Anger management και γρήγορα!
Έχω κι εγώ έναν τέτοιο αλλά η επιλεκτική ακοή με έχει σώσει από πολλά τέτοια στη δουλειά!
Anger management και γρήγορα!
Έχω κι εγώ έναν τέτοιο αλλά η επιλεκτική ακοή με έχει σώσει από πολλά τέτοια στη δουλειά!
New Year’s resolutions γιατί με βλέπω Michael Douglas σε Falling Down από μέρα σε μέρα
ΩΧ ΩΧ ΩΧ
ο αδερφός μου…απίστευτα ενοχλητικό.
Εχω τεραστιο προβλημα, λογικα καποια μισοφωνια, δεν αντεχω με τιποτα τον ηχο που κανει καποιος οταν μασουλαει, ακομα και αν τρωει φυσιολογικοτατα, για τους ανθρωπους που τρωνε με ανοιχτο το στομα και κανουν τοσο θορυβο εχω τρελο μισος, καποια μερα παιζει να κανω φονο. Γενικα μου ειναι εξαιρετικα δυσαρεστο να κατσω να φαω καπου και να μην εχω κατι να παιζει, μουσικη-τηλεοραση, η εστω να ειναι σε μεγαλο τραπεζι και να εχει οχλοβοη απο κουβεντες κτλ, το να τρωω με αλλους στα μουγκα μου εινια εφιαλτης.
Καταλαβαινεις το σοκ μου οταν ανακαλυψα οτι υπαρχει ολοκληρο genre στο ΥΤ με ανθρωπου που τρωνε με ενα μικροφωνο διπλα στο στομα γιατι αυτους τους ηχους καποιοι τους θεωρουνε ASMR.
Τι τους θεωρούνε ???
Δεν εχεις πετυχει αυτα τα βιντεο με διαφορ@ που κανουνε ηχους κοντα στο μικροφωνο, τυπου να περνανε τα νυχια τους πανω απο επιφανειες, κτλ. Και καλα καποιοι ανθρωποι εχουν μια ευχαριστη νευρολογικη αντιδραση σε αυτους τους ηχους η καπως ετσι. Απ’οτι φαινεται καποιοι εχουν αυτην την αντιδραση σε ηχους χλαπακιασματος.
Αθήνα σε χειμωνιάτικη περίοδο μετά από 6 χρόνια λοιπόν, και Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά με οικογένεια μετά από 16 χρόνια. Πλάκα έχει, αν και τίποτα σαν το καλοκαιράκι. Τουλάχιστον το “κρύο” σας είναι για φουτερακι χωρίς μπουφάν.
Εγώ σήμερα βγήκα για ψώνια στο κέντρο χωρίς μπουφάν, δεν υπάρχει “κρύο” στην Αθήνα λέμε, ο χειμώνας είναι 10-20 μέρες τον χρόνο
Και απλως το καλοκαιρι θα λιωσουμε με 45 βαθμους στις καλες μερες ξερωγω.
Σημερα 8 το πρωι στα Μελισσια, εσκασα για το ματσακι ποδοσφαιρου με σορτσακι και κοντομανικη φανελα/δευτερη εμφανιση της ομαδας μας. Αν δεν ειχε βρεξει για να νιωθεις την υγρασια, δεν καταλαβαινες οτι ειναι τελη Δεκεμβρη.
Λίγο πιο βόρεια πάντως ο αέρας θερίζει σαν τα παγωμένα ριφς των Immortal! Βγήκα βόλτα με χοντρό μπουφάν, από κάτω hoodie, από κάτω μάλλινο και από κάτω φανελάκι και μετάνιωσα που δεν πήρα γάντια & κασκόλ.
Εδώ κάτω μάλλον δεν θα ξαναέχουμε κανονικό χειμώνα. Ακόμα με ψιλή κουβέρτα είμαστε σπίτι (λέμε να βγάλουμε πάπλωμα τώρα για την τιμή των όπλων) και έξω με ένα φούτερ και μια ζακέτα είσαι εντάξει.
Εγώ κρυώνω πάντως γι’αυτό φεύγω για Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα
ξερει κανεις που μπορω να βρω αλμπουμ με κρητικα/ποντιακα και μουσικους σε στυλ σαμπανη, αργυρο κλπ;
Μελίσσια μεγάλωσα και Μελίσσια είμαι και τώρα, και για τις επόμενες 10 μέρες εντωμεταξυ. Και ο ανιψιός μου έπαιζε μπαλιτσα χθες στο γήπεδο Μελισσίων κατά τις 12:30 αλλά δεν πήγα να τον δω καθώς προσγειωθηκαμε στις 10 και το jetlag μας διέλυσε.
Το βραδάκι εδώ πάντως καταλαβαίνεις χειμώνα λιγάκι, έχει αεράκι και η θερμοκρασία πέφτει σε μέτριο μονοψήφιο. Ίσως έπρεπε να έχω πάρει το βαρύ το μπουφάν, αλλά και το αντιανεμικο που έχω με πουλοβερακι από μέσα μια χαρά είναι προς το παρόν.
Μπαλιτσα πάντα με κοντομανικο και σορτσάκι, ακόμα και με -5 έξω στη Νέα Υόρκη Απλά τρέχεις και ζεσταίνεσαι. Βέβαια αν είσαι τερματοφύλακας άλλη φάση.
Πιστεύω σε όλα τα δισκοπωλεία, εκτός κι αν ρωτάς κάτι άλλο, πχ eshop οπότε my bad
εννοω
Εφυγα απο εκει κατα τις 12.40, πιναμε καφεδακι στο κυλικειο. Επαιζαν νωριτερα πιτσιρικαδες, Μελισσια-Αγια Παρασκευη. Στο ημιχρονο τσακωθηκαν κιολας οι δυο ομαδες, μονο μπουνιες δεν επαιξαν, εξαλλος ο προπονητης των γηπεδουχων. Σκεφτομουν οτι τα παιδια εκπαιδευονται απο νωρις στο να παιζουν μπαλα με το στομα και οχι με τα ποδια, γι’ αυτο βλεπουμε ο,τι βλεπουμε στο σημερινο ποδοσφαιρο.
Ενταξει, και για τον τερματοφυλακα ειναι οκ τα “κοντα”, εκτος αν παιζεις με τπτ παρταλια και δεν πιανεις μπαλα. Μια χαρα παιξαμε χθες, 2-1 νικη για την ιστορια.
Merry Christmas, filthy animals!