Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Δυστυχώς, δεν ξέρω. Τον είχα καμιά δεκαετία και στο ενδιάμεσο είχε κάποια θεματάκια, απλώς μια μέρα δεν άνοιξε.

@St_Anger θυμάσαι πού; Παλιές φωτογραφίες κυρίως.

Βρειτε τον υπολογιστη και διαβαστε το μοντελο, το γραφει απο κατω :grinning:

2 Likes

Σου έστειλα μήνυμα για να μην κάνω διαφήμιση εδώ

1 Like

Πέτυχα τυχαία ένα σύντομο βιντεάκι με έναν τύπο να μιλάει για C40 και έλεγχο διατροφής κλπ… βρήκα την ιστοσελίδα c40.org
Ξέρει κανείς σχετικά;

Πρωτη φορα το ακουω και θα ηθελα να καταλαβω τι σημαινει ελεγχος διατροφης. Ανοιξα το λινκ και δεν καταλαβα τπτ. Επισης, δεν ειδα Μπακογιαννη (@pantelis79) να αναφερεται πουθενα, οποτε δεν ειναι legit. Ισως μαλιστα να ειναι και ιος.

Αττικόν νοσοκομείο The Return.

Και αφού πήγα το Σάββατο στην συναυλία των SepticFlesh στο Ηρώδειο, την Κυριακή ήρθα πίσω στο Αττικόν με αδυναμία ομιλίας, κατάποσης νερού και φαγητού. Εισαγωγή δεύτερη φορά, μου έβαλαν levin (για όσους δεν ξέρουν είναι σιτηση με σωληνα).
Σήμερα μου βρήκαν κρεβάτι σε θάλαμο, που αυτό σημαίνει ότι παίρνω δρόμο για την επέμβαση μου λίγο λίγο. Έχω δώσει τις εξετάσεις που έκανα, μαγνητική και αξονική και μας μένει το αποτέλεσμα της βιοψίας.
Ηθικό ακμαιοτατον.
Πώς να μην είναι;;;

43 Likes

Όλα να πάνε καλά φίλε

15 Likes

Να πάει καλά η επέμβαση πρώτα απ’ όλα! Όσο γίνεται αισιοδοξία, ερεθίσματα να απασχολείς το μυαλό, ό,τι καλύτερο!

15 Likes

Σε σκεφτόμουν, φίλε. Χαίρομαι που πέρασες καλά και ξέσκασες το Σάββατο. Να είστε δυνατοί, εσύ και η οικογένειά σου! Σε φιλούμε και σου στέλνουμε όλη μας τη θετική σκέψη για καλά αποτελέσματα!

14 Likes

Καλή δύναμη και αν νιώσεις ότι μπορεί να χρειαστείς οτιδήποτε από εμάς, εδώ είμαστε :grinning:!

11 Likes

Εννοείται δίπλα σου σε ο,τιδηποτε :green_heart:. Οπότε θες να μας γράφεις να μαθαίνουμε νέα σου

12 Likes

Προφανώς να μας ενημερώνεις οσο μπορείς @Sofa_King η σκεψη μας μαζι σου

12 Likes

Καλή δύναμη και να πάνε όλα καλά αδελφέ. Περαστικά και σιδερένιος.

11 Likes

Παμε γερά μπόι. Είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστεί.

9 Likes

Όλα καλά να πάνε !!! Καλή επιτυχία με την επέμβαση και γρήγορη και ταχεία ανάρρωση !!!

7 Likes

Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου τα καλύτερα :pray:

9 Likes

Επιβεβαιώνω, ήρθε μια χαρά χωρίς τελωνείο

Βέβαια, δεν πρόσεξα ότι έλεγε 30 βαθμούς στην ταμπέλα, και την έβαλα στους 60 και ξέβαψε και γέμισε μαύρο και την υπόλοιπη μπλούζα :sob: :sob: :sob: :sob: :sob:

Δε βαριέσαι θα παραγγείλω άλλη μία :saluting_face:

4 Likes

Τι 60 τα μπλουζάκια ρε :roll_eyes:, το πολύ 40, δε θέλουν παραπάνω!

3 Likes

Φαντάζομαι μιλάς για ευρώ

3 Likes

Άλλη φορά πριν αγοράσω κάτι θα σου στέλνω στο whatsapp να μου πεις αν παίρνω fair value :stuck_out_tongue:

edit: Nτάξει, ήταν ακριβό ναι, αλλά έχω καλή δικαιολογία, όταν τους είδα στο live σκέφτηκα στο πάνε, δεν παίρνω τώρα μπλουζάκι (25-35€ αν θυμάμαι καλά) που θα το βάλω/κρατάω στο χαμό, άσε θα πάρω στο φύγε, όμως στο φύγε μου είχε γυρίσει ο αντίχειρας και το χέρι μου είχε γίνει διπλό, πέρναγε η επήρεια του live και πονούσα γάματα και ήμουν σε φάση τι κάνω τώρα. Ε ήθελα ένα μπλουζάκι Turnstile :stuck_out_tongue:

Όπως και να 'χει, αν τα μετράω καλά, έχω ένα Ride The Lightning (25€ το 2008), ένα Muse (30€, το 15), δύο QOTSA (25€ το 18 και 40€ φέτος) και αυτό, σύνολο 170€, μια χαρά κύριε λογιστή

3 Likes