διατροφης. Ανοιξα το λινκ και δεν καταλαβα τπτ. Επισης, δεν ειδα Μπακογιαννη (@pantelis79) να αναφερεται πουθενα, οποτε δεν ειναι legit. Ισως μαλιστα να ειναι και ιος.
Αττικόν νοσοκομείο The Return.
Και αφού πήγα το Σάββατο στην συναυλία των SepticFlesh στο Ηρώδειο, την Κυριακή ήρθα πίσω στο Αττικόν με αδυναμία ομιλίας, κατάποσης νερού και φαγητού. Εισαγωγή δεύτερη φορά, μου έβαλαν levin (για όσους δεν ξέρουν είναι σιτηση με σωληνα).
Σήμερα μου βρήκαν κρεβάτι σε θάλαμο, που αυτό σημαίνει ότι παίρνω δρόμο για την επέμβαση μου λίγο λίγο. Έχω δώσει τις εξετάσεις που έκανα, μαγνητική και αξονική και μας μένει το αποτέλεσμα της βιοψίας.
Ηθικό ακμαιοτατον.
Πώς να μην είναι;;;
Όλα να πάνε καλά φίλε
Να πάει καλά η επέμβαση πρώτα απ’ όλα! Όσο γίνεται αισιοδοξία, ερεθίσματα να απασχολείς το μυαλό, ό,τι καλύτερο!
Σε σκεφτόμουν, φίλε. Χαίρομαι που πέρασες καλά και ξέσκασες το Σάββατο. Να είστε δυνατοί, εσύ και η οικογένειά σου! Σε φιλούμε και σου στέλνουμε όλη μας τη θετική σκέψη για καλά αποτελέσματα!
Καλή δύναμη και αν νιώσεις ότι μπορεί να χρειαστείς οτιδήποτε από εμάς, εδώ είμαστε !
Εννοείται δίπλα σου σε ο,τιδηποτε . Οπότε θες να μας γράφεις να μαθαίνουμε νέα σου
Καλή δύναμη και να πάνε όλα καλά αδελφέ. Περαστικά και σιδερένιος.
Παμε γερά μπόι. Είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστεί.
Όλα καλά να πάνε !!! Καλή επιτυχία με την επέμβαση και γρήγορη και ταχεία ανάρρωση !!!
Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου τα καλύτερα
Επιβεβαιώνω, ήρθε μια χαρά χωρίς τελωνείο
Βέβαια, δεν πρόσεξα ότι έλεγε 30 βαθμούς στην ταμπέλα, και την έβαλα στους 60 και ξέβαψε και γέμισε μαύρο και την υπόλοιπη μπλούζα
Δε βαριέσαι θα παραγγείλω άλλη μία
Τι 60 τα μπλουζάκια ρε , το πολύ 40, δε θέλουν παραπάνω!
Φαντάζομαι μιλάς για ευρώ
Άλλη φορά πριν αγοράσω κάτι θα σου στέλνω στο whatsapp να μου πεις αν παίρνω fair value
edit: Nτάξει, ήταν ακριβό ναι, αλλά έχω καλή δικαιολογία, όταν τους είδα στο live σκέφτηκα στο πάνε, δεν παίρνω τώρα μπλουζάκι (25-35€ αν θυμάμαι καλά) που θα το βάλω/κρατάω στο χαμό, άσε θα πάρω στο φύγε, όμως στο φύγε μου είχε γυρίσει ο αντίχειρας και το χέρι μου είχε γίνει διπλό, πέρναγε η επήρεια του live και πονούσα γάματα και ήμουν σε φάση τι κάνω τώρα. Ε ήθελα ένα μπλουζάκι Turnstile
Όπως και να 'χει, αν τα μετράω καλά, έχω ένα Ride The Lightning (25€ το 2008), ένα Muse (30€, το 15), δύο QOTSA (25€ το 18 και 40€ φέτος) και αυτό, σύνολο 170€, μια χαρά κύριε λογιστή